Clicky

Jump to content

Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy Nexus

Recommended Posts

Va stau la dispozitie celor care doresc sa instaleze Android 4.1 Jelly Bean pe Galaxy Nexus! Tutorialul il gasiti aici: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/android/instalare-android-4-1-jelly-bean-pe-galaxy-nexus-tutorial_13909.html

• 2 weeks later...

Salutare,

A primit cineva pana acum update la 4.1 Jelly Bean pe Galaxy Nexus? Intreb asta deoarece am aruncat un ochi pe XDA si vad ca sunt foarte multi posesori care au primit OTA-ul, din diferite zone si regiuni ale globului. Eram curios sa stiu daca avem si noi pe cineva prin Romania care a primit update-ul. :)

In Romania nu am auzit pe nimeni. Dar il poti pune foarte usor. Nu trebuie sa astepti varianta OTA

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Te referi la varianta de developer sau a mai aparut altceva pe net? Eu ma asteptam la un update.zip ceva care sa mearga cu Galaxy Toolkit sau orice. De fapt, te rog sa-mi spui varianta cea mai simpla ca o sa incerc asa. Nu mai am rabdare:))

Multam' fain!

Daca aveti varianta yakju a Galaxy Nexus, veti primi update-ul OTA :) Am vazut asta acum cateva minute la un coleg. JellyBean merita upgrade-ul.

Daca aveti varianta yakju a Galaxy Nexus, veti primi update-ul OTA :) Am vazut asta acum cateva minute la un coleg. JellyBean merita upgrade-ul.

Aha...deci OTA-ul a ajuns si in Romania. Bun asa. Am varianta yakju. Ma rog, trecerea de la 4.0.2 la 4.0.4 a fost facuta tot manual. Mai asteptam nitel sa vedem ce se intampla. Daca dureaza prea mult...ne adaptam :ph34r:

Daca ROM-ul de baza e nemodificat si e yajku, ar trebui sa-ti vina update-ul. Daca e takju, nu pot sa-ti raspund. Update-ul OTA e numai pentru yakju.

Eu imi faceam griji ca nu o sa se miste atat de repede cu update-ul. Vineri seara, dupa ce am dat un Stop Google Framework si un clear data...si apoi, surprize surprize:))

Diferenta e foarte mare. Din cate review-uri am vazut nu parea atat de rapid. Interfata, aplicatii, browsing se misca fenomenal. Bateria a scazut in procentaj dar cred ca e absolut normal daca s-a fortat putin hardware-ul. Si RAM-ul utilizat e mai mare decat pe ICS dar se misca exemplar. Galaxy Nexus pare acum alt telefon.

Si inca un lucru care mi-a placut enorm de mult. Pentru prima data cand update-ul prin OTA soseste foarte rapid, la fel ca in restul tarilor fruntase la capitolul asta!

A fost frumos din partea Google sa dea drumul la update pentru versiunea cea mai populara a galaxy Nexus GSM ICS (yakju). Telefoanele care circula la noi nu sunt toate yakju.

• 8 months later...