Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Sorin Cristian
      In cadrul evenimentului in care a avut loc lansarea lui Huawei P40 / P40 Pro / P40 Pro+ , cei de la Huawei au mai prezentat si cateva dispozitive  si anume :
      Huawei Watch 2e
      Huawei Sound X
      Huawei Gentle Monster X
      Noul smartwatch acoperă șase categorii de sporturi și include 100 de moduri , de la sporturi tradiționale (alergare, mers, alpinism, ciclism sau înot), la exerciții fizice variate (parkour, yoga, balet sau box). Cu o autonomie a bateriei de două săptămâni, HUAWEI WATCH GT2e susține consumatorii în monitorizarea unui stil de viață sănătos. Cu ajutorul algoritmilor inteligenți, noul smartwatch monitorizează frecvența cardiacă, tesiunea arterială și somnul utilizatorului și totodată emite notificări atunci când pulsul devine anormal. Odată cu lansarea smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI a introdus în premieră o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2). HUAWEI WATCH 2e dispune de un design unibody și de un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci. Smartwatch-ul vine în patru variante noi de culoare: Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White. 
      Tot în cadrul evenimentului de lansare HUAWEI P40 Series, HUAWEI a dezvăluit și primul produs audio wireless care se alătură portofoliului său - boxa wireless Huawei Sound X, dezvoltată în parteneriat cu cei de la Devialet. Boxele wireless au fost proiectate pentru a facilita conexiunea rapidă cu dispozitivele inteligente din apropiere. Prin atingerea ușoară a telefonului de dispozitivul Sound X, sunetul este transmis în boxe, iar utilizatorul se poate bucura instant de playlist-ul preferat. Transmisia audio prin Wi-Fi duce la o compresie de date mult mai mică și la mai puține întârzieri sau latențe decât în cadrul transmisiei Bluetooth.
      GENTLE MONSTER X HUAWEI sunt noii ochelari inteligenți concepuți și lansați de HUAWEI în colaborare cu GENTLE MONSTER.GENTLE MONSTER X HUAWEI reprezintă un dispozitiv high-tech inteligent și modern, care oferă utilizatorului numeroase funcții inteligente, utile în activitățile de zi cu zi.
      Printre cele mai importante specificații se numără sunetul stereo oferit de cele două difuzoare semi-deschise pentru performanțe audio superioare, tehnologia AI de reducere a zgomotului pentru o comunicare plăcută și clară, autonomia bateriei care poate susține până la două ore și jumătate de apeluri sau redare muzică și noua tehnologie NFC care simplifică procesul de încărcare prin simpla așezare a ochelarilor în carcasa din piele cu care vin la pachet. 
       




    • By Mihai
      Deși nu aveam de gând, dar urmăream brățare de genul, am cumpărat una Huawei Color Band A2, numită Huawei Honor Band 2 prin Asia. Am cumpărat-o de la eMag la 99.99 lei (acum are reducere de la 189.99 la 139.99). Nu are GPS, display-ul pare bun, știe să înregistreze pașii și să ia pulsul. Poate estima câte calorii ai ars și să înregistreze vreo două tipuri de activități: alergare/mers și ardere calorii. Se simte bine pe mână și ecranul principal arată ca AICI.
      Are nevoie de Huawei Health, din păcate, pentru actualizare firmware (acum are versiunea 1.14 care este și ultima). Tot din păcate, nu se poate conecta cu alte aplicații (Samsung Health nu știe să se conecteze la ea). Un lucru bun este că nu consumă bateria la telefon, e aproape insesizabil și că se simte bine pe mână. Am găsit greu folie de protecție pentru ecran, dar am găsit și curele de schimb. Nu e deloc rău pentru ceea ce voiam eu să facă și prețul din China pentru dispozitiv e aproape de prețul dat de mine (undeva la 20 de euro).
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Alex e în Roma la un eveniment ASUS și e foarte aproape de un Mate 10. E ascuns prin buzunar la cineva care face hotspot pentru notebook.
      Iata captura de ecran:
       

    • By Mihai
      Salutare. Nu știu dacă mai există vreun alt posesor de Mediapad M3. Eu am dat G Pad 8.3 în familie (i-am dat surorii tableta pentru că și-a stricat-o pe a ei și nu avea rost să cumpăr alta nouă pentru ea și eu să mă chinui s-o dau pe a mea pe Olx). Eu am luat varianta numai cu WiFi (are variante cu 32 și 64 GB memorie internă) de la Altex la 1200 de lei (acum e chiar 1179 lei). Vă recomand tableta dacă vreți una care se mișcă foarte bine, arată bine și are preț bun la cei 8.4 inci ai săi. Specificațiile sunt:
       - diagonală de 8.4 inci
       - rezoluție de 1600 cu 2560 pixeli (16/10)
       - chipset Hisilicon Kirin 950 octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A72 & 4x1.8 GHz Cortex A53)
       - GPU Mali-T880 MP4
       - 4 GB RAM, 32/64 GB memorie internă (dintre care cam 24 GB rămân pentru utilizator și aplicații)
       - slot de card, mufă audio jack, 2 difuzoare dispuse sus-jos (Harman Kardon sound), microUSB 2.0
       - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.1, A2DP, EDR, LE
       - are senzor de amprentă în butonul frontal și nu are QuickCharge
       - baterie de 5100 mAh
       
      Ea vine cu MarshMallow (eu am varianta BTV-W09). Apropo, BTV vine de la Beethoven De puțin timp a apărut update-ul la Nougat, care arată mult mai bine vizual și e mult mai bine optimizat din toate punctele de vedere. Se poate instala foarte ușor cu aplicația Firmware Finder, iar cu un mic hack se poate trimite firmware-ul către Updater. Asta e metoda recomandată de instalare. Cele două zip-uri de instalare trebuie scrise unul după altul fără reboot. Dacă nu faceți asta, veți observa că au dispărut unele aplicații sau că bluetooth nu funcționează.
       
      Există posibilitatea de rootare, dar nu are rost. Nu există ROM-uri custom, dar nu e nevoie. Tableta se mișcă foarte bine, arată bine și pentru prima dată nu văd rostul rootării.
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Video promo:
       

       
      Pagina oficială a telefonului: http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/p10/index.htm
       
      Hands-on Huawei P10 direct de la MWC din Barcelona:
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use