Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Cand am vazut "Beth Hart Live in Brezoi" am zis "cine a fost ala care a facut greseala asta? Si ce ar fi vrut sa scrie in loc de Brezoi?" Plus ca "Beth Hart Live in Brezoi" suna ca imnul american cantat in ruseste de un stadion plin cu chinezi.

M-am interesat si a avut nu unul, ci cinci concerte la Brezoi. "Summer Camp Brezoi 2021" mai exact. Nu stiu daca s-au strans spectatori pentru 5 intalniri.

So, laidiz and gentlemăns, Beth Hart laivinbrezoi.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

La ce preț?
Că mie mi-a venit factura la gaz 1300 lei și asta pt 390 mc de gaz....
Luna trecută pt 320 mc gaz am plătit 700 lei...
Mama ei de curve....
Eon Gaz....

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S20 Plus 5G

Păi tocmai, că nu am încheiat nici un contract...la gaz...
Doar la curent am contract nou, dar acolo prețul e ok.

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S20 Plus 5G

• 4 weeks later...

Service auto devastat în orașul Kherson de un tanc rusesc, după ce mecanicii le-au dat tanchiștilor o factură de 6000 de euro pentru un schimb de ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de motorină și manopera. Rușii spun că n-avea cum să intre 200 de litri de ulei la un tanc și au deschis focul cu mitralierele.

Conflictul a escaladat după ce patronul service-ului auto le-a spus rușilor că dacă sunt nemulțumiți de factură se pot adresa ANPC, moment în care tancul a îndreptat turela spre contabilitate și i-a somat pe angajați să facă storno. După refuzul celor din service, rușii au lansat primul proiectil, dar n-au putut să plece, pentru că mecanicii săltaseră tancul pe elevator.

În cele din urmă tanchiștii și mecanicii au dat-o la pace: au făcut factura la jumate, dar au comandat și un set de șenile de iarnă, cu depozitare pe termen lung. După plecarea tancului, mecanicii ucraineni au izbucnit în urale, pentru că le scoseseră rușilor dopul băii de ulei de la tanc.

Slava Ukraini

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Se întoarce pe Pământ un cosmonaut rus după mai multe luni în spațiu și comandantul îl pune la curent cu ultimele evenimente:

- Conform președintelui Putin desfășurăm o operațiune militară specială în Ucraina.

De fapt, este un conflict între Rusia și NATO pentru a se stabili cine va domina lumea în următoarea sută de ani.

- Care e situația acum?

- Am pierdut peste 15.000 de soldați, 7 generali, 500 de tancuri, 3 nave, 100 de avioane și 1000 de camioane și transportoare blindate.

Cosmonautul cutremurat întreabă:

- Și NATO?

- NATO încă nu s-a băgat.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nu știu unde să pun, dar cred că merge și aici. Terabox oferă 1 TB spațiu în cloud, au aplicații pentru toate OS-urile și nu par a fi susținuți de Rusia sau China. Sună interesant, ar merge pentru sharing de chestii mari sau de arhive. Nu mi-am creat cont încă, dar cred c-o voi face.

• 3 weeks later...