Clicky

Jump to content

Modificari abonamente RED

Feri

Recommended Posts

Nu, cu ungurii. Legat de cumpărat de acolo, nu toți au dual-sim, deci nu-i chiar așa mare prostie. Eu mi-am făcut calculele și ies mai ieftin așa decât cu roaming/zi, la ce consum se face pe RED-ul moștenitoarei, că ea bagă la greu străinătățuri.

Simultan cu rezilierea unui abonament al carui sim il foloseam intr-o alarma de apartament, mi-am prelungit abonamentul meu si al sotiei. Pentru sotie de la 10 euro am trecut la 8 euro si are 2 GB date incluse, fata de 1,25 GB cat avea inainte. Eu am ramas tot la 15 euro si am 6 GB date + nelimitat la viteza penibila dupa consumarea celor 6 GB. In plus fata de ce aveam inainte am 25 min/sms si 50 MB in roaming. Astea in roaming am impresia ca sunt lunar, nu zilnic, ca la @Innoxius. In contract nu scrie daca sunt lunare sau zilnice. Ma declar multumit. Prelungirea s-a facut pe 1 an. Mi s-a oferit si sa scad la un abonament de 10 euro cu 3 GB date, dar am zis sa am mai multe date la viteza rezonabila.

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

• 5 months later...

Vad ca ma asteapta vremuri grele. Tot traficul si toate minutele nelimitate valabile si in roaming.

https://www.vodafone.ro/business/firme-mici-si-mijlocii/voce-mobila/abonamente-business-profiles/abonamente-red/index.htm

Pentru "pă persoană fizică" inca nu vad noutati.

• 1 year later...

Si eu pot sa prelungesc abonamentul meu si al sotiei, voiam sa stiu cam ce ofera. Eu inca sunt pe cel de 15 euro cu 6 GB date incluse si nelimitat la viteza redusa dupa ce consum 6 GB.

Sent from my Lenovo TB-X704L using Tapatalk