-
Similar Content
-
By This is a cool name
Mi-am belit telefonul, fostul telefon si m-am gandit sa-mi cumpar ceva calumea, chiar daca ar implica un abonament pentru ca nu dispun de foarte mult cash. Sunt pe prepay Vodafone de aproximativ 6 ani de zile. Am intrat din magazin in magazin, unde intr-un final am ajuns si in punctul Orange din Auchan Nord Timisoara. M-a intampinat o domnisoara draguta, desigur, amabila, desigur. I-am explicat ca as vrea sa-mi transfer numarul pe abonament Orange, dar vreau un telefon ceva mai "potent".
Long story short ca deja v-ati plictisit: Mi-a prezentat Huawei P8, la abonament Me30 (30 euro pe luna), cu o reducere de 50 euro. Pai stai un pic, ca pe website scrie ca orice portare se calculeaza sub forma a 3x abonamentul ales + numarul de luni acumulate sub contract pe numarul care vrei sa-l transferi cata vreme ai o copie de factura / contract x 0,10 centi. Deci la mine ar fi venit 3 x 30 euro + 0 euro (pentru ca prepay si nu abonament) = 90 euro reducere. Nu 50. Ci 90. E o diferenta aproape dubla. Ce gogonele si gogosi incerca fetita aia sa-mi vanda ? Desigur ca neavand telefon si nici familie / prieteni / mijloace (nefiind din Timisoara, doar de 1 an aici) sa fac rost de un dispozitiv, i-am contactat via Facebook / Email pe cei de la Orange care s-au comportat de parca as fi vorbit cu un robot. "Va rugam sa ne comunicati un numar de telefon prin care unul dintre operatorii nostrii sa va contacteze." Asta mi-a zis cam de 3 ori, indiferent de cate ori i-am zis ca nu am posibiltiatea fie ca suntem in aproape 2016 si avem posibilitati gen Skype, email etc.
Deci ahhhhh... au ei o tendinta in a fi cretini de fel sau am fost doar norocos ?
-
By Liviu Roşca
Am avut abonamentul expirat de un an, a depus tata (titularul abonamentului) cerere de reziliere luna trecută, m-a sunat o operatoare să mă facă să mă răzgândesc, n-a reușit. I-am spus că vreau să trec la pre-pay ca să-mi păstrez numărul. Mi-a spus că o să rămân fără semnal și că trebuie să redeschid telefonul.
Azi am rămas fără semnal, am redeschis telefonul dar lipsă semnal. Trebuie să mă duc într-un magazin să-l activez sau cum? Mi-e teama ca să nu-mi pierd numărul...
-
By Liviu Roşca
Am un abonament de 4 ori mai mare la o altă rețea cu multe minute care nu le folosesc și un trafic inclus de îl consumă widget-ul de vreme în 2 zile. Mă gândeam să mă portez la Digi pentru mai mult net.
Am văzut 2 abonamente de 2 euro:
- Digi Mobil Complet 2 http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila&pachet=digi_mobil_complet_2
- Digi Mobil Optim 2 http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila&pachet=digi_mobil_optim_2
1. Înafară de 100 de minute naționale în plus, care e diferența între ele? La optim 2 dai aceiași bani dar primești minute de 2x mai multe. Mi se pare ciudat.
2. Cum e cu minutele și traficul de date făcut în acoperirea celor de la Vodafone?
-
By austerus
Baietii de la Orange au un site tare hot. Nu numai ca le ia saptamani in sir sa actualizeze factura platita, dar desi teoretic ar trebui sa te lase sa dezactivezi optiuni atasate abonamentului, in practica nici lucrul asta nu se intampla.
Cum am avut un Blackberry pe care ulterior l-am vandut, am incercat sa dezactivez optiunea. Cei de la Serviciul Clienti imi spun ca se poate face online, din contul Orange de pe site. Bucuros, ma duc acolo si dau "dezactiveaza", confirm, mi se spune ca se va dezactiva la 11 iunie. Trece data respectiva, intru in cont si, surpriza: optiunea NU s-a dezactivat. Sun din nou, mi se spune ca a fost o eroare dar sa incerc din nou. Fac asta din nou, mi se da o noua data.
Nici in data respectiva nu s-a dezactivat! Acum, pe factura mi s-a adaugat iar optiunea respectiva, desi ea ar fi trebuit dezactivata cu o luna in urma.
O firma de hoti si un site de rahat, facut sa te fure pe cat posibil.
-
By Laur Dj
Poate ca nu suntem noi cei mai in masura sa criticam preturile, dar cred ca ar trebui tras un semnal de alarma!
Pretul terminalelor si costul unui contract credeti ca sunt pe masura buzunarelor noastre?
Iata cel mai elocvent exemplu cat costa un plan tarifar cu tot cu terminal in Uk:
http://www.o2.co.uk/iphone/iphone-5
si dupa ce va lamuriti, facem o comparatie cu ce e la noi si cu ce oferte ne incanta operatorii de la noi?
UK reteaua O2 contract 24 luni: iPhone 5 (16Gb) - 249,99 Lire (1290 lei) - 27 lire (149 lei) pe luna - minute si mesaje nelimitat plus 1Gb trafic date. Deci? Cost Final 3575 + 1290 = 4865 - adica cam 1/4 din salariu mediu lunar in UK...
Costul in Romania? Nu vreau sa fac calculul, dar ma voi speria...
Si ca sa nu mai vorbim de Galaxy S4 , la ce pret il ofera britanicii de la O2 :
https://www.o2.co.uk/shop/phones/samsung/galaxy-s4-white-frost/
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts