Clicky

Jump to content

Lista telefoane care primesc update la Andorid 6.0 Marshmallow

Recommended Posts

Dupa cum bine se stie, Google intentioneaza sa scoata o noua versiune al sistemului de operare Android, si anume Marshmallow. Acesta nu va fi un update la fel de "revolutionar" precum a fost Lolipop, el aducand mici imbunatatiri. Multi vor sa stie daca terminalele pe care ei le detin daca vor primi update la Andoid 6.0. Marile companii producatoare de telefoane vor oferi acest update, incepand cu data de 5 Octombrie prin OTA (pentru terminalele Nexus), restul urmand ca pana la sfarsitul anului sa primeasca treptat update-ul, in functie si de producatori cand si-au programat acest update.

Mai jos este o lista cu terminalele care vor primi update:

-Nexus:  Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9, Nexus Player prin OTA incepand cu Luni, 05.10.205; desigur ca lista cuprinde si noile terminale Nexus 5X si Nexus 6P vor fi livrate cu nou sistem de operare preinstalate.

- Samsung: S6, S6 Edge, Note 4, Note Edge, Note 5, S6 Edge+, S6 Duos, Note 4 Duos, Galaxy Alpha, Galaxy Tab A;

- HTC: One M9+, One E9+, One E9, One ME, One E8, One M8 EYE, HTC Butterfly 3, HTC Desire 826, Desire 820 si Desire 816;

- LG: G4, G3 si G Flex 2;

- Sony:Xperia Z4, Xperia Z3, Xperia Z3+ si Xperia Z4 tableta;

- Motorola: Moto X (Pure Edition), Moto X Play, Moto X (2014), dar se pare ca si alte modele ca: Moto G (2015), Moto G (2014);

- Asus: Zenfone 2 Laser, Zenfone Selfie;

- Huawei: P8

sursa

Edited by Arsinel Alexandru

Later Edit: Saptamana trecuta va prezentam lista cu telefoanele care vor primi update la noul sistem de operare de la Google: Android 6.0 Marshmallow.Intre timp, lista a fost reactualizata cu si mai multe modele care vor primi acest update, Mai jos, lista cu telefoanele compatibile cu noul sistem de operare.

Asus
  • Zenfone 2
  • Zenfone 2 Laser
  • Zenfone Deluxe
  • Zenfone Selfie
  • Zenfone 4
  • Zenfone 5
  • Zenfone 6
Google
  • Nexus 5
  • Nexus 6
  • Nexus 7 (2013)
  • Nexus 9
  • Nexus Player
  • Seria de telefoane Android One
HTC
  • HTC One M9
  • HTC One M8
  • HTC One M9+
  • HTC One E9
  • HTC One E9+
  • HTC One ME
  • HTC One E8
  • HTC One M8 EYE
  • HTC Butterfly 3
  • HTC Desire 826
  • HTC Desire 820
  • HTC Desire 816
  • HTC Desire Eye
Huawei
  • Ascend P8
  • Mate7
  • Honor 6 Plus
Motorola
  • 2015 Moto X Pure Edition (third-generation)
  • 2015 Moto X Style (third-generation)
  • 2015 Moto X Play
  • 2015 Moto G (third-generation)
  • 2014 Moto X Pure Edition in the US (second-generation)
  • 2014 Moto X in Latin America, Europe and Asia (second-generation)
  • 2014 Moto G and Moto G with 4G LTE (second-generation)
  • 2014 Moto MAXX
  • 2014 Moto Turbo
  • Droid Turbo
  • Nexus 6
OnePlus
  • OnePlus One
  • OnePlus 2
Sony
  • Xperia Z1
  • Xperia Z5
  • Xperia Z5 Compact
  • Xperia Z5 Premium
  • Xperia Z4 Tablet
  • Xperia Z3+
  • Xperia Z3
  • Xperia Z3 Compact
  • Xperia Z3 Tablet Compact
  • Xperia Z2
  • Xperia Z2 Tablet
  • Xperia M5
  • Xperia M4 Aqua
  • Xperia C5 Ultra
  • Xperia C4
LG
  • LG G3
  • LG G4
  • LG G Stylo
  • LG Flex
  • LG Flex 2
Samsung 
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S6 Edge+
  • Samsung Galaxy Tab S2
Xiaomi
  • Xiaomi Mi4
  • Xiaomi Mi 41
  • Xiaomi Mi Note
  • Xiaomi Mi Note Pro
  • Xiaomi Redmi Note 2
  • Xiaomi Redmi Note 2014
  • Xiaomi 1s

G Flex tot apare pe fel de fel de liste, dar el nu a primit nici Lollipop. Dezamagire pt mine de cum se misca LG la update-uri.

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

Da, stiam, insa ma amuza listele astea cu updateuri in conditiile in care LG o scalda practic la acest capitol.

Oficial LG n-a zis nimic, dar pe site-ul oficial lgworld puteai selecta ce versiune de software ai la telefon, iar de la LG G3 in sus era optiune Marshmallow. Speculatiile sunt doar in cazul lui G2 si G Flex, despre care eu cred ca nu vor primi M.

Sent from my LG G3-D855

Nici eu nu cred ca va fi updatat flex-ul 1, in conditiile in care, oficial, 5-ul nu a fost implementat, ca doar nu se sare peste un update. Asta e, la anul migrez la alt producator, m-am saturat de LG.

• 4 weeks later...

Dupa cum bine se stie, Google intentioneaza sa scoata o noua versiune al sistemului de operare Android, si anume Marshmallow. Acesta nu va fi un update la fel de "revolutionar" precum a fost Lolipop, el aducand mici imbunatatiri. Multi vor sa stie daca terminalele pe care ei le detin daca vor primi update la Andoid 6.0. Marile companii producatoare de telefoane vor oferi acest update, incepand cu data de 5 Octombrie prin OTA (pentru terminalele Nexus), restul urmand ca pana la sfarsitul anului sa primeasca treptat update-ul, in functie si de producatori cand si-au programat acest update.

Mai jos este o lista cu terminalele care vor primi update:

-Nexus: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9, Nexus Player prin OTA incepand cu Luni, 05.10.205; desigur ca lista cuprinde si noile terminale Nexus 5X si Nexus 6P vor fi livrate cu nou sistem de operare preinstalate.

- Samsung: S6, S6 Edge, Note 4, Note Edge, Note 5, S6 Edge+, S6 Duos, Note 4 Duos, Galaxy Alpha, Galaxy Tab A;

- HTC: One M9+, One E9+, One E9, One ME, One E8, One M8 EYE, HTC Butterfly 3, HTC Desire 826, Desire 820 si Desire 816;

- LG: G4, G3 si G Flex 2;

- Sony:Xperia Z4, Xperia Z3, Xperia Z3+ si Xperia Z4 tableta;

- Motorola: Moto X (Pure Edition), Moto X Play, Moto X (2014), dar se pare ca si alte modele ca: Moto G (2015), Moto G (2014);

- Asus: Zenfone 2 Laser, Zenfone Selfie;

Edited by andrei.69

• 4 weeks later...

Batranul HTC HD2,dupa parerea mea a fost telefonul complet pe parte de drivere si posibilitatea portarii oricarui sistem de operare.

Astazi el primeste o portare de Android Marshmallow 6.0.

Fun fact: El a fost lansat in 2009 cu Windows Mobile 6.5. Are 448mb ram si Snapdragon S1(1ghz single core).

Da, e veteran. Dar ceea ce nu prea se spune, e ca majoritatea build-urilor sunt inutilizabile. Sunt portate doar ca sa arate ca poate rula un sistem de operare nou, dar nu pot fi utilizate ca daily drivers.

Sent from my LG G3-D855

Eu am primit 6.0 pe G4 via LG Bridge. Primele 2-3 zile am avut mari probleme cu consumul de baterie. Ma tinea 9-10 ore cu 50-60 minute de ecran.

Pana la urma am dezinstalat updateurile pentru Google play services si le-am instalat inapoi. Aseara am facut chestia asta si problema pare rezolvata.

• 4 months later...

Ei, ce să vezi? Aseară mi-a venit și mie 6.0

Groaznic, îngrozitor, absolut dizgrațios.

Mi-a modificat folderele în niște culori absolut imposibile. Se mișcă...de fapt nu se prea mișcă.

Dacă la un lg am văzut că se putea face zoom oriunde în telefon după ce s-a instalat 6.0, la mine nu merge lucrul ăsta , nu că mi-ar trebui, dar așa, ca și chestie.

N-am mai stat să mai caut prin setări ca deja m-am enervat, dar sper să existe pe undeva setări de grafică, pentru că e groaznică.

Dacă nu, cred că voi căuta soluții de a coborî înapoi la 5.

Sent from my SM-N910U using Tapatalk

• 6 months later...
  • 2 months later...