Clicky

Jump to content

Discutii despre Samsung Galaxy S6 Edge

Recommended Posts

In prezentarea aplicatiei easyHome for Samsung , e specificat  : 

SUPPORTED SAMSUNG GALAXY PHONES:
• S6
• S6 Edge
• S6 Edge+
• Note 5

Eu am dezinstalat-o ...motivul : mi s-a parut (adica sunt foarte sigur) ca in perioada in care am avut aplicatia instalata in telefon , se descarca cam repede bateria.

Și Note 4 n-are?

Sent from my SM-N910F

Au modificat recent, pentru ca, cand am instalat-o erau trecute mai multe telefoane gen note 4. Galaxy alfa, a8 etc...

Ma gandesc ca au trecut telefoanele alea ca sa faca mai multe download-uri.

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Update nou... parca se misca perfect acum... extrem de fluidpost-12578-14468986516_thumb.pngpost-12578-144689865614_thumb.png

Edit: o alta schimbare pe care o remarc este ca fundalul de misca in functie de cum misti si telefonul...

Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk.

Edited by soare

Am o problema cu un mesaj :)) in convorbirea cu prietena mea am foarte multe mesaje, si de ieri dintr o data a inceput sa mearga greu doar atunci cand sunt in convorbirea cu ea... adica intra greu, dureaza vre o 2 3 sec si tastatura se activeaza mai greu... cand vreau sa modific un cuvant se blochează 5 6 sec... dar cand apas pe home si fac orice altceva merge impecabil, doar la conversatia respectiva face asa...
Problema ma gandesc ca e de la nr mare de mesaje, altceva nu vad ce il împiedică sa funcționeze corect...
Pareri?
Cum pot afla nr de mesaje din conversatie ca nu gasesc :D

Edited by soare

Ba da , am folosit eu o aplicatie de back-up ca sa-i citesc mesajele cuiva. Veneau pe mail in fiecare zi.

Sent from my Galaxy S5 running Blisspop Rom

L.E. Pana si-a dat seama , a sters-o si n-a mai vorbit cu mine.

Nu asa. O chestie de genul asta

wp_ss_20151118_0001.jpg

dar mai desteapta. In sensul ca sa se duca pe Google Drive, dar sa le poti citi.

E buna... merge pt home... dar nu merge optiunea de blocat telefonul... nu stiu cum sa o fac sa mearga

attachicon.gifScreenshot_2015-11-06-16-45-14.png

Trebuie cumpărată versiunea pro, altfel nu merge. Am cumpărat aplicația și se comporta foarte bine. Momentan au dezactivat sa trezești telefonul prin atingere deoarece s-a constatat ca papa bateria aiurea. Dar e ok ca pot bloca telefonul. Asta ma interesa cel mai tare. Eu il folosesc legat cu un smart watch gear 2 neo si nu se bloca telefonul decat in lipsa lui si de multe ori mai las telefonul pe masă și e binevoita aplicația.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk