nick5roo Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 9 lire? Erau în pachetele de pufuleți? Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 In UK 2 pungi de Gusto cu sare s-ar putea să fie mai scumpi decât HD2-ul 😂😂 Nu știu preturile deoarece înafară de mici și zacuscă nimic nu cumpăr altceva de la magazinele românești. 😂 nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 1, 2020 Author Report Share Posted August 1, 2020 Nu puteai și tu să dai banii ăia la rroamă de pe stradă? Apropos, ăștia ce regim vor avea de la anul? nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Dacă vezi un HTC Evo 3D să-mi dai o veste.Sent from my motorola one zoom using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 @Innoxius regim ca și până acum, mâncat semințe pe canapele prin centru, scuipat pe jos și "combinații grele" cu țigări sau ce mai "uită" lumea pe șantier. @DTTR am adăugat alertă în ukhotdeals, te anunț în caz de primesc ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 T-Mobile? Ai luat varianta cu mai mult RAM, bravo. A fost primul meu smartphone. Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Sincer nu știam că există diferențe de RAM între versiuni. N-am stat prea mult pe gânduri când l-am cumpărat. M-a atras mult pe vremuri interfața Sense (parcă) de la HTC cu care m-am apucat să mă joc pe Windows Mobile atunci. Defapt in 2009 nici nu cred că aveam smartphone. Încă mă luptam cu Sony Ericsson, cu patch-uri, mod-uri, teme flash, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 HTC HD2 a avut două variante. Cea din State avea mai mult spațiu intern, nu Ram https://m.gsmarena.com/t_mobile_hd2-3228.php și era mai rară. Oricum, dacă mai merge bine e un telefon super bun. Cred că a ajuns să ruleze chiar și Android 9, deși în condiții speciale (sau Android 8). Am modat acel telefon cât de mult am putut. De la el am trecut la primul smartphone cu Android nativ, HTC Evo 3D, or care îl mai am încă.Sent from my HD1913 using Tapatalk DTTR and Liviu Roşca 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Practic, e nou și totuși atât de vechi încât postez la "offtopic" un smartphone pe un forum de smartphone-uri. 😂😂 Sony a6300 + Sigma 30mm f1.4 dacă întreabă cineva Szilárd Ervin Szőgyenyi, Feri, nick5roo and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Ce mic pare acum. Pe atunci era considerat mare. Arată bine pentru un telefon atât de vechi și de popular. Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Come on Ronnie! Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 JohnH147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 9, 2020 Author Report Share Posted August 9, 2020 Momentul ala cand vinzi apartament cu 2 camere in Timisoara si cumperi tot cu 2 camere, langa Milano. Cu 2.000 euro mai ieftin. nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strainul Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 (edited) Va salut cu drag Comunitatea Mobilissimo, si cu emotii vechi si noi. Am revenit sa multumesc comunitatii mobilissimo pentru sprijinul pe care mi l-a acordat in urma cu cativa ani cand familia mea era intr-o cumpana grea. A contat, foarte mult a contat gestul vostru, a fost o ca o mana care te trage la suprafata din apa involburata, ca un umar puternic pe care te sprijini cand nu te mai tin picioarele. Baiatul meu a crescut mare, are jobul lui unde e apreciat si are ambitii pe masura, fata mea si-a exploatat la maxim talentul de desenator trecand de la portretele din creion realizate pe coli A4 la web & graphic design, si o face cu succes alaturi de ginerele meu. Sper ca in viitorul apropiat sa devin Bunic, Administrator de Nepoti (joc de cuvinte, in semn de multumire Administratorului de Bloc @Innoxius de aici din comunitate pentru sprijinul acordat). Multumiri speciale si domnului @Mihai din Galati, pe care am avut onoarea sa-l cunosc personal atunci cand a venit special din Galati cu domnul Emil sa imi ajute familia. Va prezint doar una dintre realizarile in web design ale fetei si ginerelui meu, unul dintre site-urile web realizat pentru o companie de transport la care eu sunt dispecer. Mai are inca o pasiune fata mea, streamul pe twich , o puteti vedea cateva zeci de secunde aici: Le multumesc tuturor celor care s-au implicat atunci, e o lista mare de mebri din comunitatea mobilissimo a domnului @Szilárd-Ervin Szőgyényi caruia ii multumesc de asemenea. www.eturtrans.com Edited August 10, 2020 by strainul corectare text pedro2767, nick5roo and goodoane 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 Felicitări! Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk strainul 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Am vrut să scriu ceva interesant... Am uitat de! Dar era important.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Am vrut să scriu ceva interesant... Am uitat de! Dar era important.Sent from my Moto Z3 Play using TapatalkVezi că te caută un neamț, cred!Ăla cu numele.... ă... Alz.... am început să uit și eu... se termină cu heimer! Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk DTTR and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 Taci fato că mi-am amintit! Am refăcut site-ul.Și când îl trec prin diverse SEO Analizatoare îmi zic că am niște neajunsuri. Prea multe requesturi...CSS nu este optimizat/minimizat...Ceva resurse nu sunt transmise prin conexiuni securizate...Câteva am reușit să rezolv. Dar câteva nu.Este pe aici vreun cineva cu centura neagră care să mă îndrume?Nu vreau optimizare SEO, nu vreau să apar "mai sus" în căutările google (în mod artificial - ci în mod firesc).Aștept provincia.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 4, 2020 Report Share Posted September 4, 2020 nimeni nimic? vai s-amar! iara trebuie sa fac TOTUL singur. prin noi insine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted September 7, 2020 Report Share Posted September 7, 2020 Am un prieten programator web. Eu nu le am cu web-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 7, 2020 Report Share Posted September 7, 2020 Păi nici eu nu le am.Și și eu am. Un client care cu asta se ocupă. Dar când văd ce tarife are, îmi las pagina neoptimizată.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Cei care administrează FB mobilissimo sunt răi.Nu mă lasă să pun un anunț că vând din casă.Și aici trebuie thread nou pentru fiecare anunț.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Cei care administrează FB mobilissimo sunt răi.Nu mă lasă să pun un anunț că vând din casă.Și aici trebuie thread nou pentru fiecare anunț.Sent from my Moto Z3 Play using TapatalkCine bre, ia să văd! Ce ai postat? Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Păi nu pot să îți arăt că nu s-a aprobat...https://www.olx.ro/oferta/tenda-mesh-mw3-2-pack-oradea-IDe2PyA.htmlSent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Păi nu pot să îți arăt că nu s-a aprobat...https://www.olx.ro/oferta/tenda-mesh-mw3-2-pack-oradea-IDe2PyA.htmlSent from my Moto Z3 Play using TapatalkPăi bre, pe grupul mobilissimo ai postat, sau anunțuri mobilissimo? E diferența. Pe grupul mobilissimo nu se postează anunțuri și acolo se aproba postările și se șterg automat anunțurile. Pe anunțuri mobilissimo postezi direct. Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts