Clicky

Jump to content

Facebook nu ne va aduce butonul "dislike"


Arsinel Alexandru

Recommended Posts

 

 

Dupa cum bine stiti, intr-un topic anterior, am anuntat faptul ca Facebook intentioneaza sa introduca butonul "dislike", care momentan este in teste in Spania si Irlanda. Ei bine, Mark Zuckerberg a anuntat faptul ca nu va exista fizic acest buton, ci vor exista niste emoticoane care vor arata aprecierea sau deprecierea postului respectiv. In plus, curand vor exista butoanele:Like, Love, Haha, Yay, Wow, Sad and/or Angry.

post-15063-0-55673700-1444475335_thumb.jpeg

 

 Reacțiile vor oferi noi modalități de a exprima dragostea, venerație, umor și tristețe . Nu e un buton aversiune , dar nu va da puterea utilizatorului de a-si  exprima cu usurinta durere si empatie - în plus față de bucurie și căldură . Va exista posibilitatea de a se exprima aceste reacții apăsând sau "plutind" deasupra butonului Like .

 

Mai multe detalii, le gasiti aici

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Similar Content

  • By Liviu Roşca
   De câteva zile cei de la Facebook au lansat o aplicație mai prietenoasă cu telefoanele cu Android mai vechi sau pentru cei care n-au nevoie de o aplicație pe 50 de mb care face date de fundal pentru a îți trimite în timp real notificare pentru fotografia cu o pisică drăguță trimisă de o colegă de servici.
   Pe scurt, aplicația nu se găsește în Google Play deci vă descurcați voi. Este gratis dar disponibilă oficial prin țări din lumea a 3-a, altele decât România.
   Până acum foloseam browserul cu bookmark m.facebook.com dar varianta asta e mai rapidă, atât ca acces cât și ca navigare printre postări sau alte tab-uri.
   *a trebuit să activez fake locations ca să meargă


  • By socialcamp
   Hi! New version of SocialCamp has just been released. 
    
   SocialCamp is a new Social Media Dashboard for Android for managing multiple Facebook and Twitter accounts, as well as Facebook business pages, with a few taps on an Android phone or tablet with OS version 4 and higher.

   Features include: 
   -> scheduling tweets for later, 
   -> merging all news feeds from different accounts into one, 
   -> cross-posting between accounts, 
   -> quick viewing walls and friends for all accounts with left-right swipes, 
   -> monitoring for viral posts, 
   -> all-in-one customizable notifications, 
   and others.
    
   Website: http://socialcampapp.com
   Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=camp.social.app
    
  • By Alexandru Circiuvoianu
   Într-un comunicat de presă, Facebook a anunțat că va incepe un program de teste pentru aplicația oficială Android. Programul beta începe de pe 27 iunie și este disponibil pentru orice utilizator.
    
   Pentru a participa la acest program, trebuie să vă înscrieți în grupul oficial de pe Google + și să confirmați dorința de a testa noile versiuni beta ale aplicației din Google Play. Odată ce aceste 2 condiții au fost îndeplinite, aplicația Facebook se va actualiza automat la noile versiuni.
    

    
   Inițial scopul acestui program va fi mai mult de a detecta și de a raporta bug-uri si crash-uri ale noii aplicații, dar poate că, Facebook va încerca pe viitor să testeze noi funcții și să observe reacția utilizatorilor la implementarea acestora. Deocamdată, compania nu a declarat dacă va folosi pe viitor acest program și pentru testarea altor aplicații, cum ar fi Facebook Home sau Messenger.

   Aplicația oficială Facebook are nevoie de îmbunătățiri și sper ca prin acest program Facebook să poată rezolva cât mai multe bug-uri și probleme. Sper ca, viitoarele versiuni ale acesteia să rezolve actualele bug-uri și nu să aducă mai multe funcții noi pline de crash-uri care să îngreuneze și mai rau utilizarea.
    
   Sursă : The Verge
  • By Alexandru Circiuvoianu
   Facebook a lansat cu ceva timp în urmă aplicația Home, ce s-a vrut a fi un înlocuitor al launcherului android. Aceasta a apărut pentru prima oară pe HTC First, un nou Facebook phone, și s-a dovedit a fi un eșec total.
    
    

    
   La ceva timp de la lansarea lui HTC First și a Facebook Home, a avut loc debutul aplicației în Google Play. Reacțiile utilizatorilor nu au fost deloc pozitive: aplicația se încarcă greu, până și pe un terminal dual-core există lag-ul nesuportabil și Home ,,mănâncă†mult trafic de date.
    
   Am avut și eu curajul de a testa aplicația, dar nu am ținut-o instalată mai mult de câteva zile. Aveam lag când porneam telefonul, factură a venit cu un ,,premiu†în plus, lockscreen-ul era groaznic și până și funcțiile de bază erau dificil de accesat.Practic, Home era o soluție doar pentru obsedații de facebook cu terminale super potente.
    
   Acum, conform unui articol de pe WSJ ( Wall Street Journal ), Facebook ar urma să lanseze o aplicație de reading online, în genul Flipboard. Această mișcare nu mi se pare chiar potrivită, deoarece Facebook ar trebui să lucreze la aplicațiile sale: aplicația oficială Facebook consider că are nevoie de mari îmbunătățiri, iar despre Facebook Home, mai bine nu mai spun nimic.
    

    
   Noua aplicație se va numi Reader și se va afișa pe afișarea de content Facebook. Flipboard are deja 50 milioane de utilizatori, deci Facebook va avea o luptă grea de dat pentru câștigarea utilizatorilor de partea sa. WSJ declară că proiectul Reader se află în curs de dezvoltare de mai bine de un an, deci dinaintea retragerii de către Google a faimoasei aplicații Google Reader.
   Acest lucru nu mi se pare foarte plauzibil, deoarece de când Google Reader a fost retras din Play Store, tot mai multe companii au încercat a pune mâna pe o parte cât de mică din ce a fost odată cea mai bună soluție de afișare de content.
    
   Până la urmă, cred că Facebook nu ar trebui să se grăbească să lanseze fel și fel de noi soluții, și mai întâi să repare și să îmbunătățească actualele aplicații. Astfel, ar câștiga de partea lor mai mulți utilizatori dornici să testeze ce ,,lucru bun†a mai ieșit din laboratoarele Facebook.
    
   Sursă: The Verge
  • By Cristian L. Toma
   Pentru ca am avut nevoie sa sterg un cont de Facebook permanent si nu am avut acces la informatia dorita mai rapid, fac acest topic pentru a-i ajuta si pe altii.
    
   1. Intrati pe link-ul urmator : https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
    
   2. Introduceti parola si codul captcha, iar apoi apasati ok.
    
   3. O sa va apara un mesaj in care va spune sa nu intrati timp de 14 zile pe cont, pentru a se efectua stergerea. Daca va razganditi, aveti la dispozitie maxim 14 zile, de la data in care solicitati stergere contului, pentru a-l reactiva printr-un login.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use