Clicky

Jump to content

Lumia 950 / 950 XL


Recommended Posts

Vad ca toata lumea vorbeste, deocamdata, la comun despre cele doua, asa ca facem si noi la fel.

 

In Europe, Deutsche Telekom will carry the Lumia 950 and Lumia 950 XL, and we’ll have more to share about other carriers shortly.

 

http://wmpoweruser.com/microsoft-confirms-that-lumia-950xl-us-carrier-exclusivity-was-their-idea/

Link to comment
Share on other sites

Se laudau cu asta la evenimentul de lansare, n-ai cum sa faci cea mai folosita suita de office, sa oferi licenta pe telefon si sa uiti detaliul unui stilus. Mai ales in contextul in care Apple au scos si ei pe piata asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Daaaaaa. Atunci il vreau. Numai sa gasesc banuti pentru el ca daca e adevarat, mi-l iau eu cumva.


Cu ecranul acela mare si atata putere in el, striga dupa un pix. Numai sa aibe ecranul activ, altfel din "software" e imposibil.

Totusi, nu pot sa nu remarc lipsa prezentarii lui. Adica daca eram eu Panos Panay, il tineam in dinti toata prezentarea si il fluturam prin fata fanilor Apple, ca sigur erau o droaie prin sala. 

Ca anul trecut cand Panos prezenta Surface Pro 3 si prin sala era plin de Mac-uri Air :))


De fapt, va fi cu un totul nou dispozitiv: Surface Phone, de care vorbeam acum cateva luni.

Link to comment
Share on other sites

A facut la un moment un apropos la pencil, dar izbucnise sala in râs si nu am reusit sa inteleg exact ce zicea.

 

Probabil ecranul e cel care trebuie si nu or fi terminat implementarea software, sa faca si demo. In utlima vreme, din ce am citit, au tot scos build-uri si le-au retras. S-au grabit sa-l faca cat de cat prezentabil, dar W10M inca nu e gata de RTM.

Oricum, probabil va avea aceeasi functionalitate ca pe Surface. Sters cu "guma", lansat Cortana, lansat OneNote si celelalte.

Link to comment
Share on other sites

Ii lipsesc gesturi, ca la Surface. Asta pentru ca Windows nu are implementat asa ceva din design. Pacat pentru ca si ca sistem operare desktop, pixul ar avea un avantaj mai mare ca un mouse, este mai precis si poti si scrie cu mana si desena fara probleme. Pentru jocuri mentii mouse-ul, dar orice aplicatie poate fi controlata mai precis cu un pix, am testat eu asta si pe Surface nu folosesc mouse deloc. Fara pix e degeaba tableta. Inutila ca touch intr-un sistem operare desktop unde ai nevoie de tastatura reala si mouse.

 

Iar telefonul, ar putea sa fie o completare la tableta si sa poata imparti acelasi pix. Singurul dezavantaj ar fi ca nu il poti introduce in telefon, dar oricum ai pix la tableta asa ca poti folosi simultan cele doua ecrane cu un singur pix.

Prevad aici un fel de Extended Desktop la telefon, daca ar fi destepti cum vad eu situatia, ar lega cele doua dispozitive in timp real.

Link to comment
Share on other sites

Continuum are doua variante: display mirroring (ai doar un monitor mai mare pentru telefon) sau transformarea telefonului in desktop (ce au prezentat ei pe scena). Tu la ce te referi ?


 daca ar fi destepti cum vad eu situatia, ar lega cele doua dispozitive in timp real.

Link to comment
Share on other sites

Continuum e interesant, dar ai nevoie de Docking si nu il poti lega de Surface, ci doar de un monitor.

Mi-ar place sa pot lega si utiliza simultan tableta si un viitor telefon Surface Phone, sa pot comuta de pe unul pe celalalt dispozitiv. 

Sau iar visez cu ochii deschisi.

Link to comment
Share on other sites

A, inca ceva deosebit de foarte super important. Cel putin pentru mine. Cititorul de iris merge si prin ochelari. In plus, e bine sa fie cat mai intuneric. Practic cititorul este o camera, care mai are langa ea "tunul" cu IR. In telefon nu se stocheaza imaginea irisului, ci o suma de control. Cand vrei sa te reautentifici, la scanarea curenta se calculeaza tot suma de control, care se compara cu cea stocata in telefon. Ei zic ca nu se stocheaza si nici nu se transmite imaginea irisului. Tot ei zic ca nu poate fi pacalit cu o imagine de inalta definitie a irisului. Si ca irisul e chiar diferit pentru oricine, spre deosebire de amprente. Deci chestia cu iris e mai de incredere decat aia cu amprente. Oricum, Windows Hello (sistemul de autentificare biometrica) va sti in final (acum e beta) iris, amprente si recunoastere faciala. Dar are ca backup tot batranul PIN ;)


Continuum e interesant, dar ai nevoie de Docking si nu il poti lega de Surface, ci doar de un monitor.

Mi-ar place sa pot lega si utiliza simultan tableta si un viitor telefon Surface Phone, sa pot comuta de pe unul pe celalalt dispozitiv. 

Sau iar visez cu ochii deschisi.

 

Adica asa cum muti ferestrele aplicatiilor intre doua monitoare sa poti avea doua "calculatoare" care lucreaza impreuna ? Ca la calculul distribuit ? 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Apropos de discutia cu reclamele aiurea, primesc asta pe site

 

950XL.jpg

 

si zic, ia sa vezi ce misto fac eu de MS, ca doar nu exista magazin RO si sigur ala italian nu livreaza in RO. Teapa, pana la momentul platii nu a avut nici o problema cu livrare in RO. Livrare normala 5-7 zile.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use