Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

• 1 month later...

Luat ceva acum aproape 24 ore de pe Amazonul nemtesc. Inca nu-mi apar banii sub nici o forma in ING, blocati sau plecati. La tracking imi apare asta 

image.png

Dimineata era la jumatatea distantei dintre Ordered si Dispatched. Cat poate sa dureze la magazinul magazinelor sa expedieze o chestie de 5 x 5 x 2 cm?

Hai, că mi-au luat banii. Tracking-ul e în aceeași stare. Când mă gândesc că din China pleacă în câteva ore de la comandă, mă întreb de ce se țin așa supra-oameni nemții amazonieni? Sper ca Gearbest să cumpere Amazon, să avem și noi servicii, nu lăbăreală.

Poate comanda mea de accesorii de la Oneplus va ajunge mai repede decât comanda ta :)

Da, și-a luat Mirciulica în freză în 5 secunde...penibil...

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ziua bună, are cineva un LG de generație nouă?

Mă interesează aplicația Camera.

Mă interesează dacă are modul de filmare cu ambele camere (față și spate) simultan.

Mă interesează dacă există mod de filmare timelapse care filmează 1 secundă, apoi oprește filmarea X secunde, apoi filmează din nou 1 secundă. Adică nu face timelapse din foto ci din video.

Aștept provincia.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Cred că de la G5 au făcut așa ceva, însă nu cred că va funcționa pe alt telefon. Dacă găsește cineva vreo aplicație pe Play Store, poate o testez și eu.

Păi eu pe LG G3 stock aveam...
Credeam/speram că s-a păstrat.

Nu cred că am văzut opțiunea la alții decât LG (Note 8 sigur nu o are și nici Nexus/Pixel). Există o aplicație, dar e prea ciudată și nu vreau să o încerc.

Păi exact de aia întreb posesori de LG noi... Dacă mai e sau nu.

Dacă LG G6 se consideră telefon nou, am căutat eu și n-am găsit nimic în aplicația originală de cameră. Nici să fac poze simultan cu ambele camere, nici timelapse din video. 

Și da, posesori de LG nu cred că mai sunt. E greu să te remarci printre Samsung, Huawei și armata de chinezi cu prețuri imbatabile, mai ales când nu aduci nimic special. Nu că aș avea eu G6 dar cred că e printre ultimile telefoane bune de la ei. Nu se compara cu S8 la timpul lansării dar era aproape la jumătate de preț, aproape de S7 care era net inferior. Încă se tine bine, margini mici decente, n-are notch. Păcat că procesorul vechiuț își spune cuvântul. 

Liviu, nu prețurile imbatabile ale chinezilor le-au săpat groapa celor de la LG. LG merge pe drumul pe care l-a ales. Experiența de pe S6 de muncă sau de pe Note 8 e la ani lumină față de primul an și jumătate cât am stat cu interfața originală la G4. Scria cineva pe topicul lui G4 pe Softpedia că mai speră la actualizare. LG a și uitat că a făcut vreodată G4. Cred că doar HTC s-a purtat la fel de urât cu proprii cumpărători. Spun asta cu dezamăgirea unui om care a crezut mult în LG.

Mie interfața originala la G6 mi se pare ok. O folosesc de un an si ceva, e primul telefon ținut stock și fără root / ROM, nici măcar launcher. Am trecut de la MIUI (care era o idee mai bună) deci nu duc dorul interfeței stock Android. 

Referitor la Chinezi. Consider că piața e o felie de pâine cu dimensiune aproape constantă de la an la an. Când alții cresc, alții trebuie să scadă. Nokia, LG, Sony, HTC,etc. Acum mai mulți ani Alcatel, Sagem, Motorola, cred că și Ericsson, etc. Nu poți fi pe val mereu, deja am văzut mulți pe Youtube că sapă mormântul Apple. 

Cred că cele mai bune idei vin "de foame" nu atunci când îți merge bine. Partea bună la LG este că se devalorizează repede de noi și le poți cumpăra la preț decent, aproape de OnePlus. În rest da, telefoanele lor sunt banale.