Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Licențele alea la preț mic pe eMAG nu erau retail, erau probabil Volume Licensing și cât timp nu se ajungea la numărul maxim de utilizatori erai ok. Am tot citit review-uri și se plângeau suficient de mulți că au avut probleme. Sunt curios dacă mai merg cheile la reinstalare pe curat după ce ați schimbat hardware. Dacă nu mai merg, atunci erau OEM.

Aia este nimic, am J5 2017 cu Android 9.....vorbim de un telefon midrange....nu de high-end...

Am și uitat cum este Android 9, noroc ca a venit pe asta micu...sa-mi aducă aminte :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Probabil ați citit știrea despre remorca frigorifică găsită cu 39 de oameni decedați înăuntru. E trist ce se întâmplă, atât ca șofer de camion cât și ca om în general. 

- Oamenii ăia veneau aici ca și mine și ca alte câteva milioane de străini în UK. Veneau pentru un trai mai bun pentru ei și familiile lor. Diferența între noi și ei e că noi momentan trecem mult mai ușor, deși în anii 90 destui români au trecut granița fugind. Nimeni nu își riscă viața fără un motiv întemeiat cum ar fi foamea, nevoia de bani disperată, etc. 

- Tu ca șofer când preiei o remorcă / container dintr-un port, în special, le iei sigilate, nu o poți deschide și nu știi ce e înăuntru. Practic răspunzi legal pentru o marfă pe care nu o cunoști. Ceea ce nu e deloc ok. În cazul de față se presupune că remorca ar fi venit din Bulgaria până în Belgia iar de acolo ar fi fost pusă pe ferryboat către Londra. Timp destul ca cineva să intre înăuntru. 

- Șoferul era unul tânăr, 25 de ani. La vârsta asta să ai pe conștiință atâtea suflete probabil că n-aș mai fi om pe viață. Ce e și mai rău e că numele lui și poze cu el necenzurate au apărut peste tot în presă. Ceea ce nu e ok, opinia mea personală e că este nevinovat și nu poți să-i strici imaginea unui om pe viață cu asemenea fapte din moment ce nu știi dacă e vinovat sau nu. Sunt sigur că dacă se dovedește a fi nevinovat, acesta o să dea în judecată publicațiile care au făcut acest lucru josnic și o să câștige bani grei. 

:(

https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-essex-50176900