Clicky

Jump to content

Discuții Oneplus Two

Andrei P.

Recommended Posts

Salutare, se pare ca Oneplus se pregătește pentru ceva "ce ar zgudui industria" pe 1 iunie. Un teaser a apărut pe internet în care oneplus spune "time to change". Sa fie oneplus two? Majoritatea cred ca Oneplus va lansa luni, întâi iunie al doilea smartphone din portofoliul lor, succesorul lui Oneplus one, un telefon foarte îndrăgit de majoritatea pasionaților, dar care a fost foarte greu de cumpărat din cauza sistemului de invitații. Zvonurile spun ca OPT va avea un ecran similar predecesorului său atât ca dimensiune cat și rezoluție, rămânând la un display IPS de 5.5" cu rezoluție Full HD. Deasemenea se zvonește ca noul telefon al companiei Oneplus va avea un snapdragon 810 SoC, 3gb ram, o baterie de 3200 mAh și o cameră de 13Mp cu OIS.

Toate aceste specificații suna foarte bine și se zvonește ca telefonul va fi disponibil în versiuni de 32 și 64Gb, prețul fiind de 400 respectiv 450 de dolari.

Bineînțeles acestea sunt doar zvonuri. Ce v-ați dori de la noul Oneplus Two? Sunteți interesați de noul telefon al companiei Oneplus?

Ei bine eu sunt și mi-aș dori sa nu aibă probleme predecesorului său și sa se renunțe la sistemul de invitații. Prețul mi se pare bun, având în vedere ca Samsung și HTC au pus preturi de 700 de dolari pentru flagship-urile lor. uploadfromtaptalk1432744470981.jpg

Guest Deio

Daca vrei sa stii noutati despre One Plus 2 sau Two, cauta despre Oppo Find 9.

Ramasitele nevandute de Find, vor fi luate la pila si transformate in Opo 2.  :))

• 1 month later...

Vad că nu se discuta pe aici. Am fost la mare și nu am avut timp sa va întreb ce credeți despre device.

Ce părere aveți despre lipsa nfc? Eu nu l-am folosit niciodată, dar nu mi se pare normal sa nu aibă asa ceva un smartphone în anul 2015.

Bateria se încarcă relativ greu, aproximativ 2-3 ore,ceea ce mi se pare cam mult. Dacă tine toată ziua bateria nu mi-aș face probleme.

Lipsa wireles charging nu mi se pare ca ar fi o problemă mare.

Aici aveți și toate wallpaper-urile din oxygen os.

https://mega.nz/#!510BAajZ!p2duDy4kMWKjywDlZB3i_E9Pg7JrRrd7bYUi2NcVs74

E cum sa nu fie :P E "2016 Flagship Killer", dar nu au specificat care flagship? :)) Flagship inseamna nava amiral. Poate fi si USS Enterprise :P

Imi place cat de siguri sunt pe ei. Abia suntem la jumatatea lui 2015 si ei considera ca produsul lor este "ucigas" al oricarui produs nelansat pana in 2016, habar nu au ce produse scoate concurenta, dar afirma cu indrazneala ca produsul lor "ucide tot ce misca". Cine stie ce se lanseaza in 2016? :huh:

Poate sa fie vrajeala maxima doar ca sa intretina hype-ul. May or may not be better lasa de inteles ca poate sa scoata orice telefon, nu neaparat ceva superior lui OnePlus 2.

Sent from my LG G3-D855

Tot ce-i posibil, însă tipul ăsta nu umblă cu jumătăți de măsură, la un moment dat face afirmația că în 5 ani de zile vor rămâne doar 3 producători: Apple, Samsung și ...OnePlus.

Nu știu dacă trebuie crezut sau trimis mai degrabă la nebuni. Aici tot interviul:

http://www.usatoday.com/story/tech/2015/08/02/oneplus-carl-pei-interview/30947799/

Trimis de pe Marte

Dupa cum a fost primit OnePlus 2, n-as zice ca e indreptatit sa creada asta. Trebuie sa schimbe multe in modelul lor de business, ca sa ramana pe linia de plutire. Nu stiu cat va costa varianta de 64 GB a OnePlus2 in Europa, dar probabil se va duce la 450 de euro sau poate mai sus. Deja la banii astia ai si alte optiuni, nemaivorbind de un flagship subventionat cu abonament. Eu nu cred ca va avea acelasi impact ca primul lor telefon.

Sent from my LG G3-D855

Nu prea cred , au livrare "oficiala" in Romania , fara prea multe batai de cap.

Si la pretul de $400 gasesti doar mid-range-uri , s6 , note 4/5 , Htc One m9+ sau altele sunt deja la pret dublu...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nu prea cred , au livrare "oficiala" in Romania , fara prea multe batai de cap.

Si la pretul de $400 gasesti doar mid-range-uri , s6 , note 4/5 , Htc One m9+ sau altele sunt deja la pret dublu...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ce nu prea crezi? Scrie pe site-ul lor oficial: starting from 339 euros pentru varianta de 16 GB. Varianta de 64 GB sare sigur de 400 de euro. Deja la banii astia sunt in alta liga. OnePlus2 e tot un midranger, nu e flagship.

Sent from my LG G3-D855

4gb ram , s810 , cum nu e flagship? Nici S6 n-are 4gb ram. Daca suporta toate aplicatiile din play (invlusiv jocuri) pe detalii maxime , e flagship.

Stiu ca ai o parere proasta despre s810 , dar chiar daca se incalzeste , e performant. Si asta ar fi o discutie asemanatoare cu AMD vs Intel , e subiectiv. Eu il consider flagship si nu sunt dezamagit de ce vad...cu toate "neajunsurile".

Adica ori alegi temperaturi mari si performanta , ori temperaturi mai mici cu performanta mai scazuta. In orice caz si s801 meu se incalzeste de nu nu pot tine telefonul in mana. Azi am flash-uit un kernel si am ridicat procesorul de la 2.3(cred) la 2.7. Frigea cam ca S810 pe HTC One M9 ;).

De pret , eu zic ca e chiar ok. Au spus ca nu sare de €450 si un LG G4 de exemplu(sa zicem , printre cele mai ieftine flagshipuri) costa ~€500 varianta cu 16 gb memorie.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk