-
Similar Content
-
By Mihai
Aș vrea să înșirați aici aplicațiile pe care le folosiți voi cu predilecție, eventual pe care le folosiți indiferent de telefonul pe care-l aveți în momentul ăsta. Spre exemplu, eu instalez mereu Swype, Textrat (un client SMS), Better (client de Twitter), BlueMail (client de email), Total Commander, Tapatalk, Sync (client de Reddit), 9Gag, RocketPlayer (un player de muzică), MX Player Pro și așa mai departe.
Acum mă interesează ce aplicație de SMS folosiți. Am folosit la un moment dat HandCent, dar m-am săturat de reclamele lor din ce în ce mai intruzive, chiar și un client OpenSource, QQSMS (dar avea probleme cu afișarea notificărilor sau cu primirea mesajelor).
-
By Mihai
Salutare. Nu am crezut că voi ajunge aici, dar vreau sfatul vostru. Aș putea renunța la Nexus 5 acum, dându-l tatălui meu (și-a stricat telefonul pe care-l are) și eu aș putea lua ceva nou. Întrebarea mea este dacă merită upgrade-ul? Vreau neapărat telefon cu OIS, cu minim 32 GB memorie internă, eventual cu DAC încorporat cum are LG V10, cu slot de card, care să mă țină măcar 2 ani (am Nexus-ul de 2 ani și 1 lună) și care să nu coste nici la nivelul lui S7/S7 Edge. Știu că vreau multe, dar știu că unii dintre voi au cumpărat recent telefoane noi. Aș putea lua telefonul în 12 rate, dar numai ca ultimă alegere.
Nu mai vreau Nexus-uri, dacă aveau slot de card făceam un compromis și continuam cu Nexus, pentru că sunt cele mai ușor de modat.
-
By deiuma
Vreau sa stiu cati utilizatori Linux avem pe forum. Prin Linux nu ma refer la Android/Meego,ci la distributii desktop.
Eu utilizez in prezent Linux Mint 14 si ma declar extrem de multumit Am tot setul de programe necesare in 800 MB cat ocupa kitul pe DVD,totul e gratis si merge "out of the box" fara driveri si alte chestii. Intr-un cuvant am tot ce vreau de la instalare.
Vreau sa "resuscitez" un vechi PC (eh,rula 98 in vremurile lui de glorie),sa ii schimb carcasa,apoi sa ii pun o distributie axata pe media si sa imi fac un HTPC pentru momentele in care mi-e greu sa deschid PC-ul/sunt la tara si vreau sa vad colectia de poze/filme/muzica
Toate astea la un cost minim.
Asta-i doar o idee. Voi folositi Linux? De ce sau pentru ce?
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts