Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Eu cred ca ajung sa dau in judecata booking. Tot incerc sa-mi recuperez banii pe o rezervare non-refundable si ei o dau din colt in colt, desi eu aveam rezervarea intre 27-30 mai, iar ieri s-a prelungit interdictia de a zbura catre/din Spania pana la 1 iunie. Toti au inteles situatia: Blue Air, firma de inchiriat masini, numai Booking vrea sa-mi testeze rabdarea si perseverenta.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Orașul cu două seturi de restricții și oamenii care trăiesc cu granița în case: Când merg la toaletă, intru în Belgia

La astia e mai rau decat la noi. Noi macar avem buda in curte, aia o au in alta tara. Doamne, ce sarantoci  😀

@Innoxius Pare cusuta cu ata alba. O tableta veche de 3500 de ani care astepta un copil s-o gaseasca. Nu ingropata, nu ascunsa, era fix la vedere. Sigur n-ai plantat-o tu cand ai fost in Israel acum un an sau doi?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne povestea ghidul ca acolo si o buda in curte daca vrei sa-ti construiesti, trebuie sa chemi intai arheologii sa faca sapaturi si sa primesti OK-ul. E caz penal daca nu o faci. Si o faci pe banii tai. Insa legea iti da voie apoi sa tai tu bilete la vizitatori, ca terenul e al tau.

Venise un evreu din State sa faca un hotel si au descoperit niste ziduri de cetate. Acuma e coada de turisti la ala si cica e mai multumit. Castiga un purcoi de bani fara bataie de cap.

Pai acolo e imposibil sa nu dai de ceva antic pe sub pamant, dar am vazut un documentar care mentiona ca sunt si tone de antichitati false si exista chiar o industrie profitabila care creeaza falsuri.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ne povestea ghidul ca acolo si o buda in curte daca vrei sa-ti construiesti, trebuie sa chemi intai arheologii sa faca sapaturi si sa primesti OK-ul. E caz penal daca nu o faci. Si o faci pe banii tai. Insa legea iti da voie apoi sa tai tu bilete la vizitatori, ca terenul e al tau.
Venise un evreu din State sa faca un hotel si au descoperit niste ziduri de cetate. Acuma e coada de turisti la ala si cica e mai multumit. Castiga un purcoi de bani fara bataie de cap.
Pai atunci dacă ai nevoie să sapi o groapă, nu te mai chinui tu, sau nu mai angajezi muncitori. Chemi arheologii. Plantezi un ciob în zonă și...

Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk

On 27.05.2020 at 19:03, nick5roo said:

Pai atunci dacă ai nevoie să sapi o groapă, nu te mai chinui tu, sau nu mai angajezi muncitori. Chemi arheologii. Plantezi un ciob în zonă și...

Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk

Cred ca totusi iesi mai ieftin cu cativa palestinieni (bine, nu din aia cu centuri) decat cu arheologi isrealieni. Am spus, aia fac sapaturile pe banii constructorului. Asa e legea.

De fapt mie mi-a placut jocul de cuvinte, de aia am postat link-ul asa.

• 3 weeks later...

Păi...
Ce să fac?
S-a stricat Z2Playul soției.
I-am dat Z3Playul meu (că ea are nevoie de Wireless charging).
Am mers să-mi cumpăr bicicletă.
Am cumpărat one zoom.
Are Android curat.
Are Moto gestures.
Are senzor amprentă în ecran.
Cele 3 camere (0.5, 1 și 3) sunt ok pentru ce am eu nevoie...
Bateria de 4000MAh e în teste...

Până acum e în grafic.
BTPay, George, Tasker și Ivona merg perfect.
Ecranul este luminos.
Led-ul de notificare de pe spate e util (păcat că nu e multi-color).

E mare... Dar nu e o problemă pentru că are un "gest" care îmi micșorează spațiul de lucru, eu fiind adept al one-hand user experience.

2c85d63e4bb374b54c963621ae1b493b.jpg

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

L-am luat pentru soția... Cosmic blue... Sau ceva.
Dacă îl luam pentru mine îl luam Grey.

Așa... Am telefon mov.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk