Clicky

Jump to content

Inca o teapa marca Vodafone

fLu

Recommended Posts

Eu am avut un S3 trimis de 3 ori si l-au rezolvat fara probleme. Chiar si cand s-a bulit martorul ala de umiditate. Si sunt momente cand au pret mai bun decat Emag & co. De exemplu, acelasi S3  de care zicem, cu 32 GB, era la liber la pret apropiat (cativa lei) de S3 / 16 GB de la Emag. Idem cu N9 cand l-am luat sau Nexus-ul aparut in aceeasi perioada. Se intampla rar, dar se intampla.

• 3 weeks later...

La ce?

Sent from my LG G3

La tot ce ține de net , telefonie , tv , servicii sau relații cu clienți.Nu ca la vodafone unde îți răspunde la întrebări una adormita și care habar nu are ce face.Nu mai vorbesc de serviciile execrabile.Net 4G vodafone down 3Mbps upload 0,89 Mbps.

Trimis de pe al meu A1-810 folosind Tapatalk

Și crezi că așa este în general?
Alții se plâng de Orange....
Dacă ești așa de mulțumit de ei, este topic dedicat Orange și poți să descrii acolo mulțumirile tale ;)
Iată în link ce impotent este Vodafone...

http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/353-ce-viteze-de-navigare-prin-operator-mobil-avem/?p=112215

Sent from my LG G3

• 3 months later...

de curand tata a vrut sa isi inchida abonamentu si ce s-au gandit ei sa faca:

discutand discutand i-a facut o oferta gen:

nelimitat in retea

50 min nationale

1GB de net(care nu ii trebuie)

totul la 3euro si ceva

ce vreau sa scot in evidenta:

la minute nationale:

ori imi dai pana in 100 sau mai mult , ori lasa-ma asa cum am avut pana acum....alea 50 min..le consumi din 3 apeluri hotarate si trebuie sa stai cu grija sa nu depasesti.

Pe mine m-au sunat luna trecuta sa-mi ofere 8 GB net mobil (acum am 1,5 GB) cu reducerea roaming-ului de la 500 min la 300 min, cu cresterea abonamentului de la 25 € la 27 €, prelungind abonamentul cu un an, acesta din urma expirand in septembrie 2016. Am refuzat elegant. Astept luna august anul acesta sa obtin ceva pe retentie cu reducerea abonamentului. In cazul acceptarii ofertei facute acum pot spune ca as fi fost tepuit. :)

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk

Edited by LCM

Pai nu, teapa era de la tine personal, nu de la Vodafone. Eu am prelungit cu 2 GB si dupa 4 zile, oferta de prelungire se facuse 3 GB. Se cheama ca mi-a dat teapa Vodafone ? Nu, eu mi-am luat-o singur, ca puteam sa mai astept, nu a venit Vodafone sa-mi spuna "ia azi cu 2 GB, iti garantam ca nu vei putea lua cu 3 GB in urmatoarele zile".

Eu, prin a lua teapa de la operator, inteleg sa-mi vanda un telefon care nu e compatibil cu reteaua lor si sa-mi ascunda asta sau sa-mi promita marea cu sarea in materie de acoperire si ea sa nu fie, astea DUPA ce am semnat contractul. La contracte, unde am tot timpul din lume sa citesc toate conditiile, sa compar cu alte oferte ale lor sau ale concurentei, ce teapa e ? A, ca-mi ofera ceva ce eu n-am nevoie ? Asta nu e teapa. Asta e oferta, o accept sau nu. Pentru soacra-mea platesc 3 euro pe luna si are 4000 de minute, SMS nelimitat si 200 MB. Foloseste cam 10 minute pe luna si atat, ca o sunam noi. Se cheama ca am luat teapa pentru ca nu are nevoie decat de 10 minute pe luna ? Asta a fost oferta, am acceptat-o.