Clicky

Jump to content

Sunt singurul căruia chiar îi plăcea webOS ?


Recommended Posts

Mie chiar îmi place webOS, iar HP TouchPad și Pre 3 mi se pare niște device-uri destul de reușite... Oare sunt șanse să se mai ocupe cineva de webOS pe viitor? E de-a dreptul strigător la cer să se ajungă de la promisiune de a scoate laptop-uri cu webOS la abandon total. Rușine să vă fie, HP!

Link to post
Share on other sites

Mie chiar îmi place webOS

 

De aia nu l-ai trecut aici ? http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/503-ce-sistem-de-operare-iti-place-cel-mai-putin/ :)

 

Din pacate, succesul unui SO nu depinde doar de el. Depinde in mult mai mare masura (ca de altfel orice succes in business) de oamenii care conduc compania respectiva. Sau mai este varianta "prea devreme". Vezi NeXt, automobilul Persu, procesoarele Transmeta (ce bine ar fi prins ACUM in telefoane sau tablete).

Cat despre "rusine Dinu Patriciu", poti pune HP in aceasi categorie cu Nokia, General Motors sau Ericsson: au fost mari si tari si au tras si ei un pui de somn. Care e problema ? A, cand s-au trezit, altii mai mici si mai tineri erau deja pe camp la arat, semanat si cules.

Link to post
Share on other sites

@ Innoxius, nu l-am trecut în listă pentru că a fost scos din uz. HP nu mai oferă asistență pentru device-urile cu webOS. Ok, să zicem că vânzările slabe i-au descurajat puțin, dar tot nu pot pricepe decizia lor de a capitula după ce investiseră atât în două telefoane și o tabletă...

 

Mi-ar plăcea dacă l-ar cumpăra băieții de la AllView și l-ar pune pe niste smartphone-urile precum P3 AllDro. ^_^

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

A fost primit foarte bine, mai ales ca - vizual vorbind - a fost primul OS comparabil cu iPhone OS ca si performanta si utilizabilitate. Din pacate Palm n-a reusit sa gestioneze startul bun. In opinia mea, au pierdut din cauza marketingului prost.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use