Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Eu tot vreau sa postez de pe telefon, am cateva volume pregatite, dar nu este link de autentificare. Pentru ca am facut factory reset. Pentru ca am pus Android 11. Si am vrut sa scriu ca tine bateria mult mai bine. Dar nu o sa scriu toate astea.

Păi nu ai știut?
Oneplus 7 Pro e la fiică-mea, deci n-am trădat de tot :)

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S20 Plus 5G

Am făcut schimb cu fiică-mea, ea avea Galaxy Note 9...apoi în septembrie 2020 am luat S20 Plus cu 5G :)

Din păcate Oneplus a luat-o pe o cale greșită...
Diferența de preț dintre Oneplus 8 Pro și S20 Plus a fost de peste 1000 lei....
Văd că Sammy a învățat din greșeli, oferă suport software 3 ani și văd că se tine bine și cu update de securitate lunar ;)
A, și merge VoLTE fără artificii și 5G.

Feri, unde sunt vremurile când te luai la bătaie pentru LG.. 
Mda, sau dus acele vremuri....și probabil și vârsta....
Ne uitam cu tristețe cum dispar producători celebri printre care și LG.
LG după seria G3-G4 a intrat în declin total...
Nokia, HTC au dispărut și ei...
Nici la Huawei situația nu este roz.
Și atunci cine mai rămâne pe piață?
Samsung, Apple și câteva mărci din China

Eu nu am trădat tabăra oneplus de tot. După Redmi K20 Pro Premium, am revenit la Oneplus direcția Nord! 🤩

Ooo vai de mine, acum m-am uitat la semnătura mea, încă mai apare Oneplus 3? O să modific. 

Eu sunt mai conservator….îmi vine greu sa schimb Samsung cu Realme….
Nu știu cum stau pe parte de suport și garanție.

Sent from my iPad using Tapatalk

On 20.05.2021 at 12:40, Szilárd Ervin Szőgyenyi said:

Vă recomand să priviți și spre Realme, mai ales la Pro-uri. 7 și 8 Pro sunt „best buck for the money” și axate pe partea de fotografie!

Soția are Realme 6S și e foarte încântată de telefon, Best buy la 519 lei și este aproape echivalentul lui oneplus Nord (2000 lei), doar că nu are 5G și două camere selfye ca Nord. Încărcare rapidă la 30W, ecran 90Hz etc. 

21 hours ago, Feri said:

Eu sunt mai conservator….îmi vine greu sa schimb Samsung cu Realme….
Nu știu cum stau pe parte de suport și garanție.

Sent from my iPad using Tapatalk

Update foarte dese ca suport, garanție în Ro, au și reprezentanță în Ro. 

19 hours ago, Feri said:

M-am uitat la Realme, dar cu bărbia aia la ecran...îi zic...pas...

La care? Sunt multe modele și nu seamănă între ele. Nu uita că oneplus copiază realme! 

La care? Sunt multe modele și nu seamănă între ele. Nu uita că oneplus copiază realme! 
La Realme Pro.

Oneplus 7 Pro nu are bărbie în partea inferioară a ecranului.

• 2 weeks later...

De ce prin 99% din articole și grupuri este promovat Harmony OS al celor de la Huawei precum noua revoluție pe piață când el este defapt un UI glorificat pus peste un Android AOSP unde s-a înlocuit tot ce are Google în nume.

Rulează APK-uri, Easter egg-ul de Android este acolo, etc. Este Android cu alt UI. Nu trebuie să mai demonstrez eu nimic că deja au demonstrat alții deja. Cei de la XDA au ditamai articolul despre asta încă din Februarie.

De ce te bați în piept că ai inventat ceva nou când defapt nu ai inventat nimic? Amazon au venit cu Fire OS acum câțiva ani în urmă dar nu s-au bătut cu pumnul în piept că au inventat ei un nou OS.

Nu este Android-ul deja destul de fragmentat? Dacă tot sunt cei de la Huawei atât de revoluționari de ce nu au început ceva de la zero? Aaa, pentru că au încercat și alții (Microsoft) și n-au reușit?

O să vedem peste un an Harmony "OS" contorizat în statistici imediat după Android și iOS? Aș putea să spun că "sunt interese mari la mijloc" dar nu o să o fac. Nu vreau să nasc un conflict deși am început puțin pe grupul Mobilissimo. 

Sunt curios unde o să ducă toată treaba asta. Dacă iOS vs Android avea oarecum o logică în contrazicerile dintre tabere, acum nu văd nici o logică între cei care aplaudă cu 3 mâini Huawei vs restul. 

Să ne facem provizii de popcorn.

Edited by Liviu Roşca
Rectificări

E oarecum logic că se bazează pe Android, deoarece este mai greu să inventezi decât să reinventezi. În plus s-a dovedit faptul că este un OS bun. Că nu au făcut totul de la zero e și datorită presiunii venite din toate părțile, să vină cu ceva. Logica e simplă:

1. Aproape toate telefoanele sunt fabricate în China
  2. În China aceste telefoane cu siguranță se vor vinde (și) cu Harmony OS (acest lucru nu și l-au permis coreeni cu Bada sau Tizen, sortite eșecului)
  3. Cel mai interesant lucru însă, este că nu s-au axat pe telefoane, deoarece acolo e greu să concurezi cu Android și iOS, au apăsat însă pedala pe ecosistem și în special pe diversificarea utilității acestui OS. Am văzut că funcționează chiar și pe dispozitive cu 128kb RAM (becuri, aplici smart)

În contextul de mai sus și luând în calcul apetitul consumatorilor pentru dispozitive IoT (aspiratoare, lămpi, brățări fitness și multe alte zeci de astfel de dispozitive), dar și purtabile, consider că acest OS nu este sortit eșecului, mai ales că acestea nu trebui neapărat folosite în (sau cu) ecositemul Google.

Dacă Harmony OS nu moare în următorii 2 ani (și nu cred că se va întâmpla asta), atunci în 5 ani poate deveni un concurent redutabil pentru iOS și Android și nu m-aș mira dacă Google s-ar cere pe el cu Gapps la un moment dat.