Clicky

Jump to content

Recommended Posts

La Samsung, gratie lui Odin, e mega-usor sa faci root si sa instalezi CWM. La Asus, HTC si altii, e groaznic. Exploiturile necesita unlock de obicei, pierzi garantia cu siguranta pentru ca terminalul tau se inscrie la producator cu serie ca sa ii faci unlock. Dar la Samsung, repui ROM-ul initial cu Odin si nu te doare capul.

Link to post
Share on other sites

E foarte simplu. Ca sa ii faci unlock, trebuie sa te inregistrezi cu telefonul/tableta la ei pe site cu seria respectiva. Atunci cand il trimiti in service, devine "banned" la inlocuire si/sau reparatie pentru ca asta e regula producatorului. Asa ca ori astepti 24 luni pana expira garantia, ori ii faci cand il cumperi.

 

Nu exista garantie "partiala". Garantia se ofera minim 24 luni in UE, este o lege pentru asta, indiferent de producator, pentru produsele de utilizare indelungata. Sunt sigur ca nici HTC nu sunt darnici, eu am citit EULA lor si scrie clar ca se pierde garantia. Am incercat cu un Flyer sa il deblochez, dar am renuntat.

 

Asa ca cel putin la tablete, nu cumpar si nu recomand decat Samsung.

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Da poti lua de pe sammobile si il instalezi cu Odin.

Totul este sa stii ce iti alegi de acolo.Daca telefonul este luat de la Vodafone,Orange sau Cosmote sau.......

 

PS.Ce rapizi suntem :)

Link to post
Share on other sites

Te inscrii la SamMobile si il iei de acolo. Sunt toate ROM-urile iesite de pana acum, pe regiuni. Alegi pe cel potrivit tie si il scrii cu Odin. Recomand CSC open Austria (ATO) sau Open Europe, daca nu gasesti VOD (CNX) sau ORO, de la operatorii romani.

Link to post
Share on other sites

salut multumesc ca mi-ati scris, am auzit ca cele din germania sunt cele mai bune. dar am vazut ca sunt mai mai multe versiuni 4.0.4 si toate au PDA dif. Cum imi dau seama ce sa i-au ? 9 eu am luat dupa xda un 4.0.3 si am dat update prin kies si are bug, adica cand sunt pe telefon si pe PC conectat la skype si raspund la PC pe telefon suna in continuu indiferent daca ies dupa skype si inchid wi-fi. SI mai am o problema la acesta, cand se descarca telefonul complet si il bag la incarcat apare langa acea baterie care apare prima data un semn al exclamarii.

Link to post
Share on other sites

Daca nu te pricepi, nu te apuca.

Note1 este cunoscut cu problema memoriei emmc care, daca nu faci ce trebuie si cum trebuie, iti poate face telefonul o foarte frumoasa si scumpa caramida.

Pana nu esti sigur suta la suta cum anume se face, nu te apuca.

Mai bine stai si citeste o zi sau o saptamana pe xda si abia apoi te apuci.

Eu cand aveam note1, nu i-am facut root si din motivul de care-ti spuneam.

In plus, eu mereu l-am considerat inutil, dar se pare ca nu am avut dreptate.

Imi amintesc ca la varianta LA6, nu se putea face root decat printr-o reinstalare a unui rom mai vechi, apoi se roota si se revenea la root-ul nou.

Nu mai stiu unde s-a ajuns, la ce variante, dar eu aveam LA6 si nu puteam face root direct.

Link to post
Share on other sites

Stiu sa instalez cu odin ca e a 7a oara cand pun dar am pus o varianta de pe xda de 4.0.3 si am dat update si e buguita versiunea(am zis mai sus ce buguri are) ca am avut 4.1.2 data de smg in teste si nu stiu de unde sa iau o versiune officiala data de smg. Si am intrebat daca dupa sammobile pot lua si stiu ca ei sunt cei de smg care se ocupa de soft. Si nu am inteles prea bine dar trebuie sa le iau pe cele care au optiunea kies,dar nu stiu de ce. Eu stiam ca toate versiunile oficialeerg updatate cu kies.

Link to post
Share on other sites

Intra aici si scrie in casuta de cautare modelul telefonului tau si vei avea absolut toate update-urile pentru acest model de telefon.

Descarci varianta care te intereseaza si mai departe spui ca stii ce ai de facut.

Link to post
Share on other sites

Dar eu am nevoie de una oficiala. Ca celelalte au buguri si nu vr de pe orice site. Doar sammobile ca astia stiu ca sunt cei de la samsung. Vreau sa stiu ce versiune adica dupa ce teritoriu si ce cod pda are ca asa am vazut multe. Si vreu sa dau de Deio sa-mi explice cu optiunea kies dupa sammobile ca si cele fara optiunea kies merg updatate

Link to post
Share on other sites

Tu ori nu stii sa citesti ori nu intelegi ce citesti.

Ai intrebat de un rom oficial si eu ti-am spus de unde sa le ei si cum sa le gasesti.

Ai optiunea de download si in dreapta au si un semn de la Kies, ceea ce inseamna ca este disponibil si pe Kies, dar nu pentru tine, ci nu mai pentru variante originale de soft anterioare, asupra carora nu s-a intervenit in niciun fel, nici macar root.

 

Apoi, dai jos varianta care te intereseaza si o instalezi cu Odin.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use