Clicky

Jump to content
  • Similar Content

    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.
       
    • By Gabii
      Salut.
      Am ajuns in final la decizia ca un Oneplus 5 e cea mai buna achizitie ( pentru mine cel putin ), in raport pret-performanta. La noi in tara versiunea de 8GB ram/128gb storage costa 2950lei , pe emag/quickmobile si cea de 6gb ram/64gb storage costa 2450lei.
      M-am uitat pe site-ul lor si aparent pot sa cumpar de acolo, unde variant de 8GB ram costa 559 euro, echivalentul a 2560 de lei. De ce e o asa mare diferenta de pret? se poate sa vina doar telefonul fara incarcator gen, sau diferenta de pret sunt doar TVA-ul si taxele adaugate de la noi din tara? La checkout ma lasa sa aleg chestii in plus (huse, casti, etc), dar printre care apare si incarcator cu cablu ( https://oneplus.net/ro/dash-power-bundle ), si nu vad de ce ai mai cumpara un incarcator separat. 
      Daca ma poate cineva lamuri.. as fi recunoscator
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      OnePlus One
       
      Mobilissimo.ro prezintă mult așteptatul telefon OnePlus One, comandat de la Pandawill și care ne-a costat în jur de 1400 de lei cu tot cu taxe vamale. E vorba despre versiunea de 16 GB aici, care vine cu o cutie foarte originală și atenție mare la detaliile legate de ambalare și accesorii. Acest device are specificații de flagship, ce includ un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM, camera de 13 MP și CyanogenMod 11S preinstalat. Acest model vine fără slot microSD, are un slot microSIM și un ecran Full HD de 5.5 inch.
       
      OnePlus One Unboxing
       


       
       
      OnePlus One Review (curând)
       
      -
       
       
      OnePlus One Galerie Foto
       

       
       
      OnePlus One Benchmarks (curând)
       
      -
       
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use