Clicky

Jump to content

Review iPhone 6s plus si iPhone 6s


Arsinel Alexandru

Recommended Posts

Se pare ca niste jurnalisti de peste ocean au reusit sa puna mana pe niste terminale iPhone 6s si 6s Plus si le-au facut un review. Desi abia pe 25 septembrie se vor livra primele terminale, eu zic ca review-ul facut de cei de la "The Verge" este destul de complet pentru a lamuri viitori utilizatori de aceste terminale vis-a-vis de performante si de noile tehnologi implementate de catre cei de la Apple. Review-ul scris este aici, iar daca nu aveti rabdare sa cititi atat, acestia au facut si un material video pe care-l puteti viziona aici

Astept pareri despre acest review.

Link to comment
Share on other sites

Sau telefonul :D

 

Eu cred ca e destul de clar faptul ca ce spune Deio ("politica pasilor marunti") se pastreaza si la aceasta generatie. De aceea, orice chestie noua e si vazuta, nu doar prezentata, ca ceva revolutionar. Probabil contribuie la asta si faptul ca, cam orice implementeaza ei si a fost deja la altii, este facut mai "altfel". Si, pentru ca nu putea lipsi Samsung din discutie (doar sunt principalii doi pe piata), pare ca si ei au ajuns la concluzia acum ca pasii marunti sunt viitorul (curios ca abia acum, pentru ca am impresia ca asta e din Confucius). De foarte multe ori a spus Alex in review-ul lui Note 5 despre diferentele mici fata de Note 4, mai ales la S-Pen. Ba chiar au inceput sa dispara chestii.

Daca asta va fi trendul general, modificari minore, se cheama ca Apple a mai "inventat" ceva si se cheama ca altii iar "au copiat" Apple. Modificari minore, dar cu pastrarea pretului de lansare. Poate asa ne si educa bine. Ne trece boala de a avea intotdeauna ultimul racnet. Poate.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use