Clicky

Jump to content

Minciuni marca RDS


Arsinel Alexandru

Recommended Posts

Astazi, am fost intr-un centru RDS din Bucuresti si am intrebat din curiozitate despre S6 Edge daca-mi poate comunica sau afla stocurile aferente produsului. Mi-a spus ca nu are cum pentru ca produsul doar a fost listat pe site, dar ei nu au avut stocuri fizice si ca s-au inregistrat comenzi pentru el dar nu au ajuns. Deci, cum stam?! Suntem chiar asa, de rasul lor?!

Link to comment
Share on other sites

Nu știu de ce, dar am impresia că tu vrei mai mult să le dovedești o oarecare incompetență în a gestiona stocurile de telefoane, decât ai vrea să cumperi efectiv telefonul.

No offence, dar impresia asta o lași. S6 Edge a fost pe stoc, trebuia să te miști din timp; a-i lua la rost pe angajate și la șuturi în fund ulterior...e destul de lame.

În fond dacă tot îți dorești atât de mult acest telefon, sunt N modalități de a pune mâna pe el, și sunt convins că și tu știi care sunt acestea.

 

Eu când mi-am comandat de la ei Nexus 5-ul, am așteptat o lună după el. În liniște, cu calm, pentru că eram conștient că se așteaptă ceva vreme, nu e chiar ca la Altex sau Orange (și la Orange aștepți până la 5 zile să sosească telefonul, dacă comanzi online). Ultima dată, când i-am luat la fiu-mio un Huawei P8 Lite, prima dată am trecut pe la magazinele din Baia Mare, să văd dacă au pe stoc și astfel să îl pot cumpăra pe loc. Fata de acolo mi-a zis că nu au avut niciodată telefonul pe stoc, nici ea nu l-a văzut vreodată live, dar să-l comand online, să optez pentru curierat și ajunge mai repede, dacă e pe stoc.

Ce trebuia să fac? Să acuz RCS-RDS de minciună? Să o fac cu ou și oțet? Nu. Am comandat telefonul din contul meu Digi încă în ziua aia, a doua zi dimineața m-au sunat că telefonul e gata de drum iar ziua următoare era la mine.

 

Eu zic să te liniștești și, dacă tot îți dorești S6 Edge, mai bine să te reorientezi către alți operatori sau retaileri, care din urmă fac mai tot timpul tot felul de reduceri mișto.

E mai elegant.

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Edited by Bodolay Botond
Link to comment
Share on other sites

Nu e panica, iti respect parerea, esti liber sa crezi ce vrei.Asta stiu si eu ca pot sa-mi achizitionez din alte parti, dar voiam eu mortisi de la RDS, pentru ca ma incanta chestia aceea ca platesti telefonul integral in 12 rate, fara dobanda indiferent de planul tarifar. Am intrebat si la altii si mi-au spus ca nu ma pot ajuta cu stocul. Nu mi-a spus reprezentanta RDS cum ca pot sa fac comanda pe net, ci pur si simplu s-a exprimat exact cum am scris eu mai sus. Si m-a cam dat in spate sa mai comand de pe net, pentru ca am citit ca se cam intarzie cu livrarile, auzind la munca ca un coleg de-al meu a stat dupa un stick 1 luna...stick, nu telefon, si dupa un televizor un alt coleg , asteapta de 6 luni sa i se aduca, deci, am preferat sa caut telefonul fizic, ca stii vorba aia, "ce-i in mana, nu-i minciuna". M-am reorientat catre Vodafone, dar inca am un abonament valabil inca 1 an, desi, am vazut ca este unul la 15 euro, si dau 2500 pe telefon, deci am optiuni. Multumesc pentru feedback-ul tau, voi tine cont de el. Numai bine!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use