Clicky

Jump to content

Discutii despre Samsung Galaxy S6 Edge

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Buna ziua! Si bine v-am gasit.Am o intrebare. Se merita ca sa fac schimb trecand de la iPhone 6 plus la S6 Edge? Ma refer ca si experienta de utilizare, ca diferente majore care ar fi intre ele exceptand sistemul de operare si designul.Daca este mai fiabil, se misca mai bine decat 6 plus, daca are laguri androidul, sau mai stiu eu. Nu ma pot hotara ce sa fac.. am cumparat iPhone-ul acum 2 luni dar ma atrage Edge-ul.M-am obisnuit de multi ani cu iPhone-ul, dar de cand cu iOS 9 parca nu ma mai atrage, desi il poti folosi foarte usor si pe post de tableta..Daca aveti bunavointa sa-mi explicati si de ce se merita si de ce nu schimbul. Apreciez! Multumesc frumos! :)

Aparent, pe Erwin l-a convins S6 Edge... Asta, sau doar voia un telefon gratis de la Orange. Inca ma intreb ce l-a determinat sa faca schimbarea. Poate ne raspunde printr-un articol sau post pe forum...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Se misca bine cel putin 1 an pana apare urmatorul flagship ;). Mai bine zis, pana la urmatorul update major..dupa cu fiecare update incepe sa scada performanta.

Si asta nu e doar la Samsung, e si la Apple, doar ca nu asa vizibil.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Hai ca m-am liniștit putin

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Da... si la mine se aude

Sa fie ceva defect sau e normal?

Edited by cristian.meleaca

Cred ca mi-am dat seama ce am primit la ultimul update... atunci cand am telefonul cu fata in jos pe masa si primesc mesaj sau apel... cand il intorc se aprinde automat ecranul si imi arata notificarile sub forma asta

post-12578-14443931131_thumb.png

Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...