Feri Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 Da, dar cine are Note 10 cu 2500 Lei......Sa-l stăpânești sănătos și fără incidente Sent from my iPad using Tapatalk Sp1tfire 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 18, 2019 Author Report Share Posted November 18, 2019 Adică ți-ai luat încărcător cu 2,5 klei 😀 Sp1tfire and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Bravo pentru Note 10+. Eu unul am făcut trecerea la TV 4K. A fost cu cântec, poate fac un topic despre TV-uri, ce trebuie să știm și cum trebuie alese. În cele din urmă sunt mulțumit de alegere. Am preferat să iau cu card de credit, să-l achit progresiv într-un an (mai exact 11 luni). Feri, Sp1tfire and nick5roo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Și eu cumpăr tot ce este posibil cu card credit in rate fără dobânda.Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Tocmai ce mi-am tras un roborock 2 S50 de la Altex, 24 rate fără dobândă prin POS cu aplicația RaiPay. Altfel nu primeai 24 rate. Decât 6 rate online. Grijania mamii lor cu cine a fost cu ideea asta, pentru că aveau semnal slab și nu se conecta aplicația. ONEPLUS A3003 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 M-am cam ars cu cele 11 rate. Se pare că sunt obligat să plătesc 24 de rate. Chiar dacă plătesc mai mult, tot 1 rată se ia în considerare. Pot doar plăti tot acum (și apoi să-i sun pe ei să închidă creditul - card-ul e de la BT). Nu e neapărat rău, dar suma devine prea mică, voiam să scap repede de credit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Nu ai opțiunea de a rambursa sumă mai mare la rata lunara?Eu la ING în fiecare lună virez mai mulți bani decât este rata....Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Eu am card de credit la BT și am sunat la ei. Nu se poate rambursa mai mult. Dacă pun mai mulți bani, tot o rată va fi luată. Nu e chiar rău, dar după ce termin cu ratele renunț la cardul de credit, e prea restrictiv. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Nu folosesc niciun card de cumparaturi sau credit. Ma suna BCR-ul lunar cu oferte de carduri si eu le zic pas de fiecare data. Nu ma incanta sa am pe cap grija de a plati ceva lunar. Toate facturile de utilitati/servicii le platesc automat prin direct debit. Stau fara nicio grija si banii dispar de pe card Sent from my SM-N950F using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Vai ș-amar! Eu am card de credit BCR cu depozit colateral. Nu cumpăr nimic cu banii mei. Doar cu cardul de credit. Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 20, 2019 Author Report Share Posted November 20, 2019 Vai și-amar la pătrat. Eu n-am avut și nu am credite. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Depozit colateral...A depozita înseamnă a da cuiva spre păstrare ceva.Apoi, un card de credit nu este un credit. Este o promisiune de credit în caz că ai nevoie. Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 20, 2019 Author Report Share Posted November 20, 2019 Nici promisiuni nu am. DTTR, pascaleandrei, Sp1tfire and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 I-o sunt mai sărac....nu-mi permit cu cash-ul jos....Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Nici eu nu am avut vreun credit până acum. Am făcut asta pentru a nu simți gaura în buget atât de mare dintr-o dată. Încă mă gândesc dacă nu e mai bine să plătesc tot acum și apoi să închid creditul. Mi-aș face card de credit la ING, dacă permite plata unui multiplu de rate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Nu cred.De ce nu înțelegeți că un card de credit nu funcționează ca un credit.Chiar și transformarea în rate nu este un fapt o transformare. Este o blocare a întregii sume și apoi, lunar, punerea pe "cheltuieli" a sumei convenite sub formă de rată.Adică, să zicem că achiziționezi un bun de 2400 lei. De pe un card de credit cu limită de 3000 de lei. Se alege plata în 12 rate, 200 lei pe lună.După această tranzacție soldul cardului va fi 600 de lei.Trece luna 1 se achită 200 de lei soldul devine 800 de lei. Care se poate folosi pentru achiziția unui bun în rate să zicem 6 rate de 150 lei. Soldul devine zero. Sume blocate în tranzacții cu cardul 3000 de lei.Vine luna 2 ai de plată 350 de lei tu depui 500.Soldul cardului va fi de 500. Dar350 de lei sting ratele iar 150 de lei vor fi "în aer" deoarece datoria ta era doar de 350 de lei. Acea sumă de 150 de lei o vei putea folosi fără însă să o poți folosi în sistem de rate. Deoarece e o plată care îți depășește în fapt limita de credit folosită.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 21, 2019 Author Report Share Posted November 21, 2019 Termene de returnare și penalități dacă le depășești. Ok, nu funcționează ca, dar diferența e doar lipsa dobânzii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Mie mi s-a spus clar că indiferent câți bani transfer în contul cardului de credit, banca va lua doar o rată. Poate la alții e altfel. Apropo, le-am scris celor de la ING pe Twitter și mi-au spus că nu se poate plăti un multiplu de rate. Gândindu-mă la meniul care a apărut când am plătit, aveam 2 posibilități, una cu rate și încă una (nu mai știu ce scria acolo). Cred că merg la bancă mâine să mă interesez de la cineva care lucrează acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Deci nu se poate! Trăiască cardurile de credit! Cea mai bună intenție financiară ever! Mai ales dacă e cu depozit colateral.Recomand la tuturor! Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 21, 2019 Author Report Share Posted November 21, 2019 Ransomware pe camere foto. nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamina Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Ma și miram ca am avut update nou pe partea de securitate la camera. Acum se explica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 După gândiri seculare care au durat câteva luni, mi-am ales tableta care o să înlocuiască Samsung Tab Pro 8.4 care și-a făcut treaba aproape exemplar în ultimii 5 ani. La încărcat permanent cu display-ul aprins între 10 și 15 ore zilnic. Urmașul ei este Samsung s5e, varianta 6/128. Da, este cam mare pentru GPS dar husa are suport și o pot pune pe bord. A 2-a problemă, display-ul amoled. O folosesc pe timp de noapte majoritatea timpului, sper să nu facă burn-in. Preț 389 de lire. Avantajul e că platesc în rate prin amazon (5 fără dobânda sau alte costuri). N-am trecut pe iOS pentru că Sygic Truck are o versiune de anul trecut pe iOS, licența ar fi costat încă 110£ acum, pe Android mai am încă 1 an update-uri hărți + lifetime utilizarea în sine. nick5roo, Feri and Mihai 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Cool. Ăștia estimează ora livrării La noi eMag estimează luna livrării, mai precis un interval de 2 săptămâni (15-28 noiembrie).Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri and Innoxius 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 (edited) Cool cool dar dau 8 lire pe lună pentru Prime membership și nu toate produsele au livrare gratuită iar prime music și prime video sunt ani lumină față de Netflix și Spotify. E drept că sunt produse pe care le comand dimineața și le primesc după-amiază, în aceeași zi. Ce e și mai drept e că până la depozitul Amazon făceam 5 minute cu mașina de acasă. Am lucrat și e plin de români, apropo. L.E. Când curierul mai are 7-8 opriri ți-l arată pe hartă. Asta e cu adevărat șmecher cu dublu jm. 😂 Edited November 23, 2019 by Liviu Roşca nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Permite-mi să nu fiu de acord cu Prime Video. Nu au nici pe departe conţinut atât de mult şi de variat ca Netflix (nici nu mai menţionez producţiile proprii Netflix). Serviciile Prime ar merita doar dacă trăieşti într-o ţară ca UK, Germania, Franţa și poate Italia. În rest e frecţie la picior de lemn. Era o mare problemă cu aplicaţia Prime Video, pentru că nu mergea pe multe dispozitive cu Android. Acum s-a mai relaxat cât de cât, dar tot are probleme mari faţă de competiţie. Dă-mi un film pe care crezi că nu-l are Netflix (nu serial) și care e atăt de bun încăt nu-l găsești nicăieri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts