Scootch98 Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Abia astept sa il plimb prin oras..caine de 30 kg.. Si nu l-am scos afara din curte de vreo 5-6 ani. Alearga dupa vrabii , soareci , broaste ..a prins si doua cartite , le-am gasit moarte in curte. Nu stiu cum va reactiona la pisicile de prin zona. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Liviu Roşca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 45 50 de kg este al unui prieten Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk. Liviu Roşca and Andrei P. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Asta te și violează după ce te pune sa te musti singur. ) Sent from my V370 using Tapatalk soare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Al meu s-a bucurat de o vecina de 17 ani acum vreo 5-6 ani..aveam si o filmare...avea cracii lungi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Poza si cu al meu . Si ce are la laba ... L.E. era legat pentru ca deschisesem portile , e liber toata curtea de obicei.. P.S. acum ca-l vad mai bine...cred ca are mai mult de 30 kg . Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Nu că aș fi avut o imagine prea bună despre unii concetățeni dar limita prostiei cunoscute de mine tocmai și-a depășit nivelul stabilit de cei care țineau partea teroriștilor care au atacat redacția Charlie Hebdo. Sunt curios câți dintre ei înjurau printre dinți și taste țările Vestice când puneau "bariere" imigranților Români și Bulgari iar acum resping niște amărâți care n-au plecat din țara lor ca să cumpere ultimul iPhone la copil ci și-au abandonat casele ca să inceapă o viață nouă undeva unde nu "dormi" cu frica de a nu te mai trezi dimineața următoare sau de a nu-ți mai vedea copilul viu... Așa funcționează planeta asta, dacă nu ți-e bine undeva faci tot posibilul să pleci. Valabil și la oameni și la animale dar totuși prea complicat pentru niște creiere înfundate de măruță cu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Madăr... vorba unui clasic în viață. Nu mai este ferry spre Israel. candrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Am o problema..daca tot suntem pe off topic.... Ma doare rau o ureche si e infundata. A mai avut cineva problema asta? J**oasa de doctora de familie e la 30 km distanta si n-am cu ce sa ajung azi. Cum s-o desfund? M-am trezit la 3 si n-am mai putut sa dorm..am dormit acum o ora.. L.E. am gasit ceva... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Ce? Cred că făcuși otită. Eu am pus picături de Mulein Oil. Scootch98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Pai cred c-am facut...ieri prin pestera era curent , dupa peste o ora eram in piscina si m-am udat si la cap , a intrat si prin urechi. O sa iau ibuprofen si mai tarziu ma duc sa iau ceva picaturi de Mulein sau Ottocalm.. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeRoDiNaMiC Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 S-a format un dop de ceara, i-a trimitere de la medicul de familie si mergi la ORL, dureaza putin si ai scapat Trimis de pe HTC M8 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Nu pot sa ajung pana acolo. Nu azi. N-am masina...merg sa-mi iau picaturi acum... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Nu, inseamna ca s-a deschis dosarul penal si acum se strang hartiile in el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Done Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Să nu spui că ai dat 1 leu pe el că tot atât te despăgubește... Merge trecută printr-un editor factura cu un preț decent, asta dacă cer factură sau ceva. Salut Băieți! Știți că fetei mele i-a fost furat în urmă cu 2 săptămâni un telefon Samsung galaxy S4. A primit citație azi acasă să meargă la poliție în calitate de parte vătămată în dosar penal. Asta înseamnă că poliția a găsit făptașul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Sa ne ti la curent Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeRoDiNaMiC Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Poi a depus plangere? Trimis de pe HTC M8 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeRoDiNaMiC Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 O sa dureze mult, Politia trebuie sa faca adresa catre un operator autorizat pentru depistarea acelui telefo. E nevoie de factura, garantie, si acordul magazinului de unde a fost achizitionat Trimis de pe HTC M8 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Nu cred ca valoarea lui de despagubire e valoarea din factura. Daca in factura scrie 40.000 de euro ? Sau il primesc cadou. Sau la un concurs. Faptul ca eu l-am cumparat la reducere, valoarea lui nu e 1 leu. E la fel ca la masini. Daca cumpar masina cu 100 de lei (eu cu atat am cumparat-o), valoarea de asigurare se ia dintr-un catalog al asiguratorului. In caz de dauna totala sau furt nu ma despagubeste cu 100 de lei, ci cu valoarea la care a fost asigurata. Parerea mea de injiner. candrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Mi-am dat și eu cu părerea, important e să se termine cu bine. Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Madăr... vorba unui clasic în viață. Nu mai este ferry spre Israel. Disclaimer: postarea mea de mai sus nu are nici o legatura, de nici un fel, cu postarea lui Liviu legata de sirieni. Acum am vazut ca e imediat dupa si, data fiind apropierea geografica, pare ca e un raspuns la misto. Chiar vreau sa ajung in Israel altfel decat cu avionul, dar cred ca singura sansa e cu un tanc si inconjurat de o divizie de ninja. Google Maps e dragut si nici nu-mi da traseu prin Turcia - Siria - Liban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=773195099468742&id=711896492265270&_rdr Nu pot intelege cum in loc sa se revolte , "credinciosii" scot mai multi bani din buzunar . Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Preafericirea cu preadărnicie se ține. Înalți prelați gen =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Ahahaha , era romanca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Mi-a placut intrebare daca soferul vorbeste romaneste. Bine ca n-au inceput o discutie despre fotbal, ca iar se inflamau ambasadele si "jurnalistii" Scootch98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Mie mi-a placut ca era o romanca in Budapesta incercand sa vorbeasca romana si cand a vazut ca nu stie romana , a inceput sa vorbeasca engleza la perfectie . Nu se numeste degeaba FAKE taxi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts