Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Noul domo e cel. Punct ro.
Tocmai ce a venit produsul.
Să recapitulăm:
Noul domo
Noul marketonline
Noul dcshop
Sunt vechiul cel. Punct ro.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Știe cineva ce e chestia asta? Era în pădure, la 30 m de drumul forestier, într-o zonă unde se tăiau copaci. Pe sărite, nu cu nesimțire. Pare că se adună ceva în recipientul de jos, iar în partea de sus erau ceva chestii într-un plic de nylon. Sub plasa aia de sârmă nu era nimic în pâlnie.

IMG_20170823_174740.jpg

IMG_20170823_174819.jpg

IMG_20170823_174824.jpg

• 2 weeks later...

Dar sa iei lectii de la trupele speciale "cum se coboara pe franghie" :D

Lumea zice ca o sa fie mai nasol dupa ce incepe scoala si apoi groaznic cand mai vin si studentii. Nu-i adevarat, nu poate fi mai rau. Ca nu mai incap alte masini pe strazi.

@Innoxius Parca tu ai comandat ceva de pe Gearbest. Eu n-am mai comandat de mult, voiam sa stiu daca vine direct acasa coletul sau trebuie ridicat de la posta si daca ai platit taxe vamale.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

@Innoxius Presupun ca vorbesti de metoda cu transport gratuit. Totusi vad ca au optiune cu plata de transport prin EMS sau DHL. Mi-e greu sa cred ca alea ajung la posta.

@Innoxius Comandat, vedem cat ma mai taxeaza posta romana. Cu ocazia asta am aflat ca e mai bine sa-i lasi pe hotii de la banca ta sa efectueze conversia monedei, decat sa-i lasi pe hotii de la PayPal. Iesi mai ieftin cu banca.

Gearbest.jpg

Edited by Sp1tfire

Am aflat asta acum mult timp și cred că am spus-o într-un topic legat de cumpărături din China cu PayPal. PayPal are o rată demnă de bogați. La fel și Amazon. Mai bine e cu băncile noastre.

Sau nu înțelegeți voi cum funcționează...
Nici o bancă nu dictează cursul.
Cursul este fixat de procesatorul de plăți, în cazul românilor Visa sau Mastercard.

http://bancherul.ro/care-este-cursul-de-schimb-aplicat-la-o-plata-pe-internet-in-euro-cu-un-card-mastercard-in-lei-emis-de-ing-exista-si-comision-de-conversie-valutara--13950

Sau nu stii tu cum functioneaza. PayPal are un comision, unii zic ca e 2%, pentru faptul ca iti face conversia. Capisci?

P. S. Cert e ca daca as fi acceptat conversia facuta de PayPal as fi platit cu 35 de lei mai mult fata de conversia facuta de banca.