Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Mihai
      Salutare. Deschid topicul pentru a putea oferi informații celor care vor să aibă un semnal bun wireless acasă. Am observat recent că router-ul meu e puțin învechit și că pe dispozitivele mele (care sunt din ce în ce mai multe) viteza pe wireless e cam slabuță:
       - 155 Mbit download cu 214 Mbit upload pe rețeaua la 5 Ghz (astea au fost cele mai bune rezultate, de obicei sunt mai mici, undeva pe la 150 Mbit)
      - 68 Mbit download cu 75 Mbit upload pe rețeaua la 2.4 Ghz (din nou, cele mai bune rezultate)
      Router-ul meu este RT-N56U, cu firmware modificat (Padavan), N600 (300 Mbit pe 2.4, 300 Mbit pe 5 Ghz). Firmware-ul e foarte stabil, cel mai mare timp online neîntrerupt a fost de vreo 3-4 luni. Router-ul este gigabit, pe LAN am prins viteze aproape de limita maximă posibilă pe 1000 Mbit. Am cerut sfaturi pe un topic Softpedia și am căutat pe net. Dacă aș schimba router-ul cu altul, aș putea obține teoretic viteze promise (gen 600 + 1300 Mbit pentru AC1900 sau mai mari), dar acoperirea și calitatea nu ar fi proporționale cu prețul unui router nou. Nu vreau să cheltui mii de lei, mă oprisem la 500 de lei.
      În urma informațiilor și a cercetărilor am ajuns la concluzia că un router nou nu e necesar cât timp cel vechi încă funcționează bine. Mi s-au recomandat echipamentele de la Ubiquity Networks și anume echipamentele lor Unify (care sunt lăudate ca fiind cele mai ieftine AP-uri cu caracteristici de business). Există articole din 2015 și mai noi din 2018 care vorbesc despre cât de bune sunt echipamentele lor și lauda e chiar pe bune. Impresia pe care o avem despre routerele noastre wireless în general este prea bună comparativ cu ceea ce putem obține cu un AP de calitate cum sunt cele Unify. Cea mai interesantă parte e că au PoE (Power over Ethernet). PoE înseamnă că se pot alimenta direct din cablu de rețea cu un injector adecvat care oricum vine la pachet.
      Eu am comandat un Ubiquiti UniFi AP AC Lite (AC 1167 - 300 cu 867 Mbit) pentru casă la prețul de 380 de lei (cam pe unde se învârteau routerele care-mi făceau mie cu ochiul). Din ce am citit, configurarea se face ușor cu aplicația lor. AP-urile se conectează pe cablu. Recomand sincer astfel de AP-uri. După ce-l voi instala voi dezactiva AP-urile WiFi pe router-ul meu.
      Produsele se pot găsi la cel.ro și la distribuitorul autorizat Ubiquity Networks WifiMag. Nu considerați că fac reclamă cel.ro, am preferat să cumpăr de la Cel.ro pentru că acum au cel mai bun preț și pentru că am mai comandat de la ei. Las link-uri de la distribuitorul oficial: UniFi AC Lite și UniFi AC PRO.
    • By Mihai
      Ca să nu poluăm inutil topicul lui Pixel 2 cu astfel de discuții, am creat acest topic pentru a ne duela aici în argumente.
    • By Mihai
      Recomand cu căldură documentarul cu link AICI. Este uimitor ce au reuşit să facă chinezii. Uneori te pune pe gânduri.  Aşa veţi înţelege şi gândirea economică a chinezilor.
    • By Alex Mihai
      am cumparat vineri in data de 20.04.2018 un xiaomi redmi 4a din magazinul ( neoficial) din sibiu de pe strada tribunei . pe parcusul weekendului am observat probleme imense in functionalitatea telefonului . asa ca am decis ca azi 23.04.2018 sa il returnez . la magzin am fost agresati fizic si verbal de doamna care lucreaza acolo. mi sa spus ca nu mai am garantie fiindca ca am dat updater la soft. tinand cont ca updateul a venit oficial de la xiaomi . nu este custom rom sau ceva este update oficial de la cei din china . Am vrut sa returnez produsul ca sa imi primesc banii inapoi. Pe siteul lor scrie ca ai 14 zile drept de retur . telefon plin de probleme si defectiuni . Cand am mers pt retur doamna de acolo cu o nesimtire foarte mare ne-a dat afara nea agresat verbal ne-a adresat injurii si nu ne-a rezolvat problema. Lucru slab ,bataie de joc, numa sa ia banii si nu i mai intereseaza nimic . am depus plangere la opc si la politie . am facut demersuri pt proces de judecata. In Magazin lucreaza o blonda cu atitudine de tigan care vorbeste vulgar. Am fost filmati tot timpul si amenintati .va rog daca puteti dati mai departe aceasta informatie ca sa vada cat mai multa lume . in sibiu cunosc personal 12 persoane care au aceasi problema . multumesc pentru timpul acordat.
    • By Mihai
      Salutare,
      Din motive foarte dependente de mine (am reușit să stric vechea mașină, un Opel Astra G Combi din 2001), acum caut o mașină nouă. Am cam două condiții: trebuie să am eu loc în spatele meu (al șoferului) după ce aranjez scaunul să stau eu bine în el și a doua e limita de bani (16.000, poate 17.000 euro). După ce am fost și am testat mai multe mașini, am ajuns la concluzia că trebuie să fac un compromis cu scaunul șoferului (nu pot trece la SUV-ul de peste 25.000 de euro în care aș încape perfect sub nici o formă). După ce am primit o ofertă de la Citroen pentru un C-Elysee pe la vreo 13.000 de euro (mașină în 4 uși) am mers la Kia și am văzut o Kia Cee'd SW (cu 5 uși, gen break) care începe de la 13.440 euro. Cred că voi merge pe mâna Kia, mașina arată bine, are opțiuni bune, văd că e destul de fiabilă în timp.
      Prima problemă acum este că eu vreau ceva în plus față de echipările standard, asta ar face ca mașina să întârzie mai mult decât dacă aș alege una echipată standard. A doua este că acum nu pot beneficia de programul Rabla, voi da mașina mea la Rabla oricum, dar nu mai există fonduri și cel mai devreme programul va reîncepe prin martie-aprilie 2018. E foarte posibil ca atunci dealerul să nu mai ofere reducerea destul de mare pe care o dă acum la lichidare de stoc.
      Puteți să scrieți aici despre mașinile voastre, ca să ajute alți utilizatori în căutare de mașină. Am văzut pe unele forumuri topicuri gen "Jurnal de bord", dar consider că e prea mult pentru forumul nostru. Aici putem strânge păreri despre mașinile noastre.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use