Clicky

Jump to content

Sfaturi achizitionare tableta / smartphone / smartwatch

Recommended Posts

Eu zic ca telefoanele zenfone au un pret corect, fata de ce obtii de la concurenta. Daca te uiti la mid-range-urile concurentei, observi ca au 1-1.5 gb ram sau 2 gb ram dar platesti mult mai mult(seria alpha de la samsung).

Eu consider ca orice zenfone din 2015 vine cu un pret corect si specificatii ok.

Well. Părerile exprimate pe emag legate de zenfone 2, legate de pierderi de semnal, de autonomie baterie, cameră, m-au făcut să renunț complet la ideea de ASUS.

Q: Is this beef?

A: Of horse!

Nu gasesti G2 pe niciun site? http://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/lg/g2-d802-16gb-p196229063/?gclid=Cj0KEQjwkeiwBRCzmo-wiKL49pEBEiQAhvGKYZQLILUdecXkAlCXCHM1nC5xprQ9fWEBaSNtvgBv8TEaAlHw8P8HAQ

Nu-ti convin site-urile? Era ok G2-ul..rula jocul ala de care spuneai, are senzor IR si se imperechea bine atat cu tableta, cat si cu televizoarele..

Nu ai spus asta. Si S5 gasesti acum in stare buna cu 1200. Nu iti da nimeni atat. Si LG G2 are S800 si face mai putin. Gasisem in cutie cu un an garantie 32 gb -900 lei.

Dar tu pune-l..poate ai noroc. Nu uita sa pui mesajul cu "e mai bun , nu e varianta cu s600 , nu e ca si cum ati gasi s5 in banii astia".

S5 SH este ff uzat,in plus s4-ul meu are snp 800 deci...

Trimis de pe al meu GT-I9506 folosind Tapatalk

La care S5 SH te referi? La cel pus de mine in captura?

• 1 month later...

Sa-mi schimb telefonu sau nu ?!

Va salut. Acum 2 saptamani mi-a expirat abonamentul la VDF si as vrea sa-l prelungesc dar daca tot fac o prelungire de contract ma bate gandul sa-l fac pe 2 ani si sa-mi cumpar si un telefon. Si bineinteles ca aici este marea problema, daca merita sa-mi schimb actualul telefon , un G3. Am eu asa o lista cu telefoanele dorite doar ca primele 2 din top nu exista in oferta celor de la VDF si nici nu cred ca o sa le vedem prea curand, telefoanele respective sunt LG V10 si Nexus 6P. Pe locul 3 ar fi Edge+ 64gb. As fi putut sa iau in calcul si un Z5 Premium sau un Huawei mate 8 daca se gaseau la VDF . Deci una peste alta cred ca intrebarea corecta ar fi, sa fac trecerea de la G3 la un Edge+ 64gb sau sa stau in banca mea pana la anu ?? Plame , critici , sfaturi sau pareri , accept orice :))

Ce e asa special la acest v10? Nu am urmărit discuția.

Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk

Chiar il consider un telefon foarte bun din toate punctele de vedere, desing foarte frumos și foarte rezistent din cate am vazut, specificații foarte bune, slot card, baterie detașabilă și un preț mult mai decent fata de concurenta. Chiar imi place foarte mult telefonul doar ca din păcate din cate vad ajunge doar greu la noi...

Sent from my LG G3