Clicky

Jump to content

Probleme de soft sau de retea Galaxy S6

ciummex

Recommended Posts

• 1 month later...

Salut , am si eu luat de la orange un s6 si probleme blana ,cand sant pe 4G nu pot efectua apeluri ,daca sant sunat imi trece pe 3G si primesc apelul..daca il setez pe 3 g merge perfect.mi-au spus sa il las pe 3G ,dar nu platesc abonament de 30 euro sa folosesc 3G ,ptr. ca eu nu sant gasca si daca nu rezolva au 2 optiuni imi dau alt telefon sa mearga sau rezilierea contractului.Zona Timis,Lugoj ori terminalul samsung e problema in voce 4g sau de la ei .....revin cu detalii ,cand voi avea noutati. :ph34r:

Din câte știu, la Vodafone chiar dacă ai 4G convorbirile se fac în 3G. Doar internetul mobil merge pe 4G.

Pe ce rețea ești?

Sent from my LG G3

Din câte știu, la Vodafone chiar dacă ai 4G convorbirile se fac în 3G. Doar internetul mobil merge pe 4G.

Pe ce rețea ești?

Sent from my LG G3

Probabil orange daca telefonul e luat de la orange :-?? Ideea e ca toate telefoanele fac tranzitia automata de la 4g la 3g si invers pentru ca momentan la noi in tara nu au implementat volte

Sent from my D5803 using Tapatalk

• 1 month later...

Deci am si eu un S6 de 4 zile de la Orange iar cand trec pe 4G am doar o linie la semnal (acasa) iar cand trec la 3G am full. De ce ? Mi se si descarca bateria peste noapte foarte repede din cauza semnalului.

Am promis ca vin cu noutati ! Si gata cu problemele :)) Am trimis tel la Samsung ( ESD (Electronics Support Division), Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7, corp j, sector 6, Bucuresti.) .Foarte prompti intr-o zi lau facut. Mai exact soft custom Samsung ..Se pare ca softul de la Orange are probleme majore.PS: Dupa resoftare nu mai este codat in retea :) 

Deci am si eu un S6 de 4 zile de la Orange iar cand trec pe 4G am doar o linie la semnal (acasa) iar cand trec la 3G am full. De ce ? Mi se si descarca bateria peste noapte foarte repede din cauza semnalului.

Da Ptr. ca , datele sant 4 g si semnalul pe 3G/4G in functie de orase si operator.Este posibil sa nu ai semnal de voce dar sa ai internet .Si daca tot dormi noaptea inchide datele si gata.Sfatul meu este sa schimbi softul la samsung direct cu unul custom fara app orange ,volte,hd voice etc.

• 3 weeks later...

Ai incercat un restart la telefon ? ...daca nu isi revine cu un restart incearca din setari > retele mobile>mod retea>treci pe WCDMA/GSM  si pe urma treci inapoi pe modul LTE/WCDMA/GSM .

Daca se incapatineaza si mai face figuri ,trebuie sa incerci : wipe data/factory reset...daca nici asa nu esti multumit de rezultat mai poti sa incerci sa pui un alt Rom cu ODIN ...si daca , dupa toate aceste incercari  tot mai face figuri ...atunci se poate sa fie un defect hardware si in acest caz...service.

Succes.

Trece de pe LTE pe 3G in acelasi loc sau mutandu-te? Ca nu peste tot e posibil sa ai 4G. Si eu in casa am 3G si daca plec 2 stradute mai incolo am 4G. Daca ai si LTE.. ori e problema de la retea ori de la soft. Daca era hardware nu aveai deloc 4G

Ai incercat un restart la telefon ? ...daca nu isi revine cu un restart incearca din setari > retele mobile>mod retea>treci pe WCDMA/GSM si pe urma treci inapoi pe modul LTE/WCDMA/GSM .

Daca se incapatineaza si mai face figuri ,trebuie sa incerci : wipe data/factory reset...daca nici asa nu esti multumit de rezultat mai poti sa incerci sa pui un alt Rom cu ODIN ...si daca , dupa toate aceste incercari tot mai face figuri ...atunci se poate sa fie un defect hardware si in acest caz...service.

Succes.

Salut si mulțumesc pentru sfaturi.Restart si metoda setarii automate a retelelor de pe lte pe gsm si invers am incercat-o.

Nu am incercat varianta cu factory reset.....O voi incerca cand ajung acasa asta seara.Sper sa-si revina caci in chestiuni de software nu ma bag la android.

Voi reveni cu informatii.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Trece de pe LTE pe 3G in acelasi loc sau mutandu-te? Ca nu peste tot e posibil sa ai 4G. Si eu in casa am 3G si daca plec 2 stradute mai incolo am 4G. Daca ai si LTE.. ori e problema de la retea ori de la soft. Daca era hardware nu aveai deloc 4G

Nu,Razvan,nu m-ai inteles.

Aveam telefonul setat sa-si aleaga singur reteaua intre LTE si gsm.Daca ajungeam acasa unde nu aveam retea LTE nu trecea singur pe gsm si ramaneam fara semnal,si asta de câteva zile....

Edited by adrian1176

In ce retea esti? Incearca sa mai selectezi inca odata de la retele mobile reteaua. Daca nu cand esti acasa seteaza 3G/2G, dar daca ramai fara semnal deloc.. atunci e grav. daca ai 1linie inseamna ca e de la retea. Eu patesc la Telekom si in Bucuresti sa am 4G cica si semnal 1 linie.

In ce retea esti? Incearca sa mai selectezi inca odata de la retele mobile reteaua. Daca nu cand esti acasa seteaza 3G/2G, dar daca ramai fara semnal deloc.. atunci e grav. daca ai 1linie inseamna ca e de la retea. Eu patesc la Telekom si in Bucuresti sa am 4G cica si semnal 1 linie.

Sunt în orange.Pai când ajung acasă trebuie sa selectez manual 3g pentru ca neavând LTE și nemaitrecand singur pe 3g rămân fără semnal.

Sunt în orange.Pai când ajung acasă trebuie sa selectez manual 3g pentru ca neavând LTE și nemaitrecand singur pe 3g rămân fără semnal.

Când ajung acasă și selectez 3g am semnal full.

Problema e ca nu mai trece automat de pe LTE pe 3g și invers.Trebuie sa o fac manual.

Salut si mulțumesc pentru sfaturi.Restart si metoda setarii automate a retelelor de pe lte pe gsm si invers am incercat-o.

Nu am incercat varianta cu factory reset.....O voi incerca cand ajung acasa asta seara.Sper sa-si revina caci in chestiuni de software nu ma bag la android.

Voi reveni cu informatii.

Nu,Razvan,nu m-ai inteles.

Aveam telefonul setat sa-si aleaga singur reteaua intre LTE si gsm.Daca ajungeam acasa unde nu aveam retea LTE nu trecea singur pe gsm si ramaneam fara semnal,si asta de câteva zile....

Am dat și factori reset......Problema persista.

Oare sa pot rezolva cu un customizat rom?

Mi-ai putea recomanda unul?

Ma pun pe studiat,ridic mânecile și ma bag!;)

Eu zic sa inlocuiesti cartela sim, poate e defecta. Incearca sa bagi sim-ul unei rude sau al unui prieten in telefon si vezi daca functioneaza. Daca merge cu alta cartela, e clar ca trebuie sa schimbi sim-ul.

Sent from my LG G3-D855

Eu zic sa inlocuiesti cartela sim, poate e defecta. Incearca sa bagi sim-ul unei rude sau al unui prieten in telefon si vezi daca functioneaza. Daca merge cu alta cartela, e clar ca trebuie sa schimbi sim-ul.

Sent from my LG G3-D855

Mulțumesc de sfat!

A fost primul lucru pe care l-am făcut când am observat problema.

• 2 weeks later...