Clicky

Jump to content

Sfaturi achizitionare tableta / smartphone / smartwatch

Recommended Posts

Nu au..doar samsung are..si eu am dezactivat functia asta.

Pe un ecran de 5.5 inch+ e destul de incomod..la folosirea cu o singura mana.

Posibil alt dialer..care sa aiba functia asta..din playstore.

Sent from Arsenic S7 Edge

post-13157-147976385732_thumb.png

Trebuie incercate..sunt sigur ca unul din cate sunt pe playstore..are functia asta.

Sent from Arsenic S7 Edge

mie pe telefon de 6 inch nu mi se pare incomod... e drept ca am si lopeti in loc de maini.... poate daca portez dialerul de pe samsung pe altul atunci...

Suma respectelor, Alydor

ce alte telefoane cu diagonala mai mare de 6 inch recomandati? Si nu, nu sunt frustrat sau complexat de marimea stiti voi cui. Incerc totusi sa imi cumpar telefoane mai mici ca si  stiti voi ce...

Suma respectelor. 

Nush de ce da' am asa o reticenta fata de telefoanele astea din china... Am pitici... Stiu. Multi ai naibii. Poate ma insel. Asteptam sa iasa pe piata prima data si vedem dupa daca ma risc la unul. Rezolutia mi se pare cam mare si inutila. Am zis ca am pitici deci sa nu aud comentarii. Ce este peste full HD la telefoane din punctul meu de vedere este useless, in plus de asta nu prea ma incanta edge-to-edge ala. Plus corpul de ceramica.. Daca nu ma insel azi era un articol pe mobilissimo cu privire la dispozitia apratului pentru crapaturi

Suma respectelor, Alydor

daca nu ar avea buguri de soft m-as intoarce la Huawei P8 Max. Da' baietii nu s-au obosit sa rezolve problemele...

Imi face cu ochiul Asus ZenFone 3 Ultra...

Suma respectelor, Alydor

Edited by Alydor

• 1 month later...

ce parere aveti despre Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, 8'?
Din ce scrie pe hartie se pare ca sta cel mai bine la autonomie, comparativ cu restul. 

Suma respectelor.

• 3 weeks later...

Se donează una bucata Stylus Z Asus - Stylus activ (foloseste baterie AAAA). Bucuresti only. Folosibil cu Asus Zenpad, posibil si alte tablete doar cu a mea nu.

Edited by Vitamina

Tocmai am achizitionat una bucata lenovo yoga 3, modelul de 8 inch. La tableta asta se poate folosi ca stylus chiar si un morcov. (asa prezinta ei, nu am avut morcovi sa testez, probabil merge si cu gulii desi nu apare in lista de accesorii recomandate) Am trecut la jucaria asta de la un Nexus 7 (2013, aia cu 2 Gb de ram ) O sa revin cu impresii dupa ce o butonez putin mai mult.

Suma respectelor.

• 4 weeks later...

Am posibilitatea sa schimb telefonul si am prins o oferta la iPhone 7 plus 32 de gb cu 2850 RON sigilat cu garantie 2 ani de zile.

Merita ? M-am cam saturat de camera de la P9 si de meniul de pe S7. :(

Edited by Tyler Durden

A..nu..eu voiam sa stiu daca chiar da cineva asa ceva pe samsung.

Eu as fi vrut sa prind...MACAR un 6s Plus (de 64 musai) pe S7 Edge-ul meu...

Zic ca merita..as vrea sa incerc iPhone..dar am zis ca daca incerc..incerc varful de gama..asa ca astept iPhone 7s/8.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 2 months later...
  • 5 months later...

Mi-a placut aceasta tableta, cred 99.99% ca mai place cuiva

https://www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2017/10/18/16490876/hp-zbook-x2-workstation-detachable-pc-announced-omg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• 1 month later...

Va salut. Ca vine Crăciun as vrea sa ii fac cadou tatălui meu un telefon. Caut ceva de buget redus undeva la 800-900 lei(maxim). Pana in momentul as rămas la varianta huawei P9 lite 2017 la 800 lei aveți alta varianta mai buna ?

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

• 1 month later...

Salutare. Sunt in cautarea unui telefon care va fi folosit doar pe post de gps (waze) si hotspot, nu ma incanta folosirea lui Note8 pentru asa ceva. Am un Lenovo C2 vibe pentru asa ceva dar cam da rateuri, e a treia oara in service, urmeaza sa cer contravaloarea produsului. Musai sa fie peste 5 inch, si sa functioneze in digi 4G, baterie peste 2500 mAh pret pana in 800 de lei.

Ce imi puteti recomanda?

Nu știu cât de bine sta cu recepția gps, dar are specificații super bune, ecran măricel, nu o să dea rateuri.
https://www.evomag.ro/Solutii-mobile-Telefoane-mobile/Lenovo-Telefon-Mobil-Lenovo-Zuk-Z1-Procesor-Quad-core-2.5GHz-IPS-LCD-Capacitive-Touchscreen-5.5-3GB-RAM-64GB-Flash-13MP-4G-Wi-Fi-Dual-Sim-Android-Gri-3603904.html

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Tocmai ziceam că vechiul Lenovo da rateuri.  Mă arata la 15-20 de metri de șosea, mă deplasez cu 90 de km/h și el îmi zice că merg cu 25... De aceea am cerut opinii de la utilizatori . Că sa caut pe net și eu pot. După cum ziceam as vrea recomandări bazate pe experiența nu pe specificații de pe internet. Mulțumesc

Edited by Alydor