Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S4 I9505 4G sau Sony Xperia Z1

Recommended Posts

Ma tot bate gandul sa imi schimb telefonul, dar m-am impotmolit la una din aceste doua variante: Samsung Galaxy S4 I9505 4G sau Sony Xperia Z1 4G. Sunt argumente pro si contra pentru fiecare din ele. Eu il folosesc si pentru jocuri, mail, camera,  youtube, facebook si GPS, su pe Wifi si pe Mobile Data. Care ar fi mai indicat avand in vedere ca ambele sun aparute in 2013. Multumesc anticipat :huh:

Z1 pentru procesor mai bun, cameră mai bună, rezistență la apă

S4 pentru display mai "viu", accesorii mai ușor de găsit și înlocuirea bateriei foarte ușor

Ambele fiind folosite câțiva ani, trebuie să-ți asumi că trebuie să investești în baterie nouă și montaj în cazul Sony. Tot despre Sony, în funție de cum a fost utilizat și cât de bine o să se facă eventuala lucrare în service pentru baterie, rezistența la apă se poate să nu mai fie chiar atât de bună. Vorbim de garnituri uzate și pori rămași după lipirea capacului.

Grea decizie. :)

Teoretic ar suficient 16 gb dar un card te ajuta sa mai muti aplicatii sa nu incarci memoria telefonului. Aici are un minus mare din punctul meu de vedere. Am ramas putin uimit ca nu doar iphone e fara slot de card. Acel s4 i9506 e ok. Doar ca se gaseste cam greu. M-am uitat pe olx dar putine .

Sa-l verifici pana pana te plictisesti, s4 , mai ales astea de pe olx sau alte site-uri, sa verici dac isi pierde semnalul, multe au o astfel de problema, 10 mil gasesti si s5!

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Mai bine nu te-ai complica cu s4. Sunt 'nspe mii de variante. Mai bine ai cauta G2 D802 , ai si suport bun pe xda si stii ca e combatibil 100% cu retelele din Ro. 3g-4g.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nu-mi plac loviturile ale din colturi, sarmanul telefon a suferit cateva șocuri bune, si nu pe covor, eu m-as mai gandi si pretul e mare...

Daca tot ai 1100 lei , nici s5 n-ar fi o varianta rea. http://olx.ro/oferta/samsung-galaxi-s5-ID4ltRK.html +un an garantie..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

L.E. De-ai gasi un note3 , ai fi mai mult decat fericit cu el , cel putin 2 ani. Cei 3 gb ram ar trebui sa-ti ajunga...

Am mai gasit unul care arata bine: http://olx.ro/oferta/samsung-galaxy-note-3-n9005-alb-ID4ll6m.html.

S5 ala ar fi bun, dar nu a scris unde are garantia....

Al doilea link imi ara arata ca de obicei 404eroare. :(

Deci daca are incarcator compatibil e "bun", dar te poti intalni cu el si sa vezi marfa, daca arata bine si nu este "julit"-lovit mai poti trage din pret, ca na face mai mult de 8bulioane. :(