Clicky

Jump to content

Off Topic V3

Innoxius

Recommended Posts

Cum banuiam :D totul a fost aranjat frumos doar ca a iesit mai rau decat se credea. Nu e primul club care a luat foc "din senin" doar ca s-a extins mai repede decat se credea si au murit oameni nevinovati. Halloween? satanisti? artificii? na ca s-a terminat melodia...a dat si cu artificii pe burete si tot n-a luat foc nebunia :D

http://ro.blastingnews.com/actual/2015/11/a-aparut-videoclipul-intergal-cu-ultima-melodie-cantata-in-clubul-mor-ii-acuza-ii-teribile-00633783.html

Ala care a scris articolul ala e un dobitoc. Aia nu e ultima melodie cantata, ci prima. S-au dat artificii pe parcursul mai multor melodii. Firma care a montat izolatia a dat declaratii ca idiotii de patroni au vrut cea mai ieftina izolatie, care nu era ignifuga. Daca vrei sa-ti dai foc la club pentru asigurare sau din alte motive, nu o faci cand sunt prezente 500 de persoane. Teoria conspiratiei nu are nicio baza solida, vezi experimentul lui Buhnici, unde arde tipul ala de burete instant.

Sent from my LG G3-D855

Ori functionarii astia puturosi de la Posta Romana au descoperit masina timpului, ori sunt eu prea beat. Parca suntem in 3 noiembrie, dar ei mi-au avizat coletul pe 5 noiembrie. Sa nu mai vorbesc de faptul ca nu stiu ce cauta coletul meu la un oficiu postal din Bucuresti, cand toate coletele de pe aliexpress mi-au venit la posta din Popesti-Leordeni pana acum.

post-23-0-80890600-1446574909_thumb.jpg

Aveam 2-3 suporți cu ventuză pentru telefon rupți, cu ventuza coaptă sau care nu trăgeau suficient ventuza pentru a face vid cât trebuie. Apoi era problema șurubului de 1/4 inch. L-am găsit, prindea un eșapament la o drujbă Poulan adusă din State, deci șuruburi în inch.

Pentru că ventuza nu era trasă destul am folosit o șaibă astfel încât să tragă mai mult de ventuză. Cu ceva decupături a intrat cum trebuie.

Șurubul l-am băgat în bila pivotantă care inițial era plină, am dat o gaură de 6 mm inițial pe toată adâncimea apoi una de 10 mm diametru și 7-8 mm adâncime pentru a putea masca șurubul ca să nu lovească la diferite unghiuri.

Funcționează perfect, dacă trag de el risc să scot parbrizul din cheder. Aștept să-mi vină lentila de protecție acum. :D

A merita o oră de meșterit prin atelier pentru 40-50 de lei cât costă un suport decent. :)

post-13813-0-65275900-1446621360_thumb.jpg

post-13813-0-75787400-1446621368_thumb.jpg

post-13813-0-39541600-1446621376_thumb.jpg

post-13813-0-60959300-1446621384_thumb.jpg