Clicky

Jump to content

Discuții Oneplus Two

Andrei P.

Recommended Posts

1 RAM in plus il face 2016 flagship killer? Au si chinezarii mai ieftine 4 RAM sau chiar si Asus Zenfone 2. Procesorul ala DryCooker sigur nu-l ajuta sa fie un flagship. Samsung a lasat pretul oficial al S6 la 600 de euro. Pana devine OnePlus 2 disponibil, deja o sa gasesti S6 pe la 2200. Cat de mult nu-mi mai place mie Samsung, parca tot l-as prefera in locul lui OnePlus 2.

Sent from my LG G3-D855

Bine , n-am spus ca e flagship killer , cum se lauda ei , dar nu e nici cel mai slab telefon si un gb de ram face diferenta. Ai dreptate cu sistemul de invitatii. Si sincer , decat sa cumpar o chinezarie cam la acelasi pret(meizu , xiaomi) , chit ca te spioneaza(xiaomi) , mai bine OnePlus. In comparatie cu s6 , recunosc si eu as alege s6 , daca ar fi la acelasi pret...dar nu prea cred ca scade asa rapid.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk

1 RAM in plus il face 2016 flagship killer? Au si chinezarii mai ieftine 4 RAM sau chiar si Asus Zenfone 2. Procesorul ala DryCooker sigur nu-l ajuta sa fie un flagship. Samsung a lasat pretul oficial al S6 la 600 de euro. Pana devine OnePlus 2 disponibil, deja o sa gasesti S6 pe la 2200. Cat de mult nu-mi mai place mie Samsung, parca tot l-as prefera in locul lui OnePlus 2.

Sent from my LG G3-D855

Propun sa așteptăm primele review-uri. Am văzut niște articole despre Snapdragon 810 V2 care ar mai spăla din păcate. One Plus nu-și permite să facă niciun pas greșit acum, deci e foarte posibil sa fi rezolvat problema cu încălzirea. La cât de slaba e bateria pe S6, mai curând aș aștepta să apară următorul Nexus. Nici OPO 2 și nici S6 nu mai sunt așa grozave în momentul de față.

Am zis ca as prefera S6 in dauna lui OnePlus 2. Nu-mi face niciunul din ele cu ochiul. Presupun ca abia in 2016 voi face o posibila achizitie de telefon nou. Revizia aia a doua a procesorului e pe Z3+ si Z4, despre care stim sigur ca "ard" Daca nu i-au facut underlclock si throttle la greu, nu vad cum ar putea rula la temperaturi mai joase.

Sent from my LG G3-D855

Nu prea se merita, iesi mai scump ca varianta de 64 GB de pe site-ul oficial, pentru ca platesti taxe de import si TVA. OnePlus livreaza din Europa.

Sent from my LG G3-D855