Clicky

Jump to content

Sfat achizitie telefon

Recommended Posts

Salut. As dorii sa achizitionez un telefon. O sa il folosesc in mare parte pentru socializare ( fb, wapp), jocuri si camera.

M ar interesa următoarele telefoane huawei p8, sony xperia z2, z3, iphone 5/5s, si eventual htc one m8.

As dorii un telefon care sa ma tina macar un an in ciuda faptului ca anul acesta nu m a impresionat nici un telefon. Sa se miste fluid si sa aiba o camera bunicica. Cat despre baterie nu stiu ce sa zic.. as prefera sa ma tina macar jumatate de zi avand in vedere ca am priza la dispozitie. Astept si parerile voastre.

P.S: nu este o problema sistemul de operare. Puteti sa recomandati si telefoane cu wp.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Edited by munteanuandrei20

Nu fac downgrade. Il dau parintilor si raman eu cu altul pana anu viitor sper sa apara ceva demn de cumparat.. altfel ma mut pe ios

Si eu ma gandeam la p8. Este vreo diferenta intre modelee de 64gb si 16 stiu ca aveam procesorul putin schimbat daca nu ma insel 16 gb avea kirin 930 si celalalt 935. Este vreo dif intrw ele sau doar pune un 5 in plus sa il cumperi cu mai mult spatiu

Am inteles. Despre mate s ce parere ai Erwin? Vad ca deti unul

E bun dar prea scump în acest moment. Un 2400 lei ar fi un preț mai corect.

Sent from my Huawei Mate S

Ideea e ca n am ce face deocamdata cu el. La 14 ani eram inebunit de jocuri si toate cele. Acm tin telefonul mai mult pentru socializare si na. Din cand im cand un joc. Telefonul care il am il voi da tatalui meu care il mai foloseste la treburile sale. Momentan o sa imi ajunga un telefon mai slab. La momentul actual nici un telefon nu merita . Anul acesta a fost evoluata mai mult camera pe telefoane. Asta e strict părerea mea. Vad la anu daca apare ceva "demn" de cumparat

P.S: revin. Ce recomandati dintre cele doua. Tot ce doresc este sa nu intampin mari probleme cu lagu si service-ul. In rest ambele telefoane sunt super

Edited by munteanuandrei20

E un pic amuzant. Oricum, inteleg perfect.

Closing remarks: Z3 e cam la fel de bun ca P8, mici avantaje (difuzoare frontale, procesor mai bun pentru jocuri, resistent la apa, baterie mai buna). Nu pot spune ca a lui camera e mai buna decat P8, cert e ca cea frontala sigur e mai slaba (2,2 megapixels Z3 vs 8 megapixels pe P8).