Clicky

Jump to content

Allview Wi7 - Discutii generale


Innoxius

Recommended Posts

Primele chestii:

  1. Daca e oprita, nu ai nici o informatie daca se incarca sau nu, daca e incarcata sau nu.
  2. In ce capsor de specialist a aparut ideea ca, tinuta landscape, camera frontala trebuie sa fie in stanga-jos si cea principala in dreapta-jos ?
  3. Plasticul e mat, are priza buna. Aceeasi lungime (corp si ecran), dar mai ingusta cu 5 mm (ecran) si 15 mm (corp) fata de Lenovo 7" cu Android pe care o am. Cred ca are proportiile de tableta Nexus. Asta o face mult mai sigura in mana decat Lenovo. Dar, trebuie sa-mi iau alta protectie. Cred ca de data asta o sa-mi iau un etui.
  4. Colturile sunt chiar colturi. In landscape deranjeaza serios in palma colturile de jos
  5. Butoanele au un feedback acceptabil

Atat, restul mai incolo. Daca nu va intereseaza, sa-mi spuneti. Eu oricum o sa scriu :D


Pfoai, acum imi dau seama ce am facut. Potrivit specificatiilor MS, la 7" primesc W10M, nu W10. Bai, ce teapa am luat :))

Link to comment
Share on other sites

Presupun ca update-ul vine direct de la nea Bill, altfel nu pupi tu update de la faimosul Departament de Cercetare AllView. Sunt curios daca e update wireless sau metoda clasica Allview, descarcat de pe site-ul lor.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

noroc ca ai zis sa faca... nu sa manance!

:D

 

pai ce sa fac daca singurele ei veleitati IT sunt "centura maro cu dungi galbene" la HayDay...

 

mi-a monopolizat GPadul... si deci musai ca tre sa intreprind ceva.

Link to comment
Share on other sites

La 300 lei , mi se pare o idee buna , fata de una cu android. Nu cred ca exista tableta la 300 lei cu android care sa duca. Poate nexusul ala de-a fost la 400 lei acum nu stiu cat timp la quick. Dar aia a fost oferta..

 

 

Sent from my Galaxy S5 running Blisspop Rom

L.E. Na c-am cautat si-am gasit asta:

Asta duce , are si review-uri:

http://m.emag.ro/tableta-utok-i700-ultra-cu-procesor-intel-dual-core-z2520-7-lcd-2gb-ram-16gb-wi-fi-android-4-4-kitkat-black-90606/pd/DXWTGBBBM/

Link to comment
Share on other sites

Categoric, W 8.1 nu e pentru 7". Cred ca, pana la urma, MS stie ce face cand vrea W10M si nu W10 pe <8". Poate daca as putea mari textul, dar nu ma lasa in setari, zice ca display-ul nu permite. I-am dat acum un update barosan, sa vad daca apare vre-o imbunatatire.

 

Si inca ceva, la formatul de afisare data/timp nu pot alege Romaneste, ca pe 7, Vista, XP sau chiar 98 (parca). Adica sa am SO in engleza, locatia Romania, formatul romaneste. Pot alege limba engleza / locatia Romania sau limba romana, probabil doar asa am formatul corect. O sa vad dupa update daca mai pot schimba.

Link to comment
Share on other sites

Mori incet daca nu ai tableta cu OTG si vrei Safe Mode. La Reboot in Safe Mode nu ai touch, nu o poti opri din buton fizic sau butonul din interfata de pornire (normal, daca nu ai touch), nu ai PIN (doar parola) si nu ai cu ce sa o tastezi pentru ca nu ai tastatura. Pe care oricum o aveai degeaba, de vreme ce touch-ul nu merge :D

 

Multumesc Allview ca tableta mea de 10 lei are OTG. Ultimele trei telefoane nu au. Deci Allview e mai tare decat Nokia, Microsoft si Nokia+Microsoft. 

 

Acum, sa ma si plang: chinezii astia nu au nici o treaba cu respectarea unor minime chestii hardware: pe langa pozitionarea aiurea a camerelor, cablul USB se introduce invers (probabil ca sa vezi ce folositor e un Type-C), rezolutia pe care o da Allview pe site e 1024 x 600, rezolutie care nici in Safe Mode nu exista, e 1024 x 768. Oricum sunt degeaba ambele, pentru ca aplicatii MS nu pornesc, zicand ca e prea mica rezolutia (WTF MS?), mai exact Mail si IE. Rezolutia normala si batuta in cuie in mode standard (nu pot alege alta, e gri lista, cum de altfel e si in Safe Mode) este 1280 x 760. Pune de nimereste butoane si liste in mod Desktop. Sau sa citesti prin dialogurile sistem.

 

Bateria: pe telefon cu 5,7" si WP am 3.000 mAh, pe 7" si SO desktop am 2.400 mAh.

 

Cam asta e. De spatiul disponibil nu mai zic, ca e de la MS.

 

Una peste alta, merita cei 10 lei. Pretul la reducere (310 lei) e la limita, te alegi cu un reader (carti sau pagini web, ca de mail nu poate fi vorba la rezolutia asta) bun in casa, aproape de priza. Dar pretul de lista 399 lei e pe langa.

 

PS Daca domnisoara @Allview mai e prin zona, poate le transmite colegilor ca nu-i frumos sa nu publice un review in care ii laud ca s-au straduit, le zic de pozitionarea camerelor si dau 3 note de 3/5 stele si una de 4/5 stele. Sorry, dar n-am putut sa scriu chestii de genul

Are office si asta e foarte bun, eu lucrez foarte mult in office si ma ajuta de multe ori sa-mi termin treaba si de acasa. Foarte buna tableta.

Cum, cum ? Lucreaza in Office pe tableta asta ? :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use