Clicky

Jump to content

Ce s-a intamplat in lumea telefoanelor in ultima jumatate de an ?

n_iulian

Recommended Posts

Salut !

Dupa o pauza de mai mult de jumatate de an am revenit pe forum, in acest timp nu am mai citit nici o stire despre telefoane sau tablete si nici n-am mai intrat intr-un magazin cu telefoane, se poate zice ca m-am calugarit, dar fiind slab de inger nu am putut rezista ispitei si m-am reintors la "pacat".

Ce s-a mai intamplat pe forum ? Observ ca a disparut de sub avatar modele de telefoane si tablete ale utilizatorilor.

Telefoane Microsft Lumia, fara numele Nokia, cum le merge asa ? Nokia anunta ceva telefoane cu Android ?

Tehnologia la telefoane a mai progresat sau rezolutii fara numar si procesoare care promit doar pe hartie ?

Mai cumpara lumea telefon din generatie in generatie ? Exemplu Note 2,3,4,5 ? Sau tehnologia s-a plafonat ?

Bine ai revenit! Eu îți răspund la ultima întrebare și îți pot spune ca din punctul meu de vedere nu mai are rost sa cumperi mereu telefonul din generație mai nouă. Adică eu am G2-ul din februarie 2013 și ma gândesc sa trec la ceva mai bun abia la anul. Încă duce tot ce este în Play store, ecranul e încă superb, doar camera a rămas în urmă fata de ce e mai nou. De performanță nu mai zic, am postat un videoclip în forumul G2 im care era mai rapid la multitasking decât un s6 edge. Calitatea pozelor se îmbunătățește ușor dacă folosești un software gen Snapseed. Deci în concluzie eu zic ca nu mai are rost sa ai mereu cel mai nou flagship.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Tot la G2 am ramas si eu, din nu stiu ce motiv am ales sa nu fac nici un update de soft, deci e tot la 4.4.2 + launcher Nova, la fel si pe pc, fara update-uri care imi ocupa zeci de Gb pana imi zice ca Windows is not genuine.

Doar pe iPad sunt cu update-urile la zi pentru ca nu am intampinat probleme momentan pe iOS (probleme de soft), probleme de plata prin cardul bancar am avut o gramada.

Am avut sansa sa fac schimb cu un G3 dar nu am observat nici o diferenta care sa merite.

Tata are Sony Z2, in afara de camera care e vizibil mai buna, restul pare la fel.

Bine ai revenit! Vis-a-vis de intrebarile tale, vreau sa-ti spun ca tehnologia a avansat, pe zi ce trece apar noi si noi modele de telefoane. Adica, se scoate o generatie de telefoane, de exemplu iPhone 6, iar dupa un an, apare iPhone 6s, Samsung Note 3, dupa 1/2 an apare Note 4, sau cum a fost S6 Edge cu S6 Edge+ care nu difera cu foarte mult fata de generatia anterioara. Telefoanelor Nokia cred ca le merge bine, au scos acum 2 noi modele de telefoane, Lumia 950 si Lumia 950 XL. Sunt convins ca telefoanele au progresat si pe hartie, dar si in afara ei, acum depinde de fiecare cum percepe "updgrade-ul". Nu se merita sa-ti iei mereu ultimul flagship, vorba lui Andrei, ci e bine sa-l "exploatezi" pe prezentul pana la epuizare si abia atunci poti sa-ti iei ceva nou care sa se merite upgrade-ul.

@Scootch, nu tin mortis sa scap de el, sincer. Momentan sunt deranjat de faptul ca am probleme cu semnalul, deoarece VDF "binevoieste" sa-mi faca numai bucurii, si sa-mi spuna ca nu au ei reteaua lor 4G comptibila cu iPhone, ca au trimis solicitari la cei de la Apple si de luni intregi se chinuie sa primeasca raspunsuri si ei nu raspund.Nu stiu daca este un fel de a pasa vina de la unul la altul. Crede-ma ca daca chiar imi doream sa scap de 6Plus il "maritam" de mult, dar asa, sunt bine cu el, exceptand problema semnalata mai sus.