Mistah J Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Care sistem de operare îți displace total? Care se situează pe ultimul loc în topul preferințelor tale? Menționează și motivele, dacă dorești... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Am modificat eu poll-ul tau si am setat posibilitatea de a alege mai multe raspunsuri. Si asa am si facut. Am ales doar doua, pentru ca restul nu ma deranjeaza pentru ca nu conteaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistah J Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 (edited) Nu îti plac Windows Phone și iOS? Wow! Tocmai astea elegante? Edited July 2, 2012 by Mistah J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) Android? Unde vezi tu ca nu-mi place Android? Ca doar ala-mi place. Nu-mi plac iOS si WP, iar restul nu conteaza. Si cred ca e o chestie ciudata in titlul topicului si in titlul poll-ului. Ai spus acelasi lucru cu cuvinte diferite si, desi asta e un mod elegant in literatura de a evita repetitiile inutile, aici pot induce neclaritati. Si mai vad ca tu nu ai votat. Nu era normal s-o faci tu primul? LE: am modificat eu... Edited July 3, 2012 by mesersmith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistah J Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Scuze. Am vrut să zic iOS. Sunt puțin obosit... Mie îmi displac Android-ul și Bada. Interfața lor mi se pare așa, mai „din topor"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_alienware Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Poti sa-mi zici ce sistem de operare are telefonul tau personal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Eu am ales iOS si Symbian, pentru ca iOS e mult prea inchis si Symbian pentru ca a ramas un dinozaur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Am votat doar Symbian pt ca este depasit.Cu exceptia android,restul sistemelor nu le-am avut,de acea nici nu mi-am expus opinia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Ideea poll-ului e ciudata rau. Cel putin un utilizator normal, care are 1, max 2 dispozitive mobile, nu vad cum isi poate da cu parerea in cunostiinta de cauza. Poate cineva de la mobilissimo, care face reviewer-e sa poata sa compare. Eu am avut Windows Mobile (nu Phone) cand acesta era la putere. Am avut Symbian cand acesta era la putere. Acum am MeeGo. Cum as putea sa votez corect ? Pentru mine, fiecare dintre primele 2 au fost cele mai bune, pentru ca chiar erau cele mai bune la vremea lor. Ce as putea vota dintre cele 3, nestiind cum sunt acum primele 2 (ma rog, Phone in loc de Mobile). Asta daca vreau sa fiu corect. Daca vreau sa votez "dupa auzite", asta nu mai e un vot. Sau e vot, dar ca la alegeri parlamentare: "Am auzit eu ca ala e asa si pe dincolo" In concluzie "Am auzit ca Bada e naspa. Votez Bada" Ilici Andrei and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Eu cred ca se poate, totusi. Si asta pentru ca poll-ul este despre ce sistem de operare nu-ti place, nu despre care e mai prost sau mai bun. Nici eu nu am butonat foarte multe iOS-ul, dar atat cat am facut-o, pot spune foarte clar ca nu-mi place, dar nu pot spune ca nu e bun, pentru ca as intra sub incidenta a ceea ce, corect, ai subliniat tu. De asemenea, Windows am avut, e drept, nu era Phone, era Mobile, insa l-am butonat si pe cel mai nou si...nu-mi place chiar deloc. Nu ma pot pronunta cat de bun sau de prost este, insa nu-mi place, lipsa posibilitatii de a-l customiza cum vreau eu, ma face sa nu-l agreez de loc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Eu am votat in functie de ce am vazut si testat. Eu personal nu am avut telefon cu Blackberry, iOS sau Bada, dar am putut sa le testez. WP7 l-am testat pe HD2-ul meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 OK, mi-am sters votul, in lumina a ceea ce a scris mesersmith (eu am dedus pe cale logica "nu imi place" = "il consider slab" si, ca inginer ce sunt, am inlocuit prima parte a egalitatii cu cea de a doua). Nu pot zice ce SO nu-mi place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 O femeie care tie iti provoaca voma, pe mine m-ar putea lasa cu gura cascata de admiratie si dorinta. Dar femeia aia nu va fi nici mai buna si nici mai putin buna, ci este asa cum este ea. Chestie de gust. Innoxius, FGH and Stefan P. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Nu am votat deoarece mi se pare inutil un astfel de topic din doua motive : 1.Asa cum se spunea si mai sus, nu cred ca cineva care NU detine device-uri cu TOATE OS-urile disponibile si ACTUALIZATE, poate sa-si dea cu parerea. Daca a testat pe vremuri un Android 1.5 (ca exemplu) si nu i-a placut, nu cred ca parerea lui ar fi relevanta. 2.Din topicurile de genul "Cel mai bun, folosit, etc" se poate observa care este cel mai nepopular OS. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Feri and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Nu-ti impartasesc opinia pe ideea ca nu cred ca trebuie sa am Ferrari ca sa stiu daca-mi place sau nu. Trebuie sa am Ferrari ca sa pot pronunta cu privire la caracteristici, functionalitate, etc. Daca butonezi un telefon 10 minute, cred ca poti sa-ti faci o parere daca ITI PLACE sau nu sistemul lui de operare. Eu am butonat cateva zeci de minute un iOS si nu mi-a placut. Habar n-am daca e bun sau nu, daca e rapid sau nu, din putinul pe care l-am vazut butonandu-l, nu mi-as cumpara niciodata. Chestie de gust. Chiar asa, iti place Renault Clio? Dar Logan? Peugeot 308? Sunt convins ca ai optiunile tale si mai sunt convins ca nu ai toate masinile despre care, in diferite ocazii, spui ca-ti plac sau nu... See what I mean? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Se vorbea de OS si nu de interfata, poate ca daca as conduce un Ferrari as putea spune ca nu-mi place insa daca vorbesti de design pot spune ca e OK, cam asa stau lucrurile.... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_alienware Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Eu am ales sa nu-mi placa Widows Mobile pentru ca pur si simplu mi' se pare oribila interfata aia cu niste cuburi in care sunt diverse poze care se schimba din cand in cand. Dar asta nu inseamna ca nu isi face treaba. Am ales si Bada pentru ca am avut ocazia sa butonez asa ceva si nu mi-a placut deloc. Oricum la putere in momentul de fata este Android - IOS - Windows Mobile iar de restul nu avem ce sa vorbim. Cu exceptia MeeGo care din pacate nu mai are un viitor stralucit. Din toate astea trei nu as alege niciodata Windows Mobile. FANdroid, pentru mine interfata conteaza foarte mult si de aceea vorbim de ea. Degeaba un OS functioaneaza impecabil daca are o interfata care nu-mi place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 FANdroid, pentru mine interfata conteaza foarte mult si de aceea vorbim de ea. Degeaba un OS functioaneaza impecabil daca are o interfata care nu-mi place. .....pai atunci poate ar trebui sa schimbati titlul pentru ca se pare unii vorbesc de cai putere iar alti de farurile cu xenon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_alienware Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Ce nu intelegi ca sunt foarte multe persoane care aleg un sistem de operare dupa felul in care arata si functioneaza. E atat de greu de inteles ca si interfata are un rol important in alegerea unui OS ? Si hai sa incetam sa facem comparatie intre mere cu pere, ca n-au acelasi gust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Repet, schimbati titlul daca vreti ca discutia sa fie revelanta. Daca tu prin OS intelegi "felul in care arata" atunci eu ma abtin, ba chiar te-as intreba care ar diferenta intre un launcher iOS pentru Android si un iPhone ?, care-i mai bun ? Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_alienware Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Am zis ca si interfata conteaza. Nu am zis ca ea conteaza 100% cand vine vorba de alegerea unui OS. Si am vorbit de Windows Mobile. La el m-am referit când am zis de interfata. Intrebarea ta este un pic stupida din moment ce ai comparat un Launcher Android cu interfata IOS. Un Launcher poate copia interfata originala al altui OS dar niciodata nu poate sa-i obtina functiile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Ori eu sunt prea subtil ori ..... insa nu faceam nicio comparatie, era pur si simplu o concluzie la modul tau de a gandi. Hotaraste-te despre ce vorbim OS sau interfata, ca daca vorbim despre OS atunci ar fi bine sa ai alte argumente atunci cand clasifici un sistem ca fiind prost. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_alienware Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Vorbim de ambele din moment ce au legatura una cu cealalta. Nu am zis ca e nimic prost, am zis ca nu-mi place interfata. Ai inteles tu gresit si tot incerci sa ma faci sa inteleg ca interfata nu are nici o legatura cu sistemul de operare. Modul meu de a gandi face diferenta atunci cand vine vorba de alegeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Am testat Android, BlackBerry si WP7 si foarte foarte putin Symbian... si raman la parerea ca Blackberry indiferent cat de vechi e ca model sau ca OS isi va face mereu treaba excelent, fara lag, si tot felul de probleme. De Android nu intru in discutie ca 99,99% de pe forum sunt utilizatori Android si parerile contra aduc discutii interminabile , WP7 un OS stabil, fara lag, fara crash-uri, putine aplicatii cei adevarat dar cu el unlocked se poate rezolva si acea lipsa de aplicatii din MarketPlace. Asa ca raman Android nu ma va satisface niciodata ca OS indiferent ca sunt smartphone-uri cu quad core. Urmatoarea achizitie cat de curanda sper sa fie un Iphone 4s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Evident ca interfata are legatura cu sistemul de operare si face parte din acesta. Daca la Android pot sa pun nu stiu ce iconita in nu stiu ce mod, nu interfata pune acea iconita acolo, ci sistemul de operare face asta. Utilizatorul nu "vede" ce face sistemul de operare in spate si nici nu-l intereseaza. Faptul ca tii prelung degetul pe ecran si se deschide nu stiu ce meniu acolo, tot os-ul e de vina, dar tu ca si utilizator vezi o interfata grafica in care se intampla asta si-ti place sau nu modul in care se intampla acest lucru. Nu cred ca se poate separa interfata de os, pentru ca insasi numele ei spune ca este un intermediar intre OS si utilizator. Sau poate ati prefera sa vedeti nu stiu ce insiruire de octeti? black_alienware 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts