Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

de ce imi plac mie DigiStorage si RClone?

iaca de aia:

"Transferred: 21.303Gi / 21.303 GiByte, 100%, 86.997 MiByte/s, ETA 0s

Transferred: 12287 / 12287, 100%

Elapsed time: 4m50.6s"

sa faci un backup de 21 Gb in 5 minute... asta inseamna veselie!

On 04.10.2021 at 21:50, DTTR said:

Să știți că nici YT pe WebOS pe un tv LG nu se simte prea bine.
Prima dată la 21.22... Acum iarăși 21.49

Sent from my moto g(100) using Tapatalk

Am un LG cu OS de dinainte de WebOS. Youtube nu mai merge decât în 720p și experiența este urâtă acum, se înțeapă des. E bine că nu mai folosesc acel TV pentru Youtube, deși am HBO Go, Netflix și Plex încă instalate.

On 06.10.2021 at 20:34, DTTR said:

de ce imi plac mie DigiStorage si RClone?

iaca de aia:

"Transferred: 21.303Gi / 21.303 GiByte, 100%, 86.997 MiByte/s, ETA 0s

Transferred: 12287 / 12287, 100%

Elapsed time: 4m50.6s"

sa faci un backup de 21 Gb in 5 minute... asta inseamna veselie!

Nu tu esti ala care cerea imperativ si repetat sa inchida forumul? Frumos ar fi sa-ti ceri scuze.

Întrebare:
Vi s-ar părea o blasfemie pentru un utilizator de peste 10 ani numai de flagship-uri Samsung, să se uite la modelul următor ca viitor telefon?

https://www.emag.ro/telefon-mobil-oppo-reno-6-pro-dual-sim-256gb-12gb-ram-5g-arctic-blue-5997834/pd/D7YSPPMBM/

Trimis de pe Galaxy Note8

Da, oricum mai mult de 4 000 lei nu vreau să plătesc pe viitorul telefon.
Singurul lucru pe care l-aș regretata față de un viitor S22 Plus sau Ultra ar fi camera tele mult mai bună, cu optic 10X.
În rest nu regret nimic, softul OPPO îmi place mult, iar camera foto m-a convins pe deplin chiar de aici de pe Mobilissimo.

Trimis de pe Galaxy Note8

• 2 weeks later...

Imagine1-2.thumb.png.571ddebefdc15fa40228b748446b6ed4.png

COP sunt adunarile in care oamenii importanti ai planetei se aduna sa vada cum sa scada concentratia de codoi.

Sa le zica cineva sa nu se mai intalneasca, ca poate atunci scade concentratia de codoi.

Eu cred ca ei acolo fac multe, multe focuri de tabara si gratare si de aia creste concentratia de codoi.

Au început să se pregătească unii băieți de pe AliExpress de 11.11. Au mărit prețurile cu 3 euro la un produs pe care-l aveam în coș, dar pe care m-am hotărât să-l cumpăr de 11.11. Costa 18 euro și ceva, acum e 21 de euro și ceva. Buni băieții, au noroc că am nevoie de produs și nu mă deranjează să dau tot 18 euro de Singles Day.

• 2 weeks later...

Zice Chrome ca a detectat un abuz automat al Google. Asta mi se pare  ironic. Daca e de la extensie, cum sa zici ca abuzul e de la Google? Si inca automat. Ce e aia abuz automat?. Inteleg sa fie de la un alt site, obscur, pastorit pe persoana fizica de facatorul extensiei.

Si cum sa-si atace - ma rog, sa abuzeze - Google propriul produs? 

Oricum, imi cer scuze la Google, sunt altii mai prosti.

Un ieșean a încercat să desfacă un obuz cu bormașina. E în stare gravă la spital, și-a pierdut o mână și un ochi

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Românisme. Dai 5 stele si zici "Excelent" la un produs pe care nici nu l-ai primit inca. Sau: intrebi in zona de review cand iti vine pachetul. Care e nivelul urmator? Sa returnezi un produs nesosit inca? Sa cumperi ceva neprodus inca si sa-i faci review?

image.thumb.png.80ef20699982b3a9448556536f48a25e.png

Edited by Innoxius