Feri Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 Vrea careva 100 gb de vodafone?Sent from my Moto Z3 Play using TapatalkNepoate, dacă nu îl vrea nimeni și nici tu nu ai ce face cu el, mă ofer eu pt fiica mea.Îți trimit pe PM numărul de telefon. Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Recepționat! Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 Madărfacăr! Tuțeavă îmi dă mai nou DOUĂ reclame consecutiv.Notă: eu consum conținut Tuțeavă doar pe TV.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 24, 2019 Author Report Share Posted September 24, 2019 Dar ce boscorodeala e tuțeavă? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 Este exact ce i-ar trece prin minte unui instalator reprofilat ca traducător de știri angajat cu jumătate de normă la Kanal D când ar traduce YouTube. 😂 😂 😂 nick5roo and Alpe d'Huez 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 La mine intră doar una. Probabil ai un fi la ţeavă mai mare.Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 Am avut pentru O ZI locația România. Big mistake. După o resetare TV la setările de fabrică am setat din greșeală .roȘi sunt bombardat de recomandări cu șefi la cuțite și alte mizerii.Madărfacăr de cacsacări.Resetez din nou! Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Nu reușesc să fac Screen share de pe Android pe LG cu WebOS.Am văzut tutoriale. Dar nu merge.E drept, erau de pe Android 8 pe WebOS.Eu am 9. Că m-a mâncat în fund.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Șterge dispozitivele de pe ambele și reia procesul. E util și un clear cache. ONEPLUS A3003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 N-am nici un dispozitiv în lista (nici active nici inactive) nici pe telefon nici pe TV (pe care l-am resetat la setări de fabrică săptămâna trecută).Oricum niciodată nu am reușit.Doar pe vechiul TV fără WebOS. LG tv și LG telefon pe Miracast.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Curios, nu se pupa rudele între ele ONEPLUS A3003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Păi pe vechiul AM REUȘIT.Erau ambele LG.Acum TV e LG cu WebOS și telefonul Moto cu Pie.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Voi ați văzut că Feri are iPad?Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Da, și-a cumpărat iPad 6 Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 5, 2019 Author Report Share Posted October 5, 2019 Pai si Ana are mere 😁 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 Sincer, nu-mi pare rău de achiziție. Tableta se mișcă impecabil.M-a ajutat și Alex in luarea deciziei. Aveam de ales între iPad 6 și Samsung Tab S5e. Am preferat ceva care se mișcă impecabil și beneficiază de suport.Mai am și tableta Toshiba care încă este funcțional , dar se mișcă greu in task-URI, plus ca are doar 1GB RAM cea ce este puțin pt fluența. Sa nu mai zic ca tableta a rămas cu Androidul cu care a venit, adică 4.2.....Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 Și pe mine mă interesează o tabletă de ~8 inch ca să o folosesc ca navigație în camion dar printre opțiuni bate vântul. Huawei Mediapad M5 8.4 și iPad mini 5. iPad-ul în total mă costă aproape triplu față de M5, licența Sygic nu e transferabilă de pe Android pe iOS + că obligatoriu îmi trebuie versiunea cu SIM, cea fără neavând GPS... La asta se mai adaugă și faptul că Mini 5 are margini cât China și ca design e învechit. După atâția ani de același design m-aș fi așteptat la un iPad pro mai mic, același corp cu display mai mare. Meh, Apple. În altă ordine de idei, a venit Crăciunul mai devreme. E interesat cineva de păreri despre ele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 Dacă îl folosești doar pt navigație mergi pe Mediapad Ce casti sunt?Sent from my iPad using Tapatalk Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 (edited) Aștept să intre în ofertă pe Amazon. Momentan e 230£ dar uneori a scăzut până la 189£. Nu îmi place la M5 că sigur moare cu Android 9 și asta în cel mai optimist caz deoarece nici 9 nu a primit iar pe XDA la tot ce e cu Kirin bate vântul. În plus am de gând să o folosesc 4-5 ani 8-15 ore pe zi, uneori cu Google Maps cu vedere din satelit și Sygic în split screen, ceea ce consumă ceva resurse. Bătrânul tab pro 8.4 face hernie cu așa ceva dar a rezistat eroic. Castile sunt Sony WF-1000XM3 Edited October 5, 2019 by Liviu Roşca Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 5, 2019 Author Report Share Posted October 5, 2019 2 minutes ago, Liviu Roşca said: cu Google Maps cu vedere din satelit și Sygic în split screen, Pentru? Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 Dacă vrei și suport software atunci mergi pe iPad. Cât costa in UK iPad 6?Sent from my iPad using Tapatalk Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 (edited) Pentru că atunci când am de făcut o livrare la un supermarket, adresa de pe factură întotdeauna te trimite în parcarea de mașini mici iar eu trebuie să ajung în spatele magazinului unde e recepția marfă. Cel mai bine vezi din satelit unde trebuie să ajungi, dacă ajungi și dai roată magazinului sunt șanse mari să ajungi la știri sau măcar pe youtube. Traiectoria cu verde este pe unde trebuie să intru și să descarc. Pe strada cu X nu am ce căuta, street view-ul e din locul X-ului încercuit cu galben. Nu e de intrat cu tirul pe acolo, deși am avut și mai inguste, a se vedea poza 3 și 4. Edited October 5, 2019 by Liviu Roşca Feri, nick5roo, Innoxius and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 5, 2019 Author Report Share Posted October 5, 2019 Si de ce nu folosesti doar navigatia Google, pus in Satelit? Greuceanu and Liviu Roşca 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted October 5, 2019 Report Share Posted October 5, 2019 (edited) Trebuie să fii foarte bazat pe tine din punct de vedere al cunoașterii unui oraș / zonă / etc pentru a merge cu Google Maps cu camionul. UK-ul are o grămadă de poduri joase de cale ferată din cauză că locuințele s-au dezvoltat timpuriu și foarte înghesuite, astfel în 3 ani de când bat drumurile pe aici, doar 3 sau 4 treceri la nivel cu calea ferată am întâlnit, restul poduri, subterane, etc. Sygic Truck arată poduri, restricții de înălțime, lățime și greutate. Cu Google Maps merg după ce am fost de câteva ori într-un loc și n-am chef să mai scot tableta din geantă și toate mațele de cabluri și încărcătoare. Am câteva rute a câte 3-6 supermarketuri pe care le fac din memorie dar de cele mai multe ori pun GPS-ul ca să mă concentrez la borduri, semafoare și bicicliști idioți, nu la indicatoare de direcție. Norocul meu e că lucrez noaptea, în caz de o comit pot da cu spatele si întoarce dacă am loc. Ziua dacă greșești ai șanse să ieși doar cu circulația oprită de poliție sau cu elicopterul. Mda, acum vad cât a povestea a ieșit. 😂 Edited October 5, 2019 by Liviu Roşca Feri, nick5roo and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodoane Posted October 6, 2019 Report Share Posted October 6, 2019 Da cei de la logistica ce fac dorm...? Nu ar trebui să îți dea traseul exact? Sau ești transportator independent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts