Vicentiu Gabriel Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Am telefonul (ALLVIEW P5 QUAD) de aproximativ 17 luni si acum il am in service pentru a 3 a oara. Prima defectiune a fost mufa de incarcare si a cazut functia smart si bateria nu tinea nici macar 6 ore. A doua oara numai aveam semnal pe nici o cartela. Acum pentru a 3 a oara numai aveam semnal pe cele 2 sim-uri si l-am trimis la reparat . Am incercat sa iau legatura cu cei din conducerea firmei dar fara nici un rezultat . Am vrut inlocuirea telefonului dar nu se poate. Avand in vedere legislatia foarte lejera din tara noastra , am ajus sa fim bataia de joc a unor companii , care au niste produse cu un grad mare de defectare (nefiabile). Am luat legatura cu cei de la ANPC si cu greu ai sanse de izbanda cu ei . Un sfat , FERITI-VA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Te rog sa ne dai mai multe detalii! De exemplu raspunsul celor din service legat de solicitarea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Nu e nevoie sa postezi acelasi lucru in mai multe locuri. Vad in ultima vreme un apetit deosebit pentru copy/paste. Se inchide. Si se continua aici, unde a postat prima oara http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/3429-probleme-cu-produse-allview-trimise-in-service/page-13?p=101850&do=findComment&comment=101850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts