Clicky

Jump to content

Ce parere aveti?

LCM

Recommended Posts

@C. Denis Ionut

Cum naiba sa iti dea net 4G nelimitat la 8euro si tu vrei sa descarci "ceva mare" in timp ce te uiti pe Youtube pe 1080, asa cam cati GB/TB ai folosi pe luna?

E telefon totusi, nu PC. Trebuie si tu ca si client sa fii cu picioarele pe pamant la ceea ce ceri.

Nu știu cât consum dar nu-mi ajung. Vreau sa ma uit pe voyo cand nu ajung la timp acas pentru un anume film/emisiune sau sa ma joc un joc care necesita internet.. Chesti tresti, pe mine ma deranjeaza minciuna celor de la rds si telekom cu net nelimitat dar defapt dupa un anumit consum scade viteza asa mica incat nici nu mai are rost.

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

Îmi pare rău.

Se vede că nu înțelegi noțiunea de minciună.

Oferta Digi e simplă. Ai internet NELIMITAT. Condițiile de limitare de viteză sunt prezentate clar.

Fiind prezentate clar, nu reprezintă o minciună.

Q: Is this beef?

A: Of horse!

Prefer plata suplimentara, in caz de urgenta, decat oferta rcs ori telekom de dial-up dupa consumarea datelor. Insa in oferta celor doi operatori se indica clar reducerea vitezei, asa incat nu e o minciuna.

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

• 2 months later...

Sunt in afara perioadei contractuale pe numarul ala si am abonament de 10. Pe numarul meu sunt in perioada contractuala cu abonament de 15 si imi ofera doar abonament de 19 sau 25, dar daca vorbesti cu Tudor te suna colega lui si cred ca iti poate face orice oferta din cele existente la fidelizare.

Sent from my LG G3-D855

Ce sa fac ca sa obtin abonamentul tau, Spitfire? Sa o pun pe mama sa vorbeasca cu cei de la Vodafone, sau? 
Credeti ca exista vreo oferta mai buna decat asta la 10 Euro?

Edit: Am gasit cum, dar fiindca e client super vechi, macar inca un GB oare imi dau? :) Faza e ca, o oferta ca asta o primesti si la Orange (11 euro) daca te portezi de altundeva... deci e shitty oarecum.

Asa am facut si ultima oara la prelungire,am vorbit cu un tip la telefon si mi-a dublat netul si minutele internationale. Acum sa vad,as cam vrea 6-8gb la red-ul meu 19,daca nu macar sa dau 10-15 euro pe ce am acum,adica 3gb net.

Pai din cate stiu exista RED 10 si ai exact 3 gb si nelimitat national plus cateva internationale pe mobil.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

EDIT: Acum am vazut ca s-a discutat mai sus.

Edited by k_gula1985

Eu am gândit problema în felul următor. Inițial aveam de gând să-mi schimb telefonul dar pana la urma v-am ascultat sfaturile și m-am și răzgândit, ca oricum în momentul de fata nu am ce sa aleg din oferta celor de la Vdf. Tipul cu care am vb mi-a oferit 2 variante, acest abonament la 10 euro, sau Red 19 cu 6gb internet. Inițial a sunat foarte tentanta oferta asta a 2-a cu 6 GB de net dar m-am gândit, dacă chiar am nevoie de atâta net. Eu în momentul de fata tot 3gb am și nu am depășit niciodată asa ca am considerat ca nu am nevoie de mai mult si sa merg pe reducerea de preț a abonamentului . Tipul mi-a mai zis ca daca ma răzgândesc intre timp și vreau abonament cu net mai mult sau ma hotarasc la un telefon ceva pot apela oricând la el și putem face schimbări.

Sent from my LG G3