Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Mie așa mi-au spus cei de la Opel când am cumpărat mașina. Pentru animăluțe poate, dar pentru om, Mira-ma-s! Eu deja am legat cu sârmă în unele locuri fusta, pentru că s-a rupt de la borduri! :D

Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk

Apropo de vacă! Eram cu un prieten cu un minivan și traversa un cârd de vaci șoseaua. Ăsta reduce viteza să treacă vacile și una deviază de la traseu și se îndreaptă cu coarnele în farul stânga, îl sparge și face și un mulaj de coarne pe capotă! :D Înjura de mama focului, ciobanului ce să- facă! 

La ce-i bun VPN?
Mi-a crescut un buton de download în aplicația Youtube Android.

E drept, contra 12 euro pe lună...fda5ef1772070727d3d0f9d6b6be62d5.jpg

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Si pe Android exista o tona de aplicatii 3rd party care te lasa sa descarci de pe YouTube. Aplicatia oficiala te lasa doar in cateva tari, unde internetul e un lux, sau cu abonament in tarile dezvoltate, adica nu in Romania

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Știți ceva de[mention=17211]Deio[/mention]?

I-am scris pe FB dar nu zice nimic.

Bine... Nu i-am scris despre ACEST SUBIECT...

O să vă scriu și vouă.

Am găsit un All-in-one (renunț la laptop că în 5 ani de când îl am l-am scos din casă de 3 ori - doar să-l duc la curățat).

Mă interesează dacă s-ar preta la editare video light... Filme de vacanță and shit...

https://www.emag.ro/sistem-all-in-one-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i5-7300hq-pana-la-3-50-ghz-kaby-lake-23-8-full-hd-8gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-1050-4gb-endless-os-icicle-silver-mouse-tastatura-zn242ifgk-ca011d/pd/DTQL7VBBM/?utm_campaign=share+product&utm_source=mobile+app&utm_medium=android

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk