Clicky

Jump to content

Off Topic V2

Innoxius

Recommended Posts

Lol, eu am 8 absente da parca vad ca pana la sfarsit adun 11 si îmi scade nota la purtare.

Aia cu dentistu o sa o încerc, restu nu-s valabile, ii suna pe părinți ca sa fie sigur..

Eu am 7 ore luni...ne-a mutat ora de sport , ma gandesc sa nu ma duc prima ora , la sport. E enervant sa sari la groapa cu nisip , pici prin nisip si dupa sa stai 6 ore asa...

Altceva cand e ultima , sti ca te duci acasa sa faci baie , dar si atunci e prost ca daca e frig si pleci transpirat racesti... Cred ca ma straduiesc sa-mi iau scutire la sport anul viitor.

Ce oameni..faceți ma sport, e cea mai făină "materie ".

E singurul lucru care va ajuta cu adevărat..

Băgați si voi un tenis ,un fotbal, un volei.. Revoltati-va..

Da , alearga tu o jumatate de ora prin soare la 35 de grade , 10 minute la groapa cu nisip si dupa fotbal 10 minute + ca jucam fotbal doar 5-8 ore pe semestrul 2 , in rest doar baschet.

#seopreștemaneaua

#sunetdevuvuzelă

"ari cinsti nașu mari măăă ?!?!?!"

"ari bhaaaaaaaaaaaaa !!!"

#sunetdevuvuzelă #sunetdevuvuzelă

#adevăraaaaaaaaaat

#începemanelele

În noaptea asta dorm cu geamul închis, sub pat cu perna pe cap. :))

Mai scoci mai, si cum ai vrea sa scoți toxinele din corp?

Se zice ca trb sa mănânci ca sa ai după ce bea apa... Așa si cu sportu, trb sa faci ceva mișcare ca sa aibă rost duș-ul ala..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pt cine apreciază o plasmă.....de calitate. Prețul este Coca...vorba lui @Deio :)

Vă las să ghiciți marca și calitatea.....

uploadfromtaptalk1433537499616.jpg

Sent from my LG G3

Plasmă în douămiicinșpe? De ce?

trimis cu eforturi dupe tabloul nevestii

Nu stie vreunul dintre voi sa mi scrie reactia de transformare a glucozei din structura aciclică in structură ciclică? Stiu doar ca e reactie de aditie a gruparilor hidroxil de la Carbonii 4 si 5 la gruparea Carbonil.

Dada, o sa-mi fac o linie de huse pentru telefoane din policarbonat, voi revolitiona modul in care ne protejam telefoanele😄😄😛

Plasmă în douămiicinșpe? De ce?

Da ;)

Prefer calitatea plasmei la imagine. Am în casă și plasmă și LCD led.

Sent from my LG G3

Mai scoci mai, si cum ai vrea sa scoți toxinele din corp?

Se zice ca trb sa mănânci ca sa ai după ce bea apa... Așa si cu sportu, trb sa faci ceva mișcare ca sa aibă rost duș-ul ala..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Era vorba de prof...ne-am eugat de el sa jucam si noi direct baschet/fotbal fara incalzire si nu ne-a lasat...

Imi comand wireless charger pentru... Dispozitive generale.

DigiYes® USB POWERQI Qi Wireless Charger for Nokia LG HTC Samsung (Black(no alarm buzzer one USB cable)) https://www.amazon.co.uk/dp/B00J02TZE6/ref=cm_sw_r_awd_851Cvb294TY1T

Și...

XCSOURCE Universal QI Wireless Charging Receiver film for micro-USB Android Mobile BC318 https://www.amazon.co.uk/dp/B00KRZTH1Q/ref=cm_sw_r_awd_361CvbCSWGY1C

După ce am văzut...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use