Clicky

Jump to content

Ce parere aveti?

LCM

Recommended Posts

La 29 de euro pe luna:

NELIMITAT min/SMS-uri/MMS-uri nationale,

500 min internationale si retele mobile,

4 GB trafic, viteza de navigare: pana la 150 Mbps;

100 SMS-uri initiate/minute initiate catre Romania sau primite din Romania sau tara vizitata, in Roaming si 300 MB trafic de date in Roaming.

Plus 3 luni nelimitat de internet si hbo gratis toata perioada contractuala.

Am Red 25 de 1 an (1,5 GB net 4G, 25 euro) si am primit aceasta oferta. Merita?

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

Edited by LCM

29 euro inseamna 2900 centi

500 minute internationale - indiferent de destinatie? NU CRED... posibil ai destinatie zona 1... sigur nu ai russia si emiratele arabe unite.

SMS primite DIN romania cand esti in alta tara? coool... alea sunt GRATIS oricum.

acum sa vedem.

eu in Digi am cu 400 de centi.

nelimitat NATIONAL si INTERNATIONAL in zona 1 - cu posibilitatea sa verific pe net daca numarul apelat implica oarece costuri. avantaj EU

am net nelimitat deci avantaj EU

cu restul de 2500 de centi pana la 2900 centi...

cand sunt in tara

pot trimite 2500 sms (care nu e nelimitat...) deci ai avantaj TU

HBO nu stiu ce e... deci avantaj TU...

totusi daca sunt plecat din tara

pot initia 400 apeluri/minute spre TARA sau spre destinatii din ZONA 1...  deci avantaj EU

pot primi 1200 de minute de apeluri din tara... deci avantaj EU

pot descarca 300 Mb date in roaming... deci EGALITATE

mentiune: eu locuiesc in oradea.

raspuns final

PLATESTI MULT pentru lucruri pe care NU LE VEI FOLOSI (nu iesi din tara lunar, nu (stiu daca) trimiti multe MMS...)

dar pe banii tai TU esti stapan.

EU nu as contracta asa ceva NICI BATUT.

pentru persoane FIZICE abonamente cu mai mult de o cifra valoare in euro este PREA MULT.

incearca sa vezi ofertele de PREPAID.

Pai si de ce nu te reorientezi la un abonament de 15 euro la retentie cum il am eu. 3 GB date + voce/sms nelimitat in tara + 500 minute internationale pe fix + mobil in anumite zone. Lipsesc avantajele din roaming, dar oricum nu erau mari si nu cred ca te plimbi prin tari straine in fiecare luna. Mai putin cu 10 euro pe luna fata de ce ti s-a oferit. Sau tot la retentie varianta sotiei mele: 2 GB net + nelimitat voce/sms in tara + 150 min internationale parca, totul la 10 euro. Abonamentul care ti s-a oferit nu l-as accepta nici mort. Nu renteaza decat daca iti iei si vreun super flagship la pret de dumping.

Sent from my LG G3-D855

P. S. Daca ai cont pe myvodafone si esti in perioada in care poti prelungi valabilitatea contractului, poti vedea cu ochii tai abonamente variate pe care ti le pot oferi cei de la retentie. Sunt variante mult mai ieftine cu aproape aceleasi beneficii.

Sent from my LG G3-D855

Pai ar fi ok asa, insa eu am contract pe 2 ani, din care a trecut unul, aceasta oferta fiind pt anul ramas din contract. Nu pot aplica retentia inca.

atunci intelegem ca TU doresti un upgrade la ce ai acum si esti asadar captiv la "rosii"

atunci banul tau e rege. cel mai mare abonament la rosii l-am avut de 7.5 euro... si am zis ca nu-l pot sustine... si l-au redus la 2.7 tva inclus. dar nu eram captiv.

Da, sunt prins de maini deocamdata. Am uitat sa spun anterior. Sorry!

Si e vorba de un upgrade.

Atunci mai rabda 9 luni si dupa aia poti prelungi in conditiile expuse de mine. Uite ce imi ofera mie la prelungire pe abonamentul sotiei mele, cu mentiunea ca in prezent abonamentul ei e ceea ce numesc ei RED 13, dar la pret de 10 euro. Daca mai negociezi cu ei iti mai adauga ceva date sau iti mai taie 2-3 euro la abonament, in functie de cat de drastic esti si cat de binevoitor e cel care iti face oferta.

post-23-14419953065_thumb.png

Sent from my LG G3-D855

atunci intelegem ca TU doresti un upgrade la ce ai acum si esti asadar captiv la "rosii"

Captiv, captiv, dar sa-ti mai maresti si sentinta de la 25 la 29 de euro nu e ok. Nu-ti ajunge netul sau de ce vrei sa platesti mai mult?

Sent from my LG G3-D855

Pai netul de 1,5 GB este cam la limita pt mine, cu retinere pe date. Nu urmaresc filme pe date, pt asta am wi-fi, dar m-am gandit ca pt 4 euro in plus un adaos de 2,5 GB la date nu e rau, fata de ce am acum.

Tu stii daca efortul financiar merita. Eu in locul tau as mai astepta, observi ca poti avea 4 GB date la 19 euro la retentie. La 29 euro la retentie deja urca la 8 Gb date. Prin analogie, e o mare hotie ce-ti ofera ei acum.

Sent from my LG G3-D855

Merci mult, baieti! Intr-adevar, aveti opinii pertinente. Am sa vad cum am sa fac in continuare. Nu sunt decis. M-au incantat datele mobile in principal. Retentia e cool, insa mai am de rumegat pana acolo. :)

Poți obține 5gb de date la Red 25 pe retenție. Eu nu am renunțat la Red 25 deoarece am nevoie și de roaming ;)

Eu am primit. Dacă nu aveam nevoie de roaming mergeam în jos cu abonamentul. Și m-am ales și cu un telefon gratuit.

Sent from my LG G3

Am respins oferta. Am incercat o negociere in sensul de a ramane la Red 25 cu date mai multe, fara Hbo Go, pe care il am in digi deja, dar nu au vrut, intrucat oferta primita nu poate fi modificata. Deci raman pe Red 25, mai e un an, apoi in luna a 9-a intru in negocieri pe retentie.

Multumesc la toti pt sfaturi!

Da, problema a fost ca am revenit la rosii acum un an, dupa o pauza de cativa ani, motiv pt care nu aveam mari pretentii, dar la sfarsitul perioadei de 2 ani nu ma mai las.

Nu știu cand vir intelege ca vrem(cel putin eu) net nelimitat la o viteză acceptabila sa pot reda un conținut video YouTube la 1080p si intre timp ce vizionez sa pot sa pun si la descarcat ceva care nu conteaza ca il descarcă mai greu dar sa se incarce video bine intre timp ce descarcă. Cat de minute sunt ok cele nelimitate in orice retea tara pentru optiunea cu net pe mobil nelimitat in rețea. Ca nu am văzut nicaieri o optiune de net nelimitat la o viteză 4g lte care sa coste sa zicem 8 euro si sa iti primesti si cateva minute la urgență gen 300 in alte retele si 600 in retea.

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

@C. Denis Ionut

Cum naiba sa iti dea net 4G nelimitat la 8euro si tu vrei sa descarci "ceva mare" in timp ce te uiti pe Youtube pe 1080, asa cam cati GB/TB ai folosi pe luna?

E telefon totusi, nu PC. Trebuie si tu ca si client sa fii cu picioarele pe pamant la ceea ce ceri.