Feri Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Chiar daca deja se discuta pe unele forumuri despre ultima "magarie" marca Vodafone Romania, iata azi am ajuns in fata faptului implinit, adica m-au sunat si pe mine ca sa imi aduca la cunostinta noile modificari la abonamentele RED. Ca si optiuni avem: -reducerea resurselor roaming -dublarea abonamentului (!!!!!!!!!) -reziliere contract(?????) In cazul meu, am: - un RED 25, cu 1.5 GB de trafic si 500 de minute => propunerea Vodafone este reducerea traficului la 300 MB, respectiv a minutelor la 100 (adica 1/5 din ce aveam) Cum mai am doar 2 luni de contract, am acceptat, vedem ce fac dupa terminarea perioadei de contract....probabil o retentie la sange.... Sincer am ramas cu un gust amar, atat pot spune doar....RUSINE VODAFONE !!! In captura de mai jos vedeti cum era defunctul abonament RED 25 ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Nu cred ca te pot obliga sa accepti. Nu stiu, poate Tudor ne poate lumina mai mult aici. Eu m-am prins de multa vreme ca nu aveau cum sa ofere nelimitatele alea doar de dragul utilizatorilor. Au costuri mari pe infrastructura si nu le face fata cat trafic se desfasoara. Adevarul e ca tactica a fost una de gherila la inceput, apoi au dat cu nucleara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyground Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Cu reducerea traficului, respectiv a minutelor nu s-a redus proportional si abonamentul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 Nu, pentru ca conform celor relatate de cei de la Vodafone costurile sunt prea mari cu roaming inclus....... Dar vad ca Vodafone Ungaria isi permite...... http://www.vodafone.hu/eng/phones-plans/pay-monthly-plans/red Nu cred ca te pot obliga sa accepti. Nu stiu, poate Tudor ne poate lumina mai mult aici. Eu m-am prins de multa vreme ca nu aveau cum sa ofere nelimitatele alea doar de dragul utilizatorilor. Au costuri mari pe infrastructura si nu le face fata cat trafic se desfasoara. Adevarul e ca tactica a fost una de gherila la inceput, apoi au dat cu nucleara Din pacate ai doar variantele descrise de mine...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 @Deio, nu erau nelimitate nici datele, nici minutele in roaming. Nu te pot obliga sa accepti, tocmai d-aia iti expun 3 optiuni: reducere beneficii, reziliere sau dublare pret. E ideal pentru cei care au luat telefon cu reducere de curand si acum pot rezilia contractul fara sa mai plateasca nimic Sent from my LG G3-D855 Innoxius and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Eu am o nelamurire. Mie mi s-a spus cand am intrebat despre Roaming pe Zi (nu inclus in RED, ci ala cu 4 euro / zi) ca pot folosi doar traficul de date din abonament. OK, acum, cand am RED 19 (la 15 euro retentia), cu 2 GB de date (dublul fata de RED 19 la data incheierii prelungirii), imi spune asa la Cost Control: 1 GB Optiune Internet pe Mobil, 750 MB Optiune Internet pe Mobil si 250 MB abonament. Adica, carevasazica, in abonament am doar 250 MB si restul sunt optiuni. Ma gandesc ca logic ar fi fost 1 GB abonament + 1 GB extra, ca doar am plecat de la RED 19, care avea 1 GB. Bun. Deci, Feri, tu cum ai cand suni la *123# ? Ai calup intreg sau tot asa, pe bucati? In alta ordine de idei, macar nu-mi consuma in ordinea Abonament apoi optiuni, ci invers. Asa macar, daca ies din tara in ultimele zile ale perioadei, macar am rezerva de folosit in Roaming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 La mine arată așa Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Niste nesimtiti astia de la VDF ... Asta inseamna ca cat de curand voi fi si eu sunat pentru asa ceva ? Si la mine traficul de net este impartit in 2 1,5gb atasat abonamentului ar restul de 1,5 gb nu stiu ce optiune combo de internet si eu as fi dorit sa fie cumulat totul si nu cu tot felul de prostii de genul oferta/promo//rahat pe tava/extra optiune.... dar cica nu este posibil acest lucru, ca optiunea de interenet sa poate fi pusa toata calup . nu inteleg de ce nici mort.....Si chiar azi prietena mea si-a prelungit abonamentul unde are si ea tot 3gb de internet si ii este impartit in 2 bucati, 2Gb + bonus 1gb .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 @fLu, daca n-ai roaming inclus in abonament, nu vei fi sunat. Cel putin nu inca, pana nu se gandesc sa taie si beneficiile nationale La fel arata si la mine, tot din doua bucati 2 GB ab + 1 GB extraoptiune. Se consuma prima oara extraoptiunea la mine. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Asta e la Termenii si Conditiile Generale pentru persoane juridice. Banui ca si la fizice e tot asa: 13. Modificări 13.1. Vodafone îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condițiile prezentului contract, informând de îndată Clientul despre aceste modificări. De asemenea, Clientul va fi informat de aceste modificări cu cel puțin 30 de zile înainte de operarea modificării. 13.2. În cazul modificării unilaterale a prezentului contract de către Vodafone, Clientul are dreptul de denunțare unilaterală a contractului, în baza unei notificări scrise, fără plata niciunor penalități sau despăgubiri. Notificarea scrisă va fi trimisă de Client, în termen de 30 zile de la primirea informațiilor de la Vodafone legate de modificarea unilaterală a contractului. Deci, se poate si la cei care au deja contract vechi. Se poate modifica orice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Pai cine a zis ca nu se poate modifica? Se poate, dar ai dreptul sa reziliezi in momentul in care Vodafone iti impune schimbari. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Au fost pareri si aici si pe SP ca VDF nu au voie sa modifice contractele in vigoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 Ba da, pot modifica. Puteam să reziliez astăzi, dar nu am vrut eu. Sunt sigur că voi prinde ceva avantajos și la bani mai putini. Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Parerile alea sunt emise de cei care nu citesc clauzele contractuale. Conditiile astea sunt cam standard in orice contract. Sent from my LG G3-D855 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Pana la urma s-a lamurit care-i treaba cu HBO GO? Se aplica si retroactiv sau numai la prelungiri si abonamente noi? Se taxeaza traficul din aplicatie sau nu? Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Am încercat să fac cont, dar din păcate Vodafone nu apare în lista cu operatorii.... Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Poate apare pe web. @Tudor, ne poti da mai multe detalii si rapunsuri? Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Vechii abonati nu vor beneficia de aceasta oferta din pacate .... tipic VDF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 A reaparut Roaming pe Zi in abonamentele RED. Maxim 10 zile pe luna si in alea nu tot ce ai in abonament. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Hai ca m-am lamurit. Traficul din aplicatia HBO GO nu e gratuit. Asta n-am aflat-o de pe site-ul Vodafone, ca ei prefera sa spuna ai nelimitat HBO GO si atat. Deci un mare fâs. HBO GO oricum aveam, daca era traficul gratis era ceva. Asa pot sa si-l pastreze. Sent from my LG G3-D855 Feri and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Era cam de asteptat Pe vremea cand aparuse Seenow de la Vodafone, am vrut o tableta Samsung Note 10 de la Vodafone. M-au prostit la cap ca e super, ca am trafic 5GB si ca am Seenow gratuit. Le-am spus ca sunt de acord, apoi am intrebat simplu: traficul in Seenow, unde se duce? Adica 5GB ii duc in 3-4 ore maxim, ce ne facem. Mi-au zis ca e inclus. Bineinteles ca nu i-am crezut pe cuvant si am cerut sa imi dea in scris si sa intrebe mai departe. Am plecat, fara abonament si tableta. Dupa 3-4 zile m-au sunat sa imi spuna ca traficul nu este inclus. Dezamagit, am refuzat oferta deschisa deja, spunand ca m-am razgandit si ca multumesc, dar nu, multumesc Nu am semnat nimic initial asa ca s-a destramat oferta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Sincer, după ultimele șmecherii de la Vodafone.....cred că voi migra la un abonament de 6 euro. Roamingul l-au "exterminat", iar pt convorbiri în rețea îmi ajung 4000 minute plus 250 naționale din care 100 sunt internaționale + 550 mb net. De sms nu discut deoarece nu prea folosesc. Am hbo de la UPC prin horizon, și dacă chiar vreau și Go.....că tot trebuie să renegociez contractul cu UPC..... Oricum după atâția ani la Vodafone, este pt prima oară când simt un dezgust față de ei. Și chestia asta o să-i coste....voi muta toate cele 4 numere în altă rețea. Probabil Vodafone Ungaria, că tot au lansat abonamente cu roaming...... Sent from my LG G3 Sp1tfire, berila_mz and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Bag de seama ca s-a dat drumul la vanat clienti pentru abonamente de net cu tableta . M-a sunat un reprezentant Vodafone sa imi vanda tableta cu net, ca sunt cel mai fidel client al lor. I-am zis ca imi voi face abonament cand vor aduce o galeata de semnal si la casa de la tara, sa nu mai fiu nevoit sa joc rolul lui Tarzan prin cires, ca sa dau un telefon sau sa verific un mail. Mi-a zis ca ca daca e casa de vacanta, in concediu oricum ar trebui sa am telefoanele si tabletele inchise. Good excuse Sent from my LG G3-D855 Innoxius, Scootch98, Alpe d'Huez and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Ai cirese ? Vreu si eu. Rosii ca Vodafone, nu ? Oferta ce, cat, cum ? Alpe d'Huez and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Nu l-am ascultat. Galaxy Tab S + abonament cu 5 GB net. Restul mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta. Sent from my LG G3-D855 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts