Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Cu w10 , nu..si asta mi-a spus-o @deiuma , care voia sa treaca de la wp la android , dar a trecut la Lumia 640 cu wp10 si nici nu se compara cu ce a fost wp inainte...

Sent from my Galaxy S5 running Blisspop Rom

Btw , eu voiam sa trimit mesajul ala si sa ma culc..dar mi-am facut inca o prietena intre timp..ca de , ea mi-a dat mesaj.

Vreo idee de ce netul de la Vodafone nu trece de gprs? Am activat internetul, am făcut setările manual ca automat îmi cere un pin și nu știu care e iar acum nu trece de gprs. E o cartela primita gratuit cu 1gb net pe ea. În realitate îs 5.dar nu ii pot folosi...

Sent from my V370 using Tapatalk

Eu am zis ca ies sa cumpar ceva jucarii pentru junioara, dar mi-am cumparat eu, n-am putut sa rezist tentatiei. Depasesc categoria de varsta, dar asta e, sper sa ma descurc sa-l montez

Sent from my LG G3-D855

Este foarte misto, are o gramada de piese. Noroc ca are carticica unde arata pas cu pas procesul de asamblare. Restul caracterelor din serie nu mi-au placut, Grievous era cel mai interesant. O sa postez poze dupa ce il asamblez. L-am luat la reducere cu 40% din Metro.

Sent from my LG G3-D855

Prima căzătură :)

La Corsa mea din 98 singurele locuri unde încape un phablet de 5.5 sunt: în ușă, in torpedo, pe bord în dreptul pasagerului, pe bacheta din spate sau în portbagaj.

L-am pus pe bord în partea dreaptă și la un giratoriu a alunecat în geam apoi în mânerul ușii. Bine că n-am avut geamul deschis, putea omorî pe cineva sau putea sparge un parbriz. Fără husă, doar sticla temperată cică.

post-13813-0-25689900-1449240387_thumb.jpg