Arsinel Alexandru Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Se pare ca niste jurnalisti de peste ocean au reusit sa puna mana pe niste terminale iPhone 6s si 6s Plus si le-au facut un review. Desi abia pe 25 septembrie se vor livra primele terminale, eu zic ca review-ul facut de cei de la "The Verge" este destul de complet pentru a lamuri viitori utilizatori de aceste terminale vis-a-vis de performante si de noile tehnologi implementate de catre cei de la Apple. Review-ul scris este aici, iar daca nu aveti rabdare sa cititi atat, acestia au facut si un material video pe care-l puteti viziona aici Astept pareri despre acest review. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Ai gresit link-ul. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Sau telefonul Eu cred ca e destul de clar faptul ca ce spune Deio ("politica pasilor marunti") se pastreaza si la aceasta generatie. De aceea, orice chestie noua e si vazuta, nu doar prezentata, ca ceva revolutionar. Probabil contribuie la asta si faptul ca, cam orice implementeaza ei si a fost deja la altii, este facut mai "altfel". Si, pentru ca nu putea lipsi Samsung din discutie (doar sunt principalii doi pe piata), pare ca si ei au ajuns la concluzia acum ca pasii marunti sunt viitorul (curios ca abia acum, pentru ca am impresia ca asta e din Confucius). De foarte multe ori a spus Alex in review-ul lui Note 5 despre diferentele mici fata de Note 4, mai ales la S-Pen. Ba chiar au inceput sa dispara chestii. Daca asta va fi trendul general, modificari minore, se cheama ca Apple a mai "inventat" ceva si se cheama ca altii iar "au copiat" Apple. Modificari minore, dar cu pastrarea pretului de lansare. Poate asa ne si educa bine. Ne trece boala de a avea intotdeauna ultimul racnet. Poate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 IOS 9.3 e aici . Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts