Clicky

Jump to content

Orange Garantie HTC One M8


LoCKEd

Recommended Posts

Salutare. Pe data de 28 martie am avut telefonul meu un HTC One M8 in garantie la Orange in jur de 6-7 zile a durat. Am avut o problema cu ecranul, imi aparea o pata curcubeu. L-am primit reparat... Acum 2 zile cand intram in camera sa fac o poze vibra foarte tare camera si se vedea blurat, iar difuzorul de jos incepea sa se dezlipleasca. Astazi l-am lasat in magazin pentru a fii reparat. Am sanse oare sa mi-l schimbe cu unul nou ?

Link to comment
Share on other sites

Modulul de cameră se schimbă ușor. Ce ai pățit tu am întâlnit si eu la un telefon acum câțiva ani, practic în jurul camerei sunt 2 magneți naturali iar pe grupul mobil de lentile sunt unul sau 2 electromagneți care își schimbă polaritatea pentru a deplasa grupul de lentile mobile pentru focus. La tine ori s-au demagnetizat magneții naturali sau și-au inversat polii ori s-au deplasat. Camera intră într-un "focus loop" încercând să contracareze magneții defecți.

Deci problema e la modulul de cameră care se schimbă în câteva secunde, nu sunt șanse mari să ți-l schimbe cu totul pentru asta. Totuși, sperăm. :D

Link to comment
Share on other sites

Puteai sa le spui ca vrei sa iti fie schimbat si ca altfel apelezi la ANPC. Eu am luat un Note 4 de la Vodafone, a doua zi am fost la ei si le am aratat o problema la ecran si ca avea o pata roz care se vedea pe alb cand incercai sa fotografiezi.. l am luat joi seara, vineri dimineata am fost la ei... am semnat ceva  si mi au spus sa vin marti cu el ca mi.l schimba.. si nu l am lasat la ei, l am folosit pe ala pana marti si dupa am primit pe cel nou.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use