Clicky

Jump to content

Precomanda iPhone 6s


Arsinel Alexandru

Recommended Posts

Asa cum bine stiti, in data de 9 Septembrie compania Apple a lansat 2 noi modele de telefoane iPhone si anume: iPhone 6s si iPhone 6s Plus. In urma cu cateva zile s-a dat startul la precomenzi pentru aceste terminale, urmand ca in data de 25 Septembrie sa se livreze. Precomenzile au inceput si la noi, gratie celor de Quick Mobile, acestea ajungand la un numar de 400 de comenzi, ajungandu-se sa se plateasca pana la 1000 euro per terminal. Cele mai multe comenzi provin din orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta. Mai multe detalii aici. Personal mi se pare ca se pune prea mare accent pe aceste terminale, ele neaducand ceva diferit fata de modelele anterioare.

Link to comment
Share on other sites

Apple și-a obișnuit fanii cu politica pașilor mărunți. Practic ei pot calcula după preferințe ce doresc să cumpere, prima versiune, sau cea cu "s" în coadă. Dacă eu de exemplu am iPhone 5s, la apariția lui iPhone 6 pot opta pentru a aștepta încă un an să cumpăr versiunea îmbunătățită a lui iPhone 6, astfel spunând pas telefonului tocmai lansat. Evident există și acei fani care cumpără an de an telefonul. Asta se justifică și prin faptul că cel de anul trecut se vinde încă destul de bine pe piața second hand, iar noul iPhone, are totuși îmbunătățiri. Mai e și mândria de a avea mereu cel mai nou terminal Apple.

 

PS. mi-am permis să modific adresa link-ului tău, am acoperit și noi subiectul pe mobilissimo.ro.

Link to comment
Share on other sites

400 de pre-comenzi, cand, sa zicem, cu toate ca nu e chiar asa, nu aduce nimic fata de anteriorul ? Pai poate sunt 400 care s-au saturat (nu mai vor, ca sa nu deviem) de Android sau de Samsung (au asteptat S6 si Note 5 si nu-i mai satisface) sau chiar dintre cei care sperau ca W10M + noile flagship-uri MS ii vor da pe spate (macar unul ? :D ). Cred ca daca aduni din toate categoriile astea, strangi 400. Ca sa nu mai spunem de noii veniti (copii, adolescenti).

Nu mi se pare de loc un numar mare pentru Romania. Nu comparati salariul minim sau mediu. Ce masini mi-a fost dat sa vad in judete sarace (si doar culori custom), nu am vazut in Timisoara sau Cluj.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use