Clicky

Jump to content

Probleme Vodafone Voce


Recommended Posts

Astazi, pe cand eram la metrou la Piata Muncii, am observat ca-mi pica semnalul de la telefon..in 2 minute de 5 ori..La munca (muncesc in zona carterului 23 August), la fel, nu am semnal, imi pica, ba am 2 liniute.am sunat la Vodafone si mi-au spus ca actualele telefoane iPhone nu sunt compatibile cu reteaua lor 4g si ca sa-mi setez pe 3g si nu mai am probleme..ca au de ceva vreme de cand au problema asta si ca au anuntat la Apple si inca nu au rezolvat problema asta..si ca sa ma orientez catre alt telefon daca vreau sa nu am probleme cu 4g..Asta da rezolvare marca Vodafone.Voi ce ma sfatuiti sa fac?

Link to comment
Share on other sites

Da' sa mor io, vorba minoritarului, daca inteleg. Pai astea sunt / au fost in vanzare la Vodafone. Ce sa inteleg, ca daca il cumperi din alta parte au probleme si de la ei nu ? Ca doar nu vand telefoane cu probleme in propiul "Supernet 4G", nu ?

Link to comment
Share on other sites

Abureala, n-are cum sa fie problema de care zic ei. Eu am observat ca semnalul Vodafone e din ce in ce mai prost in zonele pe unde circul. La metrou spre exemplu aveam intotdeauna semnal. Acum dispare semnalul intr-o veselie.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

Voi ma bagati in boala. Am avut cateva locuri in ultimele zile unde m-am trezit cu 2G. In Timisoara, in aer liber. Chestii pe care nu le-am mai vazut. Or fi fost, dar poate era telefonul in buzunar. Si acum ma gandesc ca o fi ceva ?


Si fiica-mea mi s-a plans zilele astea de aceeasi treaba, patita in centrul orasului.

Link to comment
Share on other sites

O perioada au zis ca lucreaza la infrastructura, cel putin pe zona Bucuresti, dar am primit mesaj ca lucrarile s-au terminat si acum totul va fi perfect. Din pacate e mai prost ca inainte. Cred ca au inceput sa le cam pice echipamentele.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

ce sa zic. eu macar primesc ce platesc. PUTIN pentru PUTIN.

voi, bogatii, cu abonamente de 29 de euro... too little bang or your buck!

Link to comment
Share on other sites

In Slatina de cand cu 4G semnalul in casa e 3,4 din 5, afara prind si maxim. Inainte era full. Nu am insa probleme pe partea de voce chiar daca am si 2 liniute la semnal. Exista si un loc la parterul unui bloc unde nu mai am semnal deloc.

 

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Revin cu un update. Si alaltaieri, dar si ieri am avut probleme cu semnalul. Alaltaieri eram in tramvai, scriam pe WhatsUp si la un moment dat, mi-a disparut semnalul..la fel si ieri, dupa ce am initiat un apel, mi-a aparut "no service", ca sa nu mai zic ca am ramas fara net, si a trebuit sa-mi restartez telefonul ca sa am net din nou. Am sunat alaltaieri la ei, am discutat cu un operator care se ocupa de partea cu semnalul si cu datele mobile si mi-a spus ca sa incerc cartela intr-un alt telefon, ceea ce este practic imposibil de demonstrat cu alt telefon, deoarece eu nu am la dispozitie un alt smart-phone, si chiar daca as avea, trebuie sa-l folosesc mereu ca sa-mi dau seama despre ce este vorba, nu sa bag cartela si sa tin 2-3 ore si dupa aia sa bag din nou la mine in telefon. S-a uitat baiatul acela in sistem daca e ok de la cartela mea, mi-a zis ca este ok, si ca va mai face verificari si ma va suna, ca s-ar putea sa fie de la telefon. E, si daca o sa trebuiasca sa bag telefonul in service, eu nu voi avea cum sa demonstrez ca defectul este prezent, pentru ca el imi apare la un interval neregulat de timp, uneori des, alteori mai rar..Ce este de facut in situatiunea asta?Pe vechiul meu iPhone nu am avut probleme de gen..Prima data am dat vina ca o fi de la iOS 9, dar nu cred..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use