Innoxius Posted December 17, 2021 Author Report Share Posted December 17, 2021 Probabil a fost in compensatie la ce le-am scris eu la o chestie de 1.000 de lei care peste tot era maxim 500. Mi-au zis ca nu pot face review daca nu am cumparat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 26, 2021 Author Report Share Posted December 26, 2021 Cand am vazut "Beth Hart Live in Brezoi" am zis "cine a fost ala care a facut greseala asta? Si ce ar fi vrut sa scrie in loc de Brezoi?" Plus ca "Beth Hart Live in Brezoi" suna ca imnul american cantat in ruseste de un stadion plin cu chinezi. M-am interesat si a avut nu unul, ci cinci concerte la Brezoi. "Summer Camp Brezoi 2021" mai exact. Nu stiu daca s-au strans spectatori pentru 5 intalniri. So, laidiz and gentlemăns, Beth Hart laivinbrezoi. Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 10, 2022 Author Report Share Posted January 10, 2022 (edited) Doar mie mi s-a parut Matrix 4 o mare l...bă trista? Edited January 10, 2022 by Innoxius nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Eu am înțeles totul și nimic! Cu se dice în romunește, un mare bulșit! Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 17, 2022 Author Report Share Posted January 17, 2022 Photographer Finds Polar Bears That Took Over Abandoned Buildings Greuceanu and Szilárd Ervin Szőgyenyi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted January 18, 2022 Report Share Posted January 18, 2022 Frumos! Super! Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 6, 2022 Author Report Share Posted February 6, 2022 Am primit factura la curent Szilárd Ervin Szőgyenyi and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 Cum plm data scadentă în trecut? Greuceanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 6, 2022 Author Report Share Posted February 6, 2022 Exact. Cum plm. Greuceanu and nick5roo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 La ce preț?Că mie mi-a venit factura la gaz 1300 lei și asta pt 390 mc de gaz....Luna trecută pt 320 mc gaz am plătit 700 lei...Mama ei de curve....Eon Gaz.... Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S20 Plus 5G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 Dacă v-a mâncat undeva să încheiați noi contracte! Mie nu mi-a păsat de încheierea unui nou contract, plătesc la fel ca anii trecuți! Bașca am și compensare, 2 lei la curent și 40 lei la gaz! Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 Păi tocmai, că nu am încheiat nici un contract...la gaz... Doar la curent am contract nou, dar acolo prețul e ok. Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S20 Plus 5G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 7, 2022 Author Report Share Posted February 7, 2022 La curent e OK, platesc ca si pana acum, 10 - 20 lei compensare de la Guvern. Gazul nu stiu, ca e la comun pe asociatie, nu avem centrale pe scara mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2022 Author Report Share Posted March 2, 2022 Ultima vorba in Rusia: "Nu scapa pe jos iPhone-ul, ca e ultimul". nick5roo and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 2, 2022 Author Report Share Posted March 2, 2022 După închiderea spațiului aerian pentru Rusia, România ar putea închide și tunelurile dacice! O inițiativă de lăudat. Pe acolo vin cei mai mulți, nu pe calea aerului. Feri and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 3, 2022 Author Report Share Posted March 3, 2022 Service auto devastat în orașul Kherson de un tanc rusesc, după ce mecanicii le-au dat tanchiștilor o factură de 6000 de euro pentru un schimb de ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de motorină și manopera. Rușii spun că n-avea cum să intre 200 de litri de ulei la un tanc și au deschis focul cu mitralierele. Conflictul a escaladat după ce patronul service-ului auto le-a spus rușilor că dacă sunt nemulțumiți de factură se pot adresa ANPC, moment în care tancul a îndreptat turela spre contabilitate și i-a somat pe angajați să facă storno. După refuzul celor din service, rușii au lansat primul proiectil, dar n-au putut să plece, pentru că mecanicii săltaseră tancul pe elevator. În cele din urmă tanchiștii și mecanicii au dat-o la pace: au făcut factura la jumate, dar au comandat și un set de șenile de iarnă, cu depozitare pe termen lung. După plecarea tancului, mecanicii ucraineni au izbucnit în urale, pentru că le scoseseră rușilor dopul băii de ulei de la tanc. Slava Ukraini nick5roo, Feri and Greuceanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2022 Author Report Share Posted March 13, 2022 Lasati prostiile cu benzina si ulei, uitati ce am gasit. Greuceanu, pedro2767 and nick5roo 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 28, 2022 Author Report Share Posted March 28, 2022 Se întoarce pe Pământ un cosmonaut rus după mai multe luni în spațiu și comandantul îl pune la curent cu ultimele evenimente: - Conform președintelui Putin desfășurăm o operațiune militară specială în Ucraina. De fapt, este un conflict între Rusia și NATO pentru a se stabili cine va domina lumea în următoarea sută de ani. - Care e situația acum? - Am pierdut peste 15.000 de soldați, 7 generali, 500 de tancuri, 3 nave, 100 de avioane și 1000 de camioane și transportoare blindate. Cosmonautul cutremurat întreabă: - Și NATO? - NATO încă nu s-a băgat. Greuceanu, nick5roo, pedro2767 and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 20, 2022 Author Report Share Posted April 20, 2022 Oare dacă era Foarte mulțumit, dădea 1 stea și cerea și despăgubiri? nick5roo, Mihai and Greuceanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 23, 2022 Author Report Share Posted April 23, 2022 Mancati tăiței din Bangladesh. Sunt eco-bio. Pofta buna Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 14, 2022 Author Report Share Posted May 14, 2022 (edited) Prețizie nemțească. Sau a căzut în halul ăsta euro? Că nu cred că a crescut leul în același hal. Click pe anunț și... Edited May 14, 2022 by Innoxius nick5roo and Greuceanu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 Asta e ca-n povestea lui Creangă cu strada Sapienții și strada Pacienții. E de râs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 31, 2022 Author Report Share Posted May 31, 2022 Înainte de potop, șoricelul îl întreabă pe dinozaur: - Auzi, ție ți-a dat Noe add pe Facebook? - Nu… - Nasol atunci. nick5roo, Mihai and Feri 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Nu știu unde să pun, dar cred că merge și aici. Terabox oferă 1 TB spațiu în cloud, au aplicații pentru toate OS-urile și nu par a fi susținuți de Rusia sau China. Sună interesant, ar merge pentru sharing de chestii mari sau de arhive. Nu mi-am creat cont încă, dar cred c-o voi face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 10, 2022 Author Report Share Posted July 10, 2022 Și unde e Lunca Cetățuii asta? nick5roo and Mihai 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts