Kali Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Da... Dar pe lângă poze, doar videoclip uri 😉 Sent from my SM-N910C using Tapatalk Asta e... Vine iarna mi s-au bruiat merele. Trimit de la următoarea de pe zăpadă â„ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 @kali Ai uitat să ne inviti la masă..... Măcar eu și stimabilul admin de bloc.... Așa ca intre ardeleni Sent from my LG G3 Innoxius and Kali 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Păi onor Domniile Voastre.... Cândva când va veni caldura organizați ceva adunare... Sent from my SM-N910C using Tapatalk Feri and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Mulțumim de invitație Când ajung pe la Sovata, fi sigur că te contactez Sent from my LG G3 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ca tot e lumea revoltata prin Oradea legat de pozele patrate pedro2767 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ce e aia, fudulii de curcan? Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Fructe. De mare. N-am înțeles de ce le zice așa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ahaha, glumeam desigur, mie imi plac fructele de mare in salata, gata preparate, imi aduce cumnata-meo din 'talia, merg cu vodka si whiskey. Pentru unii sunt legume si ca atat vocabular au avut cand le-au denumit. Sent from my iPlaca using Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 Ervin n.a mai venit cu rețeta aia de aluat de pizza asa ca am facut aluatul ca la lucru, da va jur ca acasa pizza iese de șaispe ori mai buna decât aia din pizzerii.. Tip: Daca pizza e cu ciuperci, a se pune ciupercile peste cascaval, înainte de sunca. Alpe d'Huez, Innoxius, Scootch98 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Și rețeta? Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 Pt 3 pizza de 30: Sfert de cub de drojdie,500gr faină,250ml apa,juma de lingura de sare,juma de zahar,ulei (de preferat de măsline) se pune in amestecu de apa+sate+zahar+drojdie pana se face o bula mare de ulei cam de.o palma. Se frământă bine si se lasa 10 minute sa se odihnească, de preferat sa faceti cu apa rece. Dupa ce s.a potolit, faceti buline de ~300gr si le bagati in pungi de unica folosinta,fiti siguri ca nu face contact cu aerul si le băgati la frigider in pungi. Dupa minim 1 ora jumate de stat la rece se ia bulina si se întinde. Grija mare ca nu se poate intinde cu mâna cum e la aluatul clasic, ori întindeti in aer (cea mai buna varianta) ori cu sucitoarea (cea mai proasta varianta). Si va puneti tot ce vreti. Tata e mai smecher si a cerut si pept de pui si brânză de burduf.. Innoxius, Gastarbeiter, Feri and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Rulada de porc umpluta cu organe de curcan Ingrediente: ceafa de porc fara os 3 inimi de curcan 1 pipota de curcan 1 tartita de curcan (sau jumatate daca e mare) 2 plicuri condimente pentru friptura (cele din imagine sunt foarte bune pentru ca nu sunt maruntite tare) 1 ceapa rosie 1 capatana de usturoi untura de porc 1-2 oua (cat cere umplutura pentru a se lega) 1 legatura de frunze de patrunjel vin ulei de masline apa Se despica si se bate carnea. Se presara un plic de condimente pe partea care va fi la interior. Nu se pune si la exterior, pentru a nu se arde. Se impatureste si se lasa la rece "sa se odihneasca", cam 1 ora. Pentru umplutura, se toaca marunt ceapa si se caleste pe jumatate in untura. Puneti putina untura, doar cat e nevoie, pentru ca tartita va lasa si ea destul de multa untura. Organele se toaca cu cutitul si se calesc si ele in untura cu ceapa, pana scade apa. Se pune usturoiul pisat si al doilea plic de condimente si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se pune patrunjelul tocat marunt si oul. Se formeaza umplutura, amestecand bine cu mana. Se scoate carnea si se formeaza prin coasere un tub, in care se baga umplutura. Nu coaseti tot tubul, pentru ca va fi greu sa impingeti umplutura pana in capat. Se coase o portiune cat palma, se baga umplutura in tubul format si tot asa pana la capat. Se unge tava cu ulei de masline (din nou, nu mult, pentru ca totul va lasa grasime in plus). Se pune rulada, se intoarce pe partea cealalta ca sa se unga bine cu ulei Se pune apa. Se baga la cuptor. Se mai completeaza, daca e nevoie, cu apa. Oricum, toata rulada va mai lasa apa. La jumatatea perioadei de coacere, se intoarce pe partea cealalta. Din cand in cand, se pune din tava zeama cu grasimile formata peste rulada. Cand e aproape gata, se pune vin si se mai toarna in continuare peste rulada. Cand e gata, se scoate din lichidul acela, pentru a ramane crusta formata, sa nu se inmoaie. Cu ce a ramas in tava se poate face un sos cu un pic de faina, cat sa-l ingroase. Cand cos rulada, in capete pun cate un chibrit fara gamalie si leg capetele de ele, pentru a nu se trage inauntru. MMarius, Gastarbeiter, Alpe d'Huez and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Nevasta. O chem sa se uite la ce am postat., fara sa-i spun ca e postarea mea. "Ia uite, tava ca a ta, aia de-ai luat-o din Lidl. Si uite, inca una de sticla, e ca aia din frigider, cu rulada ta" Gastarbeiter and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Bai, dar nu mai gasesti in orasul asta o salata. Romaneasca, ungureasca sau sarbeasca, de care-o fi. Numai iarba din aia de-i zice rucola, mama lor de UE. Sp1tfire 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted January 16, 2016 Author Report Share Posted January 16, 2016 Rosii cherry, rucolla, ulei de măsline, vită, gorgonzola, cascaval, parmezan si putina sare..cea mai buna salata.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Nu contest, dar e cam greu să o bagi între două felii de pâine, care mai au un salam și niște cașcaval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Sent from my SM-N910C using Tapatalk Szilárd Ervin Szőgyenyi, Alpe d'Huez, pedro2767 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro2767 Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Snitel cu pesmet negru si sos cu ceapa : Ardei prajiti la gratar, pusi pe urma in otet cu ulei de masline: Ciuperci +cartofi fierti si prajiti putin+ardei copti la gratar +putin busuioc : Ciuperci facute la tigaie cu ulei de masline si parmezan: Vinete la gratar : Portie : Alpe d'Huez, Sp1tfire, Feri and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Sent from my SM-N910C using Tapatalk pedro2767, Sp1tfire, Innoxius and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Cu cireșe amărui. pedro2767, Innoxius, Sp1tfire and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Nu se vad. Feri, Alpe d'Huez and Sp1tfire 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Dulceață de cireșe nonSchengen. Acum să nu spuneți că nu vedeți cireșul. candrei, Feri and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Ä‚sta este forum de telefoane sau mâncare? Sent from my LG G3 Alpe d'Huez, Innoxius and Kali 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Adevărul e că mâncarea, bancurile și off-topicul sunt mai interesante decât telefoanele și tabletele Kali, Feri, Alpe d'Huez and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Deci, trebuie să recomand lui @Erwin să deschidă un forum dedicat Sent from my LG G3 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.