Arsinel Alexandru Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Asa cum bine stiti, in data de 9 Septembrie compania Apple a lansat 2 noi modele de telefoane iPhone si anume: iPhone 6s si iPhone 6s Plus. In urma cu cateva zile s-a dat startul la precomenzi pentru aceste terminale, urmand ca in data de 25 Septembrie sa se livreze. Precomenzile au inceput si la noi, gratie celor de Quick Mobile, acestea ajungand la un numar de 400 de comenzi, ajungandu-se sa se plateasca pana la 1000 euro per terminal. Cele mai multe comenzi provin din orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta. Mai multe detalii aici. Personal mi se pare ca se pune prea mare accent pe aceste terminale, ele neaducand ceva diferit fata de modelele anterioare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Ei, na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Apple și-a obișnuit fanii cu politica pașilor mărunți. Practic ei pot calcula după preferințe ce doresc să cumpere, prima versiune, sau cea cu "s" în coadă. Dacă eu de exemplu am iPhone 5s, la apariția lui iPhone 6 pot opta pentru a aștepta încă un an să cumpăr versiunea îmbunătățită a lui iPhone 6, astfel spunând pas telefonului tocmai lansat. Evident există și acei fani care cumpără an de an telefonul. Asta se justifică și prin faptul că cel de anul trecut se vinde încă destul de bine pe piața second hand, iar noul iPhone, are totuși îmbunătățiri. Mai e și mândria de a avea mereu cel mai nou terminal Apple. PS. mi-am permis să modific adresa link-ului tău, am acoperit și noi subiectul pe mobilissimo.ro. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 400 de pre-comenzi, cand, sa zicem, cu toate ca nu e chiar asa, nu aduce nimic fata de anteriorul ? Pai poate sunt 400 care s-au saturat (nu mai vor, ca sa nu deviem) de Android sau de Samsung (au asteptat S6 si Note 5 si nu-i mai satisface) sau chiar dintre cei care sperau ca W10M + noile flagship-uri MS ii vor da pe spate (macar unul ? ). Cred ca daca aduni din toate categoriile astea, strangi 400. Ca sa nu mai spunem de noii veniti (copii, adolescenti). Nu mi se pare de loc un numar mare pentru Romania. Nu comparati salariul minim sau mediu. Ce masini mi-a fost dat sa vad in judete sarace (si doar culori custom), nu am vazut in Timisoara sau Cluj. florynake01 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florynake01 Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Subscriu la ce a zis @innoxius. Plus, Apple nu trebuie sa aduca mari imbunatatiri terminalelor deoarece orice iese sub brand-ul lor se vinde ca painea calda. Trimis de pe al meu X2_Twin folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron1987 Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Salut.am si eu o intrebare.cum imi dau seama daca un iPhone 6S ii original sau fake?va multumesc. Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Simplu, îl conectezi la iTunes Sent from my Samsung Galaxy S7 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron1987 Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Simplu, îl conectezi la iTunes Sent from my Samsung Galaxy S7 Mersi Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya kumar Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Simplu, îl conectezi la iTunes If is any problem occurs while connecting to iTunes it meant fake. There may not any other issue with device hope??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts